vrijdag, juni 26, 2015

ET’s, Graan Cirkels, Regenbogen en Meer van Hun Communicatie aan Ons!! - 24 Juni 2015 / Lisa Gawlas


ET’s, Graan Cirkels, Regenbogen en Meer van Hun Communicatie aan Ons!!
24 Juni 2015 / Lisa Gawlas
Dit is een aansluitend artikel van Lisa op het artikel - Informatie van 2001 komt in botsing met ons Nu
Ik denk, gedurende de laatste 2 dagen, specifiek gisteren, dat er aldus veel binnenin mij verschoven is. Ik kan het vergelijken met het hebben van een 2-daagse Kerstgebeurtenis en de cadeaus die gewoon blijven komen en zichzelf uitpakken. Natuurlijk, voor mij persoonlijk, voel ik dat de grootste cadeaus die ik ontvang het Gezonde begrip is, het begrip dat we specifiek in onze dagelijkse leven kunnen gebruiken. Plus, het opnieuw tevoorschijn komen van Aphranzu terug in mijn wereld van communicatie.
Het eerste dat onmiskenbaar duidelijk werd is dit kolossale, drie-fasen energiesysteem genaamd de Juni/Zonnewende energie en ons. Ik denk dat het het gemakkelijkst gaat zijn om een visueel te gebruiken welke iemand op mijn facebook muur gisteren deelde. Hoewel het delen van dat visueel een 25-jarige cyclus is, weten we allemaal dat cyclussen op elkaar aansluiten, kleiner en kleiner wordend. Wel deze cyclus werd zo klein dat het in alle ernst op 1 Juni begon en zal resulteren in en de deur zal openen naar de volgende grootsere cyclus van het Leven op 10 Juli.
Dus laten we naar dit beeld kijken, het centrale punt zijnde de Zonnewende op 21 Juni. Het begin zijnde 1 Juni, het resultaat of het einde van die sinusgolf (welke een geheel andere sinusgolf/energiesysteem voortbrengt) is 10 Juli. Sinds de eerste lezing van 1 Juni, zag ik de hoge magnetische energie van spirit omlaag komen in/naar een magnetische pool op de zonnewende datumlijn, de energie in de Aarde verhuizend terwijl het krom boog over en op naar de mensen die uitgelijnd zijn met diens grootsheid. Dat zou de linkerzijde van de afgebeelde sinusgolf representeren.
Toen wij begonnen deze energieën binnenin ons te ontvangen, begonnen we een volgende krachtige uitbreidingscyclus in lichaam en geest en terwijl wij naar de datumlijn van de 16de liepen, veranderde het, en begon het vastmaak proces binnenin de mens die erop afgestemd is. Van de 16de naar de 20ste, vermoed ik dat de enige manier om het in woorden te zetten is, dat het een levende brug van krachtige energie creëerde van de 20ste doorgaand naar de 22ste. Misschien om het in een meer begrijpelijke manier te zetten; de 1ste van Juni gingen we allemaal de kerstinkopen doen, op 16 Juni begonnen we de cadeautjes in te pakken die wij verzameld hadden (gedurende formidabele levensspannen), (natuurlijk werd dit winkelen en inpakken gedaan vanuit het zielniveau) van de 20ste doorgaand naar de 22ste werden alle cadeaus onder de boom geplaatst ( in ons uitbreidende bewustzijn geplaatst) Terwijl zij onder de boom geplaatst werden, begonnen wij, de geïncarneerde mens, hen te openen en zullen daarmee doorgaan doorgaand naar de 26ste, dan verschuiven naar, ik veronderstel, het gebruik en de toepassing van de grote uitbreiding van spirit binnenin ons, van ons bewustzijn en onze bekwaamheden als een geïncarneerde spirit in het lichaam.

Man, het is zoveel gemakkelijker om dit hele ding te zien als een bewegend visueel dan te proberen om het allemaal in woorden om te zetten.
Voor mij persoonlijk, begon ik kolossale geschenken op de 22ste uit te pakken, en toen begon de 14-jarige puzzel van dat gekke kwatrijn dat ik gisteren deelde, en gedurende de dag herinnerde ik me het gehele ding:
Het werd gezegd
Laat het nu bekend zijn
Wanneer de Maan de grot opslokt,
Zal Licht de Aarde omvatten
En toen plaatste iemand een plaatje van een zeer recente (20 Juni) graancirkel op mijn facebook dat mij gewoonweg in/naar "holy shit" land stuurde!!
Ravenna Waterski Club, nr Cervia, Italy. Gerapporteerd op 20 Juni.
Je hebt de Zon die het volledige beeld omringt, de wassende Maan in het midden die de grot opslokt (inspringende energie in het beeld inbegrepen). Natuurlijk, mijn eigen "holy shitness" ging nu in overdrive. Aphranzu is de commandant van waar hij altijd naar refereerde als een "straalschip".
Terug in 2001-2002 toen ik ten zeerste betrokken was bij mijn vrienden van de Pleiaden, dacht ik er nooit aan om vele vragen aan hen terug te stellen. Ik nam wat zij hadden mee te delen en bad dat ik het begreep en de moed had om het in mijn eigen leven toe te passen.
Gisteren, bleef ik de informatie doorkruisen die heeeeelemaal terug in de dagen naar de huidige dag doorkwam en tranen stroomden gewoon vanuit mijn hart uit mijn ogen, het betere gedeelte van de ochtend. Toen werd ik geraakt met de aansporingen om de naam van dit straalschip te begrijpen; Soluntu. Ik herinnerde het me toen hij sprak over zijn schip en diens naam, hij spelde het voor me (inclusief zijn eigen naam). Ik zocht Soluntu op … niets … toen werd ik aangespoord om het op te breken in de drie lettergrepen die het bezit. Sol-un-tu en ik plaatste dat in google voor vertaling … en wederom, mijn zeer lekkende ogen barsten open bij de vertaling: "zon-ene-jullie". Terug gespiegeld naar ons zou dat lezen, "Jullie Ene Zon".  
Daar was zoveel uitpakken gaande in mijn gekke bewustzijn dat ik besloot om in de rivier te gaan zitten. De hitte van het begrip dat binnenin mij opsteeg ontmoette de hitte van de dag … Ik zweette kogels. En een anderhalf uur lange conversatie met Aphranzu volgde.
Houd in gedachten, ik heb op geen enkele manier met dit Wezen gesproken sinds 2002. Maar ik herinner me welzeker zijn strengheid met mij in die dagen. Ik vind het evenredig interessant dat in de show "Kelli in the Raw", ik feitelijk over hem en zijn minder dan humorvolle manier van spreken sprak. Hij was altijd zoals die zeer strikte leraar op school.
Natuurlijk, één van de grootste vragen die ik voor hem had was … Creëerden jullie die graancirkel??? Ik bedoel, het is gewoonweg te griezelig met de timing en layout … maar natuurlijk deed hij dat, alsook vele anderen gedurende de jaren. Zijn "straalschip" heeft speciale apparatuur aan de onderzijde om de graancirkels te creëren. Vandaar dat … straal … schip. (lol) Zijn schip heette Soluntu voor een reden … om het Licht van de Ene Bron terug te reflecteren naar de tevoorschijn komende menselijke spirit.
Hij legde ook uit dat hij nooit mijn energiegebied verlaten had in al deze jaren en heeft zichzelf voor mijn besef (zeer vergeetachtig) vele keren onthuld. Het meest heldere dat ik feitelijk wel op film ving was met een groep van mijn prachtige liefjes in Liefdesland, Colorado vorig jaar of wat het dat jaar ervoor?? Tijd!!
Straal Schip
Holy shit, deze werd genomen op 21 Juni 2014. Precies één jaar geleden tot dit moment!!
Maar alsof dat nog niet genoeg is om mijn kleine verstand op te blazen, legde hij uit dat zij meer kunnen doen dan graancirkels creëren. De regenbogen, de zeer duidelijk wolkenformaties … allen een collectie van energie om ons dat geest-openende-AHHA-moment van herinnering te geven. Zoals wat er in de lucht verscheen terwijl wij ons gesprek aan het afronden waren:
Gezicht in de Wolken
Hij legde ook uit dat zij zich vaker recht voor de Zon verbergen dan dat wij mogen beseffen. Waar velen aan denken als "Sun Dogs" is echt hen hallo tegen ons zeggend in de taal van het Licht.
Niet alles is zoals het schijnt te zijn.
Iets zat me echter dwars, en ik adresseerde hem over dat allemaal. Voorheen, was hij behoorlijk streng, de manier waarop hij sprak, is vandaag, wel, gisteren zeer anders. Ik moest glimlachen terwijl hij het uitlegde … "Spreek jij nog steeds tegen jou kinderen op de manier zoals je dat deed toen zij 5 of 6 jaar oud waren?? … Nee … Zij werden volwassen en je spreekt nu anders met hen, zoals ik met jou doe."
Ik ben volwassen geworden?? Ik was er zeker van dat ik afgedwaald was (lol).
En dus besloot ik om enige deuren van conversatie open te trappen. Jorge. Je kent Jorge? Maar natuurlijk doet hij dat en toch, wat er onthuld werd gaf mijn altijd liefdevolle verstand een oplawaai.
Wij weten dat wij hybriden hebben hier op Aarde, natuurlijk zijn er ook menselijke/Pleiadische hybriden op hun planeten. Jorge is de zoon van mijn geliefde Franklyn. Voor jaren, zo nu en dan, krijg ik een visioen van mijn kameraad van de Pleiaden genaamd Franklyn wandelend van de mesa naar mijn achterdeur met zijn vrouw en kind. Nooit in de echte fysieke gestalte maar zoals een solide energievorm, maar ik weet wat ik zie en wat zijn boodschap is. Zij zullen komen.
Aphranzu verzekerde me ervan dat er niets zal gebeuren voordat ik op vakantie ga. Hij stond erop dat ik een onderbreking nodig heb voor de volgende fase (no shit!!)
De conversatie verhuisde naar onze biologie en onze DNA zaken. Ik vroeg hem over het opnieuw groeien van mijn tanden. Ik houd echt, echt niet van mijn uitneembare gedeeltelijke protheses en zou graag mijn tanden terug willen. Hij legde uit dat er een tijd was, dat het regeneratieproces levend en open was in onze DNA groep. Maar door de grote scheiding, sloten wij veel van onze magie af, ons werkende DNA, om volledig afgescheidenheid tot in diens kern te ervaren.  
Hij gaf mij toen een visueel van een hagedis en diens bekwaamheid om diens staart opnieuw te laten groeien omdat het voor z'n eigen evenwicht nodig is. Wij hebben dezelfde bekwaamheid binnenin ons DNA, en nu, beginnen wij ermee om die lang sluimerende bekwaamheid binnenin ons opnieuw te openen … en zoveel meer.
Er werd niet zoveel meer onthuld, maar dat was genoeg voor vandaag. Ik moet hersenruimte opsparen voor de lezingen van vandaag … en verdorie, er kan maar beter een zichtbaarheid zijn op dat veld!!!
Grote grote ((((KNUFFELS)))) van verwondering en verbazing!!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen