dinsdag, juni 23, 2015

Jij Bent Altijd de Motiverende President-Directeur van Jou Geweest - 22 Juni 2015 / Brenda Hoffman


Jij Bent Altijd de Motiverende President-Directeur van Jou Geweest
22 Juni 2015 / Brenda Hoffman
 
Dierbaren,
Misschien vind je het moeilijker om je op je 3D/4D wisselwerkingen te concentreren. Toegegeven, zeer vaak voegde je een interessant nieuwtje toe tijdens een conversatie, maar leek je woorden, tijden en zoveel andere 3D/4D stukjes te vergeten. Iets dergelijks is aldus, omdat je tussen tijden en plaatsen aan het springen en slechts een bezoeker in jullie 3D/4D wereld bent. Want jij eist je President-Directeur totaliteitsrol op.
Een dergelijke mededeling heeft vele onderverdelingen. Niet de minste daarvan is dat jij je wezen bestuurt - niet de Universums, goden, vrienden of je maatschappij. Dat gedeelte alleen te accepteren is voldoende om je huidige korte-termijn geheugen verlies te creëren.
Ben je ooit zo druk geweest dat je de basis principes van zelfzorg vergat of van activiteiten die normaal voor je waren? Je beweegt je tussen sluiers, frequenties, dimensies en tijden; dat stukje natrekkend, een andere keurend bekijkend en vaststellend hoe nochtans een ander stukje in je persoonlijke missie verklaring past.
Je hebt je lang op deze rol voorbereid - maar onderweg, week je af van sommige in gebieden waar jij je nog niet noodzakelijkerwijs bewust van bent. Je voorbereiding is tot op heden zeer zeker het leren geweest om jezelf en anderen in activiteiten en rijken te accepteren. Een voorbereiding die noodzakelijkerwijs niet deze stukjes vrijsprak waarin je afweek.
Gezien de dichtheid van de 3D Aarde, verschoven deze verkenningsstukjes vaak naar een zelf-kwaadheid of zelf-vrees die je nu pas aan het loslaten bent. Aldus is het dat jij jezelf meer vertrouwd dan dat slechts maanden geleden waar was, en je geloofd inderdaad dat je gekwalificeerd bent om de President-Directeur van jouw totaliteit te zijn. Echter, je begrijp niet volledig hoe het jouw andere segmenten verging gedurende jouw 3D ervaringen - en zeer waarschijnlijk, deze overgang. Dus de meesten van jullie verkozen om jullie diverse segmenten te bezoeken om informatie te verzamelen dat geschikt was voor het geheel van jou om je Nieuwe Wezen te accepteren.
 
Denk aan jezelf als een nieuwe President-Directeur van een bedrijf met vele unieke afdelingen die het geheel ondersteunen, maar wel onafhankelijk.
Voorafgaand aan deze overgang, ontdekten de meeste van jouw segmenten stukjes voor deze overgang in andere dimensies, plaatsen, frequenties en tijden. Er was geen samenhangend geheel anders dan de behoefte om "blindelings" in een bepaalde richting te gaan. Nu dat je het raamwerk van de Nieuwe Jij via je President-Directeur rol gecreëerd hebt, wens je om elk segment in de opmaak die dat segment nodig heeft te bezoeken, aldus jouw samenhangende geheel de totaliteit van de Nieuwe Jij op de Nieuwe Aarde creëert.
Elk van jouw segmenten is zeer vaak een op zichzelf staand segment geweest. Er was geen noodzaak om zich bij de uiteenlopende segmenten in een samenhangend geheel aan te sluiten, want elk segment was belast met zoveel informatie als maar mogelijk was te verzamelen voor deze tijd, deze overgang. Informatie te verzamelen dat alle aspecten van angst omvatte, ervaringen van 3D vreugdes en het openstellen voor mogelijkheden waarover gedroomd, maar niet in de werkelijkheid gedacht werden.
Je droom werkelijkheden zijn nu.
Want als je elk segment bezoekt, functioneer je een beetje zoals een goede fee met een toverstokje die de informatie doorgeeft dat het tijd is om volledig ontwaakt te zijn. Die jouw segmenten helpt te begrijpen hoe hun stukje instrumentaal is aangaande de Nieuwe Jij - hoe hun moed, veerkracht en ijverig werken de sleutel was met het creëren van de Nieuwe Jij.  
Op een bepaalde manier, ben jij jouw totaliteits-motivator. Jij bent degene die degenen van het verleden bezoekt, de wijsheid en moed van deze segmenten verkondigend als zij hun gedachten van angst naar Liefde verschuiven binnenin het raamwerk van de tijd waar zij in leven.
Sommigen van jullie hebben boodschappen van de overkant of dromen ervaren, AHA's of leraren die je gedachten over jezelf en de Universums wijzigden. Voor het merendeel, waren deze de boodschappen van de Nieuwe Jij jegens jouw diverse segmenten.
Want inderdaad, er is geen tijd. Hoewel jouw bezoeken aan diverse segmenten, dimensies, tijden en frequenties nu lijken te gebeuren, heb je dat aldus gedurende eonen gedaan en in wat je labelt de toekomst. Er zijn geen tijdconstructies zoals je nu over hen denkt. Jij bent jezelf aan het veranderen. Jij ondersteunt en leert meer over je segmenten - en daarom, waar je eens naar verlangde om de AHA momenten te creëren, ontvang jij je eerste AHA. Alle zijn nodig om volledig de President-Directeur van jou te worden.
Jij bent je persoonlijke motivator en bent dat gedurende eonen geweest. Net zoals de tijd geen toepasbaarheid heeft, heb jij jouw President-Directeur rol gedurende eonen gespeeld - hoewel het toeschijnt alsof het een uitermate nieuwe rol/gedachte proces is. Jij bent altijd jij in jouw totaliteit geweest. Het is gewoon dat je specifieke segmenten in specifieke tijden benadrukte. Nu dat je aan het terugkeren bent naar een wetende ontwaakte staat van je vaardigheden en capaciteiten, voel jij je comfortabeler om je waarachtige titel van President-Directeur van jouw totaliteit op te eisen.
Je hebt deze rol gedurende eonen uitgeoefend - één segment per keer - met alle segmenten die aan de totaliteit rapporteren welke jij bent. Deze rapporteringen waren in een geheugenbank totdat het tijd was om alle gedachten, angsten, vreugdes en genialiteit te verenigen. Die tijd is nu. Dus wordt jij jezelf een beetje meer ruimtelijk gewaar dan verwacht als je jouw diverse segmenten bezoekt, hen motiverend en informerend dat je wederom een totaliteit bent, in plaats van talrijke informatie verzamelende segmenten.
Je bent jezelf niet aan het verliezen. Je bezoekt slechts lang-verloren en vergeten segmenten van jouw totaliteit, hen verzekerend dat de tijd waar zij op gewacht hebben nu is. Net zoals je bezocht wordt door entiteiten doorheen de Universums inclusief dieren, en de natuur je eraan herinnert dat de tijd inderdaad nu is.
Jij bent in een verkennend/motiverend stadium van jouw President-Directeur rol. Misschien ontdek je enige creatie verrassingen onderweg als jij jouw segmenten van het verleden, heden en de toekomst bezoekt.
Weet dat je spoedig dit verkennende/motiverende stadium zult voltooien. En wanneer je dat doet - kan niets of niemand jouw wezen/jouw richting/jouw overtuigingen verschuiven. Je zult vergrendeld zijn in je President-Directeur rol van de Nieuwe Aarde. En daardoor, een Universeel wezen zijn met volledige verkennende/vaardigheidsontwikkelende capaciteiten. Aldus is het.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten