dinsdag, juni 09, 2015

Glorieuze Heldere Sterren ~ Geen Missionarissen - 8 Juni 2015 / Brenda Hoffman


Glorieuze Heldere Sterren ~ Geen Missionarissen
8 Juni 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Je hebt nagedacht en verlangt naar de Nieuwe Jij zodra die titel een deel werd van je woordenschat. Nu begin je met het werkelijke ervaren van de Nieuwe Jij in al diens volledigheid, inclusief het je anders voelen richting diegenen die jou eens kwaad of angstig maakten. Hetzelfde is aan het gebeuren met velen die er geen idee van hebben dat zij deel uitmaken van de Nieuwe Aarde.
Je nam aan dat alleen diegenen die begrepen of verlangden naar de Nieuwe Jij/Nieuwe Aarde/het Nieuwe Tijdperk zouden verschuiven gedurende deze tijd. Dat hoewel je een baken was, het generaties zou nemen voor de persoon verderop in de straat, die jou furieus maakt, om een liefdevol deel van de Nieuwe Aarde te worden.
Je bespeurt dat de Nieuwe Aarde aan het gebeuren is - resulterend in een soort van Hemel op Aarde. Maar die Hemel op Aarde kan zeer zeker niet diegenen omvatten die zo in tegenstelling tot jou zijn. Een gedachte die weinig anders is van de religieuze groeperingen die velen van jullie weerzinwekkend vinden.
Je kunt niet een beetje liefdevol op de Nieuwe Aarde zijn.
Iets dergelijks was een Oud Tijdperk standpunt. Je hield een beetje van iemand - inclusief jezelf - maar niet voldoende om een persoonlijk gevoel van de Hemel op Aarde te creëren. Die plaats, dat stukje was altijd ergens daarbuiten of ergens daarboven. Natuurlijk, deze Oude Tijdperk entiteiten zoals Jezus, Mohammed, Boeddha en een paar anderen bereikten dat Nirvana, maar jij deed dat niet en kon dat niet.
Als je werkelijk een Nieuwe Aarde wezen bent die in al diens glorie schijnt na jaren of decennia van hardnekkig werken, hoe is het dan mogelijk dat je slechte buur verderop in de straat zelfs maar kan proberen om van de Nieuwe Aarde te zijn? Dat er zeer zeker een laag van verschoppelingen op de Nieuwe Aarde zal zijn, zo ongeveer als waar was toen melaatsheid totale isolatie dicteerde voor elke geteisterde.


Dergelijke gedachten keren jou terug naar het Oude Tijdperk van het accepteren van stukjes van jezelf en anderen, maar nooit hun totaliteit ongeacht hoeveel je ook dacht dat je van hen hield. Oude Tijdperk Liefde was altijd aangetast met een randje angst - en was daarom, beperkt.
Zoals het nu waar is en toen waar was, als je niet volledig van jezelf houdt kan je van niemand volledig houden. Aldus is het dat jij ermee begint iedere dag meer diepgaand van jezelf te houden.
En je begint ermee om die Liefde in anderen te zien en te voelen. Dergelijke gevoelens zijn een beetje ongemakkelijk. Want je verwacht dat anderen je zullen kwetsen zoals je steeds weer opnieuw in het Tijdperk van angst gekwetst werd. Maar dan, hoe zou je de Oude Tijdperk angst volledig kunnen onderzoeken als je allen vertrouwde en liefhad inclusief jezelf?
In het Tijdperk van Liefde, hoe kan je mogelijk de Liefde negeren die vanuit je wezen straalt? Je begint ermee om stukjes aaneen te leggen in termen van waarom en hoe jij je Liefde beperkte. Je begint ermee het leven door niet alleen door  je eigen ogen te zien, maar ook door de ogen van je buur en wie dan ook die je labelde als vreesachtig of gemeen.
Niet dat je wenst om tijd met hen door te brengen. Slechts dat jouw benadering aangaande hen binnenin je wezen dagelijks aan het verzachten is. Hetzelfde is waar voor hen. Want jullie verzochten dat de Nieuwe Aarde een veilige en liefdevolle haven zou zijn voor allen die wensen om er deel van uit te maken. Aldus is het dat diegene die je eens vreesde of negeerde zich ook naar een ander persoon ontwikkelen, omdat zij ermee beginnen van zichzelf te houden.  
Iets dergelijks is een glorieuze, vreugdevolle ketting van Liefde. Jullie durven van jezelf te houden en omdat die zelf-liefde jullie sterker en wijzer maakt, bespeuren jullie anderen voorbij oppervlakte verschijningsvormen/voorkomens - wat hen aanmoedigt om Liefde binnenin zichzelf te vinden.
Natuurlijk, jullie media portretteert een zeer dwingend argument dat de Aarde slechter dan ooit is. En jullie hebben nog niet de wereldwijde visie welke jullie media pretendeert te hebben. Seks en angst verkocht meer uitzendingen dan Liefde en vrede - tot nu toe.
Jullie hebben op vele manieren de vreesachtige media uitgezet van het niet te geloven, naar niet luisteren, kijken of lezen. Niet dat jullie wensen om minder geïnformeerd te zijn, maar omdat het niet goed aanvoelt om je in te laten met veel van de materialen die jullie media controleert. Nieuws van haat, kwaadheid en angst worden uur na uur herhaald - de ene na de andere ramp. Totdat je vergeet welke tragedie er vorige week gebeurde, want deze week introduceerde jullie media een nieuwe, hopeloze/uitzichtloze angst.
Jullie media zal uiteindelijk naar een liefde modus verschuiven. Maar voor nu, gaat de media verder met het tromgeroffel van angst. Iets dat velen van jullie niet langer wensen aan te moedigen.
Je bent niet alleen. Het is niet alleen maar jij die van richting en inzichten verschuift. Dit is een wereldwijde verschuiving.
Je begint ermee te ervaren dat Liefde vanuit je wezen uitstraalt voor de "allerminste onder jullie". Maar niet zoals het de gewoonte was in het Oude Tijdperk - om je spijtig te voelen voor rechtelozen, wetende dat zonder jouw/jullie hulp hun levens nooit zouden kunnen verbeteren.  
Wat jullie beginnen te voelen is, dat de rechtelozen net zo capabel en geïnteresseerd zijn als jullie in het worden van een liefdevol lid van de Nieuwe Aarde. En aldus zijn zij dat. Betekent dat iedereen morgen een miljonair zal zijn? Nee, slechts dat diegenen die dachten dat jullie hen naar de vrijheid moeten dragen hun eigen kracht ontdekken. Door dat aldus te doen, bewegen zij ook weg van de angst en kwaadheid aangaande een innerlijke behoefte voor vreugde.
Dit concept is misschien moeilijk te begrijpen, want jij bent degene die gedurende decennia stroomopwaarts geworsteld hebt om de Nieuwe Aarde te creëren - ten minste, dat is wat je gelooft. In waarheid, zou de Nieuwe Aarde niet gebeurd zijn zonder de inzet en Liefde van allen.
Net zoals jij ijverig gewerkt hebt om de Nieuwe Jij te ontdekken en bloot te leggen, aldus is het dat anderen die onwaarschijnlijk leken om dat aldus ooit te doen, ermee beginnen onder hun stenen van angst en kwaadheid vandaan te kruipen. Niet omdat jij een Nieuwe Aarde missionaris bent, maar omdat jij je Licht helder durft te laten stralen zodat diegenen die dat wensen (nu de meeste Aarde entiteiten) hun unieke pad zullen vinden - net zoals jij de jouwe vond.
De Nieuwe Aarde is een Universele verschuiving welke triljoenen en aantallen voorbij entiteiten omvat waar jullie het pad gedurende deze vele jaren voor verlichten hopende dat anderen hun weg zouden vinden. Aldus doen zij dat.
De Nieuwe Aarde/Nieuwe Jij is geen missionaris proces. Het is een sterrensysteem. En jij ben je schitterende verlichte pad-rol op buitengewone manieren aan het voltooien.
Sta jezelf toe te geloven dat de wereld snel van angst naar Liefde aan het verschuiven is omdat jij durfde om in al jouw glorie te zijn.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten