woensdag, juni 17, 2015

Het Team - De Matrix van Deze Dimensie - 17 Juni 2015 / Peggy Black


Het Team
De Matrix van Deze Dimensie
17 Juni 2015 / Peggy Black
 
Wij zijn hier, altijd om jullie ware begrip van wie jullie zijn te ondersteunen en aan te moedigen. Wij gaan door met jullie eraan te herinneren dat jullie een zuivere bewuste energie en een zuiver Licht zijn. Jullie zijn eeuwig en grenzeloos. Deze concepten en ideeën worden aan jullie aangeboden in vele vormen en vele hulpmiddelen. Wij zijn ook de boodschappers om jullie ontwaking jegens jullie eigen onbeperkte gelukzaligheid aan te vonken.
Wij eren jullie ook in jullie fysieke gestalte en beseffen dat dat jullie voornaamste focus geweest is. Echter, de tijd is gearriveerd dat jullie de waarheid van wie jullie zijn als een wezen van Licht Bewustzijn, verblijvend in de matrix gecreëerd door gedachten, bezitten en her/erkennen. Jullie bestaan in een Universum van de gedachte.
Stel jullie gedurende een moment voor dat jullie werkelijkheid een hologram zou kunnen zijn van vibraties van gedachte en Licht. Wij herinneren jullie aan het citaat van één van jullie wijsgeren bekend als Albert Einstein, "De Werkelijkheid is louter een illusie, hoewel een zeer volhardende illusie." Dus wij begrijpen werkelijk jullie moeilijkheid met het vasthouden van dit gebied van besef terwijl alles rondom jullie heen aldus solide en "echt" aanvoelt.
Neem in overweging dat als alles vibratie en frequentie is, wat het is, en jullie brein is geprogrammeerd om deze vibraties op een bepaalde manier te vertalen, er een echte mogelijkheid is dat de beperkte programma's, de beperkte informatie, de beperkte overtuigingen die gecodeerd werden in jullie DNA, schadelijk voor jullie ontwaking is. Jullie brein decodeert en projecteert naar het energiegebied en creëert de illusie van jullie fysieke wereld vanuit alle onjuiste informatie en beperkte overtuigingen die aan de ene na de andere generatie doorgegeven werd.

Jullie media, jullie religies, en andere vormen van communicatie gaan door met deze beperking te bekrachtigen en te versterken. Overweeg dat ieder wezen op jullie planeet bijdraagt aan deze illusie met hun eigen beperkte overtuigingen en programma's van beperking. Jullie kunnen beginnen te zien hoe deze werkelijkheid doorgaat vastgehouden te worden in deze disfunctionerende plaats.
Toen je als een baby je eerste ademteug nam, verbond jij je met deze energie matrix, dit hologram of zoals wij ervan houden om het te noemen een holospel. Jullie versluieren jullie eindeloze weten om in de 3D werkelijkheid te spelen.
Jij als een goddelijk multidimensionaal wezen van Licht Bewustzijn, hier in deze schijnbare fysieke werkelijkheid om de onjuist gekwalificeerde energie te transformeren, jij alsook alle anderen zijn hier om Licht te brengen, Licht tot uitdrukking te brengen en Licht uit te breiden.
Herinner je dat je gedachten een frequentie zijn, je gedachten zijn een vibratie. Je woorden creëren in deze holografische matrix. Je bewustzijn vibraties interfacen met dit kwantumgebied van energie. Zelfs je menselijke aura is een gebied van licht dat door anderen in alle uitwisselingen gevoeld wordt. Wij hebben deze uiteenlopende vibraties die vanuit jullie gedachten, emoties, overtuigingen en programma's uitstralen je energie handtekening genoemd.
Het is deze energie handtekening waartoe wij jullie uitnodigen je die op een nieuwe bewuste manier eigen te maken. Om te beginnen om uit wat voor voorgeprogrammeerde overtuigingen dan ook vandaan te stappen die jullie verkregen hebben op iedere manier die beperkend zouden kunnen zijn. Begin deze overtuigingen in vraag te stellen. Onderzoek waar je hen opgepikt hebt, wat hen op hun plaats houdt. Begin de trancestaat te herkennen. Vraag jezelf hoe deze beperkte overtuigingen sommige aspecten van je leven, alsook je wens om de mensheid met levensonderhoudende acties om deze planeet te transformeren, zouden kunnen saboteren.
Herinner je dat je fysieke gestalte opgemaakt is van energie atomen en licht, en deze energie atomen spreken te allen tijde met elkaar. Ieder aspect van je eigen fysieke gestalte is altijd in communicatie met het geheel. Dus vraag jezelf wat is je eigen persoonlijke lichaamsgesprek. Wat zeg je gedurende de dag tegen je fysieke lichaam? Luister je naar de uiteenlopende frequenties van de delen en stukjes welke je fysieke/energie lichaam vormen?
Wij nodigen je uit om te overwegen dat je lichaam een hologram van je gedachten, overtuigingen en programma's is. Zelfs zo solide als het voelt en zo solide als je het ervaart, het is een matrix van lichtdeeltjes, die interfacen en reageren op andere lichtdeeltjes van uiteenlopende vibraties en frequenties.
Overweeg dat je gedachten de bouwblokken van het hologram zijn. Het is de goddelijke gedachte welke de schepper van eenheid is. Jij maakt deel uit van deze eenheid, hebt dat altijd gedaan en zal dat altijd doen. Het is de vonk van de goddelijke gedachte/vibratie binnenin jou dat de schepper is van al je ervaringen. Deze ene waarheid kan je bevrijden van wat voor beperkingen dan ook. Wij zullen dit voor je herhalen, het is de vonk van de goddelijke gedachte/vibratie binnenin jou dat de schepper is van al je ervaringen.
Dus begin ermee in het holospel te spelen, dit hologram, op een manier die onbegrensd is. Besef dat je kunt verschuiven hoe en waar jij je focus plaatst. Vraag jezelf af waarom je dit in je persoonlijke holospel zou kunnen creëren? Vraag jezelf waarom je de creatie van kwesties en situaties op de planeet zou ondersteunen welke levensverminderend zijn? Word je bewust van je focus, focus jij je op de problemen of focus jij je op de werkelijkheid die je wenst te ervaren?
Deze mentale verschuiving is het werk van een echte meester van het bewustzijn, die begrijpt dat deze werkelijkheid net zo solide is als het voelt, net zo plezierig is als het voelt, zo uitdagend is als een illusie kan zijn, waarlijk gecreëerd door de energie gedachten van licht die interfacen met de matrix van deze dimensie. Begin voluit met dit gedachte-universum te spelen, sta jezelf toe je te verbinden met je werkelijke begrip en kennis van je multidimensionale zelf als een aspect van heelheid en eenheid als een goddelijke schepper.
Wij hebben gesproken over denken en creëren buiten het kader van jullie beperkingen. Wij gaan door met jullie te informeren en aan te moedigen om jullie creatieve kracht als een wezen van Goddelijk Licht Bewustzijn te her/erkennen, kennen en te bezitten dat in alle tijdkaders en dimensies bestaat. En als dit wezen van Goddelijk Licht Bewustzijn, die een aspect en focus toegestaan heeft om in deze 3D werkelijkheid te spelen en te creëren omdat het een avontuur is, besef dat je waarlijk in en uit dit bestaan plopt.
Wij begrijpen dat wij jullie slechts een beetje uitgerekt hebben. Echter, wij erkennen ook dat jullie als zuivere energie behoorlijk rekbaar zijn. Wij zijn altijd beschikbaar om jullie op wat voor manier dan ook te helpen en te ondersteunen. Wij zijn net zo dichtbij als een verzoek, net zoals alle andere goddelijke bewuste wezen dat ook zijn. Wij zijn één, denk eraan.   
Het Team

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Peggy Black All Right Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address.  www.morningmessages.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten