woensdag, juni 10, 2015

Tijdloze Schrijfsels van Lilian Gijsbers - De Nieuwe Tijd


Tijdloze Schrijfsels van Lilian Gijsbers
De Nieuwe Tijd
 
De huidige tijd is als een geboorte. Een tijdperk loopt op het eind en moet opnieuw geboren worden. We moeten het laten gebeuren, want eens moet die vlinder uit de cocon komen. De cocon zelf wordt daarbij verwoest en overgeleverd aan de natuur. Zo zal het ook met onze Aarde zijn. Er kruipt een vlinder uit de cocon, maar de Aarde zal daar onder lijden. Pijn, verdriet, maar ook vreugde en geluk gaan hand in hand, zoals bij elke geboorte. Zo is de Aarde ooit geboren uit de hemel en werd de mens zielsalleen achtergelaten in de kou. Moet je nu zien wat er van die mens is geworden!
Een ontwikkelde persoonlijkheid met een karakter en gevoel. Maar ze begonnen ooit met lege handen. Ontwikkelen kost pijn en moeite, ontberingen maken ons sterk. Het wordt nooit beter, want op het moment dat het plafond bereikt lijkt te zijn, transformeert alles en gaan we van daaruit verder. De cocon die ons zoveel heeft gebracht, laten we achter om als jong vogeltje zonder veren het avontuur aan te gaan. We verlaten de veiligheid van het ei om uit te vliegen. Dat is hetgeen ons nu te wachten staat. Een enkeling zal in de strijd sneuvelen en sommigen zullen het ei niet eens verlaten. De sterksten blijven bestaan. Zij vormen de basis van de nieuwe wereld.

Of jij zo sterk bent dat je dit met vertrouwen tegemoet durft te zien? En of, je weet als je dit leest dat je nooit wegloopt, avontuur en uitdaging zijn jouw leven. Dit is wat je wilde doen. En je bent er nu!
Help de wereld veranderen! Schep vertrouwen door voorop te lopen. Moedig ze aan, ze zullen je geloven en volgen, net zoals je het in je visioenen hebt gezien. De vraag is niet langer “Wat moet ik doen, maar hoe moet ik het doen?” Weet je dat? Zal het antwoord snel komen en voel jij je daarom onrust? Heb je daarom het gevoel dat al het huidige in jouw leven gaat veranderen of al aan het veranderen is?
Het begint allemaal bij de mensen die dit proces bewust aangaan. Vanuit deze harten wordt de nieuwe wereld gemaakt. Je hoeft niet te denken. Het is er al. Alleen moet het in jouw bewustwording komen. Dat gebeurt door schrijven, praten, delen en lezen. Jouw wereld gaat drastisch veranderen, dat is duidelijk.  
Door Lilian Gijsbers - 10 februari 2011

Copyright © 2011 - 2015, Lilian Gijsbers. Alle Rechten Voorbehouden.
In samenwerking met: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten