maandag, juni 15, 2015

Sandra Walter - Belichaming: Hoe Je Verstand te Verliezen Zonder Je Verstand te Verliezen - Deel 3 - 13 Juni 2015


Sandra Walter
Belichaming: Hoe Je Verstand te Verliezen Zonder Je Verstand te Verliezen - Deel 3
13 Juni 2015
 
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
De Zonnewende Toegangspoort is goed onderweg. IK BEN zeker dat velen van jullie de verhoging in openbarende/uitbreidende activiteit voelen. Wij arriveren gracieus in het middenpunt tussen de laatste Equinox-Bloed Maan Poorten, halverwege doorheen dit jaar van Meesterschap. We zijn getuige van onze eigen transformatie en maken aanpassingen als de Zonnewende de intensiteit opvoert. De versnelling heeft een momenten/kracht/snelheid van zichzelf, hetgeen aangestuurd wordt door Kosmische krachten. Voor onze eigen kennis, emotionele stabiliteit en vastberadenheid om de taak bij de hand te voltooien, focussen wij ons op de frequenties van Goddelijke Liefde hetgeen de belichaming ondersteund.
Voel in het Menselijke hartraster; er zijn velen van ons die het diepgaande, het bizarre en het onbeschrijflijke ervaren tijdens deze fase. Ik zal niet op mijn persoonlijke ervaringen ingaan hier. Het is het onuitgesprokene wat ons precies nu verenigt. Denk eraan het is een fase, een overgangsritueel. Verzadig je bewustzijn met de Goddelijke ervaring.
Toegangspoort passages zijn kansen; zij versnellen de vooruitgang van onze persoonlijke Ascentie doelstellingen. Ben oprecht aangaande je eigen pad. Wanneer introspectieve, rustige bezigheid vereist is (of verzocht door het Hogere Zelf/de Hogere Rijken), eer het. Als je gegidst wordt om bijeen te komen (niet uit gewoonte, traditie of overtuigingen), eer het. Persoonlijk, verlang ik rustigheid voor diepe verkenning van wat er zich in mijn bewustzijn voordoet.
Een Boodschap over Belichaming
Als je de hogere niveaus van je transfiguratie binnengaat, mag je een eenheid voelen met diegenen die de Zonne Kosmische Christus in het verleden belichaamd hebben. Deze zijn de sjablonen verankerd door je voorgangers. In de Ascentie van Nu, merk de uniekheid van je ervaringen op. Je reflecteert een nieuw commando van de Bron wat ieder deeltje van dit Universum penetreert. Terwijl jij je weg door de energetische barrières tussen 4D en 5D heen navigeert, tussen het Lagere Zelf en het Hogere Zelf, tussen de oude ervaring en de creatie van het Nieuwe Licht, omhels je dapper het onbekende. Zoals altijd, worden de nieuwe energieën en het hogere Licht gemakkelijk ontvangen in een rustige, ontspannen staat van zijnheid. Haal adem.

Het is belangrijk om op te merken hoe ongerustheid/angst gebruikt werd, en doorgaat gebruikt te worden, als een manier om het hogere bewustzijn te blokkeren. Het op het hart gebaseerde onderscheidingsvermogen selecteert waarmee te verbinden in dit Nieuwe Licht. Als jouw Ascentie doelstelling de belichaming van het kristallijne bewustzijn is, gebruik je hogere wijsheid (specifiek) gedurende de volgende vier maanden. Vermijd agenda's welke zich aan kwetsbaarheid, emoties en twijfel voeden. Het kan een vage fase zijn als je het onbekende omhelst. Het mag enige zachtaardige bescherming van jouw kant vereisen. Eer de grotere missie die ophanden is.
Persoonlijke en planetaire spirituele zeges worden gewonnen door uit te lijnen met de spirituele krachten van de Goddelijke Wil en Goddelijke Liefde; zuiver Bron Licht uitstralend doorheen een zuivere buis. Dankbaarheid aan allen die het Nieuwe Licht met Bescheidenheid, gratie en op hart gebaseerde intentie ontvangen. Jullie zijn een belangrijk pad geworden voor de wereldwijde transformatie, en jullie moed wordt geëerd.
Hoe je Verstand te Verliezen Zonder Je Verstand te Verliezen - Deel 3
De Filters tussen 4D en 5D
Je hogere bewustzijn verkent vele rijken, vele dimensies. Echter, het lichaam en de (projectie van) het lagere Zelf is in het midden van het transcenderen van de persoonlijke en planetaire sluiers. De energetische filters tussen 4D en 5D raken meer subtiel tijdens Ascentie. De hier-en-niet-hier sensatie, tussen werelden in lopen, de in deze wereld maar er niet van staat zijn de norm geworden. De Multidimensionale samenvoeging sequenties presenteren ons met meer Goddelijke aspecten, meer van het multidimensionale Zelf, en toch transformeren wij nog steeds het bewustzijn binnenin het lichamelijke voertuig. De focus is momenteel op de belichaming; een duidelijk moment van zuivere intentie is voldoende om permanent jezelf op een nieuw niveau van uitbreiding te verankeren.
De filters zijn er voor een reden. De resonantie van het 5D torusgebied is volledig verankerd in Goddelijke Liefde. Niets minder kan met dat gebied vermengen. Er is geen pretenderen of pretentie. Je wachtwoordsleutel is een hart vrij van onzekerheden, geloofsystemen, controles, manipulaties en programma's van het oude licht. Je vrije wil wordt in ere gehouden, dus als jij jezelf treuzelend gewaarwordt of verontrusting/angst ervaart, zo zij het. Het is geen race. Hoewel het mag lijken dat vele Wegwijzers de sleutels achter hen laten vallen als zij door de filters heengaan. Dat is slechts de personage uitbeelding, geliefden. Het is een fascinerende passage.
Angst voor het Zelf als de Bron: Het Veiligheidsmechanisme
Wanneer wij diepere en meer uitgebreide staten van het hartcentrum bereiken - onze verbinding met de Bron - confronteren wij de leegte van het Nulpunt. In het proces van de Zonne Kosmische Christus, ervaren wij eerst de duwende sensatie (lichtlichaam samenvoeging), dan hitte en uitstraling door het hart (het afbranden van dichtheid, activering), en dan raken we een stadium wanneer het Hartcentrum leeg aanvoelt, zoals een zwart gat singulariteit, of een Universele kern (omdat het dat is).
Door deze ruimte heen gaan brengt ons naar de geboorte van ons nieuwe bewustzijn. Het is het punt waarop wij het Hogere Zelf actief onze zijnheid voelen herschrijven. Het kan angst voor het onbekende triggeren. Je mag je voelen alsof je aan het verdwijnen bent. Dit is niet de luchtige, zorgeloze zijnheid van een goede meditatie. Eerder is het een zeer sterke van-aangezicht-tot-aangezicht-permanente-verandering sensatie. Iedereen op dit pad zal momenten hiervan hebben tijdens de belichaming. Wij bespraken dit en stelden elkaar gerust met de verbindingsoproep van deze maand; het is een verrassende sensatie, zelfs voor gevorderde mediteerders die eerder naar de rand geweest zijn.
Het terugschokken uit die ervaring is geen mislukking. Het is een ingebouwde veiligheidsmechanisme, hetgeen ons toestaat te kiezen of we wel of niet voorwaarts gaan. Soms zal het lichamelijke voertuig versagen, het verstand of de emoties zullen een plotselinge reactie veroorzaken die jou terugtrekken uit de meditatie, terug van de rand, en dit is opzettelijk. Onze vrije wil keuzes worden meer intens voort op deze reis. We worden geconfronteerd met een permanente verschuiving in het bewustzijn, hetgeen geaccepteerd of afgewezen kan worden net zo vaak als nodig is. Je mag voelen dat het herschrijven begint, dan terugtrekt. Beetje bij beetje, wordt de verschuiving gemaakt. Denk eraan je psychologische stabiliteit is belangrijk; wij laten de Mensheid zien wat mogelijk is wanneer Goddelijke Liefde belichaamd wordt. Houd jezelf in toom.
Er is ook iets anders aan het werk hier; de angst van de Bron-als-Zelf: het Nieuwe Zelf. Velen van ons hebben veelvoudige incarnaties gehad toen wij een verbinding met de Bron verkregen. Wij zijn vertrouwd met de energie en kracht/macht van die Goddelijkheid. Het was comfortabel, we wisten hoe het aanvoelde. Moge de Bron met Jou zijn.
Nu in deze incarnatie, zijn we met de Bron diens nieuwe Agenda voor dit Universum. Wanneer we naar het Nulpunt geraken in deze uitbreidende Hart meditaties waar wij herverbinden met de Bron, voelen wij het nieuwe commando van reiniging, goddelijkheid, en de verschuiving in het bewustzijn. Wanneer het lagere Zelf en het lichamelijke bewustzijn de Nieuwe creatie uitstralend doorheen de Bron bespeuren, de Bron zelf kan dan onvertrouwd aanvoelen. Dit kan verontrustend zijn voor de lagere niveaus, en het is normaal dat wij uit die staat van angst, verontrusting of twijfel vandaan gescheurd worden. Geen zorgen, geliefden. Jullie krijgen net zoveel kansen als jullie nodig zijn om van aangezicht-tot-aangezicht met de Bron in de Universele herschrijving te komen, en het toe te staan om je te veranderen. Dit schijnt de laatste grote uitdaging van ons Meesterschap en belichaming te zijn. Het is anders dan in het verleden, omdat het volledige platform voor onze ervaring veranderd is.  
Onze Creatieve Evolutie
Begrijp dat een Ascentieproces van dit type, het ascenderen van het bewustzijn omhoog en uit de dichtste ervaring van afgescheidenheid, een activiteit is van absoluut geloof en vertrouwen. Wij helpen elkaar, wij verenigen in doelstelling, echter het innerlijke werk is alleen van ons om te voltooien.
Wij zijn bezig een ras van ware Geïncarneerde-Scheppers te worden. Dit proces beloont ons met de bekwaamheid om iets uit het niets te creëren; uit de zuivere leegte te creëren, net zoals de Bron dat doet. De Bron werkt niet met een publiek, of wat voor externe validatie of beïnvloeding dan ook. Dit is de reden van dit grootse experiment in de dichtheid; om een genome te creëren wat zoveel gelijkenis met de Bron Licht Intelligentie draagt, dat het capabel is van het creëren in complete isolatie via het geloof in de Goddelijke Liefde. Wij worden capabel van creaties het leven te schenken welke niet beïnvloed zijn door externe agenda's. Dit mag een goed onderwerp zijn om over te mediteren tijdens de passages wanneer jij je geïsoleerd voelt. Het is doelgericht. Het mag ironisch schijnen te zijn om het Eenheidsbewustzijn te noemen, echter IK BEN ervan overtuigd dat jullie zullen voelen hoe de illusie van afgescheidenheid de Goddelijke eenheid creëert. Het voegt ook een ander niveau toe aan het Vrouwelijke(de oneindige ruimte van het bewustzijn) en Mannelijke (de activiteit van creatie) evenwichtig handelen. Briljant.
De dood van Het-Hoofd-Biedende Mechanismes
De huidige energieën gericht op voorbereidde voertuigen zijn (overduidelijk) behoorlijk stimulerend, op die 5D slaperige, ruimtelijke, uitbreidende manier. Zij worden gereflecteerd in fysieke bijeffecten als de vagus zenuw afgestemd raakt op diens nieuw doel. Dit is waarom de oor/hoofd tonen steeds luider en ingewikkelder worden, het hartcentrum is getriggerd (harkloppingen), en de lagere diafragma's beginnen nieuwe structuren te bouwen om het kristallijne bewustzijn te ondersteunen (veranderingen in eetlust). Je mag op sommige dagen opmerken (niet alle) dat de licht-gecodeerde fotonen die door de ZON heen komen ervoor kunnen zorgen dat je armen, borst en hoofd stekelig aanvoelen; het kan tamelijk oncomfortabel zijn. Vermijd het te lang opladen van het Lichtlichaam wanneer dit zich voordoet. Het nieuwe Licht zoekt ontvankelijke plaatsen - kristallijne structuren - om te verankeren. Vibratie = vibratie. De fysieke bijeffecten zijn wat zij zijn. Houd de aandacht erbij/ben voorzichtig.
De focus is op de kristallijne belichaming om de dimensionale Verschuiving te complementeren. Als de energetische filters fijner worden, mag het lagere bewustzijn verstrikt raken met overtuigingen, gewoontes, en het-hoofd-biedende mechanismes van diep binnenuit het onderbewuste. Je mag opgemerkt hebben dat de dingen welke het gewoon waren om te entertainen, helpen of comfort te verstrekken niet langer meer werken. Dit is een goede indicatie van je vooruitgang, echter, neem er alsjeblieft nota van dat het opnieuw bezoeken van oude het-hoofd-biedende mechanismes ongemak of rottigheid in dit ogenblik zal veroorzaken.
In plaats van te proberen een andere het-hoofd-biedend mechanisme te vinden, leer je nieuwe Zelf kennen. Het is een prachtige tijd om te ontdekken wat je nieuwe creatie complementeert. Wanneer je tegemoet komt aan wat het nieuwe Zelf bevalt/aanstaat, zal je vreugde, dankbaarheid en een gevoel van evenwichtigheid voelen. De nieuwe activiteit zal gerelateerd zijn aan creativiteit, dienstverlening, en de natuur, aangezien deze in uitlijning zijn met de 5D dynamica. Houd het eenvoudig en authentiek, dit is geen passage van drukte.
De Zonnewende Toegangspoort
De samenvoegende sequenties, welke toestaan voor een bewuste ervaring van belichaming, zullen sterker worden als de Zonnewende intenties aanscherpen. Terwijl 2015 een consequent momentum heeft van altijd verhogende intensiteit, zijn er markeringen/triggers op hun plaats om ons als een wereldwijd collectief te helpen. De Zonnewende is één van deze markeringen.
Focus is onze taak tijdens de Zonnewende. Persoonlijk, zal ik verwijderd zijn voor deze Toegangspoort. De Galactics zijn zeer aanwezig, het is Zomer in Shasta, en de wens voor totale focus is overweldigend. Iets zeer anders doet zich voor, en IK BEN begeleid om in de Toegangspoorten te gaan en daar te blijven als dit nieuwe niveau van Licht binnenkomt.
Wij verenigen in de intentie van Goddelijke Liefde en tappen in op het Menselijke hartraster voor kracht, comfort en inspiratie. Poortopzichters en Rasterwerkers, wij zullen het nieuwe Lichtniveau stromen doorheen de kristalbedden en iedere kristallen plaats op Gaia in dienstverlening aan de zuivere en ware Ascentie. Het zal de kristallijne structuren binnenin het lichaam versterken; ben buiten in de natuur en beschikbaar om te zenden/ontvangen als je kunt. Plant of plaats je kristallen nu, en voel je vrij om deel te nemen aan de wereldwijde intentie van Goddelijkheid. Laat ons verenigen met diegenen op het pad van belichaming, in de hoogste interesse van alle betrokkenen. Zo zij het!
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten