donderdag, juni 04, 2015

Vanuit de Boodschappen van God - 4 Juni 2015 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
4 Juni 2015 / Yael en Doug Powell
 
Alsjeblieft, dierbaren, trek jullie krachtige co-creatieve focus terug uit het drama van gebrek en desintegratie en uit alle achterwaarts wervelende gebieden van omkering welk de omkering zijn van de energieën van Liefde, en focus in plaats daarvan op het zijn van het open hart en ieder moment te voelen wat het jullie geeft. Ben diepgaand toegewijd om de taal van het hart te leren en het toe te staan te zijn wat het jullie informeert aangaande jullie levenservaring en aldus, geliefden, jullie werkelijkheid wordt.
Jullie hart is zo rijk met deze vruchtbare Liefde dat wij in onze eindeloze gemeenschap delen en jullie hart is het creatieve hart van het geheel van Liefde. Ieder moment ontvangen jullie alles, alles dat Ik Ben, aan jullie gegeven en jullie ervaren alles ervan te zijn, de eindeloze volmaaktheid zijnde van het levende hologram en in deze zoete gemeenschap te zijn.
Stem hierop af. Wordt dit lied en laat jullie hart zijn wat ieder moment in dankbaarheid zingt totdat het zo vol is met zoveel erkentelijkheid, dat jullie op z'n minst ieder wonder kunnen zien dat jullie al omringt en genoemd wordt, "Jullie Leven". Plaats jullie focus daar terwijl jullie hart jullie gidst en wordt dat hart met vleugels dat het resultaat is van het eindeloos geven van het verbazingwekkende geschenk van het ontvangen leven.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-12-01 | Circle of Light www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten