zaterdag, juni 06, 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal - Venus Hart DNA Liefde Codes ~ De Galactische Ster Mens Ontwaking 333 - 5 Juni 2015


Shekinah Rose / De Blauwe Straal
Venus Hart DNA Liefde Codes
De Galactische Ster Mens Ontwaking 333
5 Juni 2015
 
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Venus schijnt helder om te zien in de nachtelijke hemel door haar Hart ontwaking van Liefde op een hoger spiritueel niveau, vele gebieden van al het leven verbeterend, inclusief relaties, genezing, schoonheid en creaties. De Venusiaanse Liefdesenergieën activeren ook jullie kosmische cellulaire herinneringen van jullie werkelijke galactische status, het herenigen van het partnerschap met de Aarde, hemelse lichamen en het Universum. 444
Het Venus Liefde DNA menselijke sjabloon bevat codes van eenheid en boventonen door het extra zintuiglijke besef van gevoeligheid en inlevingsvermogen. De Blauwe Stralen en Sterrenzaden met super gevoelig besef en inlevingsvermogen hebben een diepe verbinding met elkaar, deuropeningen naar andere werelden en het hogere bewustzijn. Het verlangen, echter, je intuïtieve aanwezigheid van inlevingsvermogen, leidt je om te weten waar je vandaan komt en wie je in het Universum bent.
Ster Zintuiglijk Inlevingsvermogen - De Galactische Ster Mens Ontwaken
Jullie inlevende aard is een waardevol zintuiglijk geschenk om in ere gehouden en gekoesterd te worden, en veel meer wordt onthuld in hoe jullie het kunnen gebruiken voor het reizen naar andere rijken en voor de transformatie van energieën. Weet dat deze inlevende vaardigheden binnenin jullie Goddelijke Oorspronkelijke Blauwdruk liggen, jullie stellaire DNA van het hogere bewustzijn, jullie telepathische, helderziende en interdimensionale geaardheden, en gaan hand in hand met jullie ascentieproces van het verhogen van jullie vibrationale frequentie om het Galactische Ster Mens wakker te maken.
Shekina Rose and Venus Pink Ships at Cathedral Rock Vortex, Sedona, AZ     
Samenwerking met Galactische Raden en Sterrenzaad Allianties
Een verschuiving en overeenstemming werden gemaakt in een samenwerkingsproces met de hogere rijken, Galactics, Intergalactics en Raden om samen te werken met de Sterrenzaden, Lichtdragers en andere groepen op de Aarde. De hogere rijken interdimensionale vlakken, Geascendeerde Meesters en Galactische Raden en Federaties hebben hun schepen en Lichtportalen gestuurd om de mensheid te bekrachtigen en te ontwaken.

De Sterrenzaden van Atlantis en Lemuria Ontwaken
Wat wij wensen dat jullie weten is dat veel van jullie ontwaking' herinneringen en het terugnemen ervan waar zijn, specifiek in de tijden van Atlantis en Lemuria, toen er een grotere harmonische resonantie was met de Bron op de Aarde en in andere levens op andere planeten. Velen van de Sterrenzaden op het pad van ascentie zijn aan het ontwaken jegens hun ster afkomst en verbinden zich opnieuw met hun galactische families om samen te werken in Allianties van Licht. 444
Dit is jullie Ster DNA afstamming dat zich uitlijnt binnenin de hartmatrix om te weten wie je bent en in het brengen van de mensheid naar het Galactische Burgerschap om soeverein, heel en vrij te worden.
Denk eraan om niet jullie/jouw kracht en autoriteit weg te geven aan wat voor wezens of groepen dan ook die groter of meer geavanceerd mogen schijnen te zijn dan jullie/jij; gebruik het onderscheidingsvermogen en weet dat je komt als een gelijke, als een Galactische broeder en zuster in de Universele familie van het Licht. Jij bent/jullie zijn een soeverein sterrenwezen van Galactische Stellaire erfenis van vele ET rassen en engelachtigen, en de werkelijke oproep van de Bron, de thuisfrequentie, is altijd die van vriendelijkheid en bescheidenheid en je ware hart en intuïtie toestaan om jou te gidsen.
Jullie worden vanuit de centrale bron van de ouden opgeroepen om te ontwaken, uit te lijnen en te harmoniseren binnenin de tempels van het hart van Liefde met jullie ziel ster families op de Aarde. Jullie ontwakingen, overtuigingen, vertrouwen en grotere Liefde voor jullie zelf zullen jullie leiden in/naar eenheid in de Wet van Eén, om van grotere dienstverlening te zijn, aldus mogen jullie je uitlijnen met jullie Galactische Universele families om de mensheid naar een soevereine staat en verlichting te brengen, de Nieuwe Aarde creërend.
Liefde van jullie Sterren Familie ~ 444     
Wij zien Jullie!
Dank je wel geliefde Ster Familie van Licht, voor jullie pad, worstelingen, triomfen, verbazingwekkende moed, geloof/vertrouwen en doorzettingsvermogen in te weten dat er schoonheid en hoop voor de mensheid is, in het vergevend zijn, het werken aan jullie zelf en het loslaten, en het Hart van de Moeder te kennen. De Godin staat toe voor al het leven zonder oordeel, wetende dat alle kinderen waardig zijn ongeacht hoe onverschillig hun handelingen schijnen te zijn, te herinneren, te weten en Liefde te zijn. Toen jij je alleen voelde was dat het wanneer je losbrak uit het oude dogma, stammen en geloofsystemen die niet langer meer dienden. Voor het je aangevallen en belachelijk gemaakt te voelen omdat je anders was, was er een heilige kracht van goddelijke macht, je ware karakter kwam in deze tijden tevoorschijn, versterkt in de Liefde van het Universum dat jouw werkelijke essentie van zijn voelde en vasthield. Jullie zijn zelfs een meer heldere ster en Licht in de kosmos geworden, door het gehele Universum heen jullie thuisfrequentie, jullie ware koers uitstralend. Jullie bleven vooruitstrevend, pakten jullie zelf weer op, en bleven geloven in de hogere Liefde en Waarheid. Jullie sloten je niet af en jullie waren niet alleen; wij zijn hier, de Goddelijke waarheid van jullie verbinding met alle dingen, de heilige kracht van jullie bestaan.
 
Terwijl wij in de luister van het Goddelijke Plan samenkomen, straal in jullie ware uitstraling, sta jullie zelf toe om in deze Liefde gezien te worden, het bevrijdt anderen; deel jullie Licht, deel jullie Liefde. In de grootste dankbaarheid, eer en Liefde voor jullie wezen, worden jullie gekoesterd, en voor het leven overal! IK HOUD VAN JULLIE!
Shekina Rose, Blauwe Straal, Sterrenzaad, Licht Taal van Liefde Harmonische zangeres Galactische Ambassadeur van Eenheid 
Venus Roze Schip Portaal bij Cathedral Rock Vortex, Sedona, AZ    
Verschijning van de Venus Roze Schepen en Ontwakende Hart Liefde Codes de Galactische Ambassadeurs Grondbemanning en Alliantie van Licht 33
Deze zijn de Venus Lichtportalen en roze schepen die ondersteuning naar de mensheid van Liefde, Schoonheid, genezing en prachtige creaties op de planeet brengen. De Venus Lichtportalen en schepen komen doorheen de Solar Zon transmissie vanuit de Galactische Centrale Zon en hebben jullie Kristallijne Lichaam Zegels ontsloten. Deze Kristallijne Zegels ontwaken het Christus Sjabloon en de sluimerende DNA verbindingen met oude heilige kennis en spiritueel potentieel van een geavanceerd mens.
Shekina Rose is werkzaam in samenwerking met de Venus Lichtschepen van ondersteuning bij de Cathedral Rock Vortex in Sedona, Arizona, samen met de Pleiadianen van Vrede die oude heilige technologieën en ontwakingen brengen. De draaikolken in Sedona zijn elektromagnetische verhoogde spirituele leylijnen. Mensen van over de gehele wereld worden naar Sedona aangetrokken voor de spirituele kracht die vanuit de draaikolken en de majesteitelijke rode steen bergen en panoramische vergezichten uitstralen.
Wisselwerking met Zonne Straal SterrenPoort zorgt ervoor dat een symbool bij Shekina haar pols verschijnt - Cathedral Rock Vortex, Sedona, AZ  
   
Shekina Rose en Venus Roze Schepen bij/in Cathedral Rock Vortex, Sedona, AZ       
Van Sedona wordt gezegd de Stad van Lichten te zijn en dat het het thuis Is van de Sterrenwezens en Galactische Sterrenzaad Ambassadeurs waar zij krachtig opgeroepen worden om naartoe te komen, er te leven en van hogere dienstverlening te zijn voor de mensheid en Gaia.
De Galactische Sterrenzaad Ambassadeurs moeten hun eigen vibrationale frequentie verhogen met de verhoogde spirituele kosmische kracht van de draaikolken, aldus zij zich af kunnen stemmen en met andere sterrenzaden kunnen communiceren voor genezing en Licht Allianties. Weet dat jullie, de Sterrenzaden, Lichtdragers, Poortopzichters en Nieuwe Voorlopers van over de gehele wereld verhoogde ontwakingen van de hartmatrix van de Kosmos hebben. Vanaf de locatie op de Aarde waar jullie naar aangetrokken werden om te leven, worden deze verbindingen en goddelijke allianties voor jullie zelf en dat gebied op Gaia gemaakt, aangezien velen online komen als intergalactische grondbemanning en hart ontwaking centrums.
 
***
 
 
 
Belangrijk: Deze informatie mag voor sommigen sensationeel en/of alleen voor bepaalde groepen of speciale personen schijnen te zijn. Dit is niet het geval. De positieve evolutie en het recht van alle mensen is om te weten wie zij zijn, waar zij vandaan komen, waar hun DNA van gemaakt is en wat het kan doen. Waarnemingen/verschijningen, verbindingen met andere ET's, ander-wereldse wezens en goden kwamen voor sinds het begin van de tijd - het is de geschiedenis van de mensheid. Nu dat wij technologieën hebben om het vast te leggen/op te nemen en systemen om te netwerken en ons over de gehele wereld heen met elkaar te verbinden, wordt er meer van deze informatie over de geschiedenis van de mensheid onthuld. Door het delen van onze ervaringen en onze ware hart expressie, creëren wij disclosure/bekendmaking en bekrachtiging voor allen. De werkelijke autoriteit ligt binnenin elk van ons. Dit is de Nieuwe Aarde!
Venus Roze Schip boven Shekina's opgeheven hand bij Cathedral Rock Vortex, Sedona, AZ
Alle foto's door Shekina Rose, waar de camera op automatisch gezet is toen zij verhoogde activiteit voelde en toen zij telepathisch sprak met de Galactics en Sterren Familie.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright ©  by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com - Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten