donderdag, juni 18, 2015

Djwhal Khul - Chiron een Esoterisch Vooruitzicht - 18 juni 2014 / Terri Newlon


 
Djwhal Khul
"Chiron een Esoterisch Vooruitzicht"
18 juni 2014 /  Terri Newlon
 
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Wel, er zijn nogal een paar dingen die hier naar boven komen en die belangrijk zijn en jullie voelen waarschijnlijk de zwaardere energieën al gebeuren. Jullie willen een klein beetje meer tijd om een dutje te doen of op z'n minst het één of andere tijdstip voor jezelf. In feite gewoon horizontaal te gaan en ofwel te slapen of je ogen te laten rusten zal helpen, dat je gewoon stil bent en gewoon min of meer plat tegen de Aarde bent. En zelfs als je dat voor slechts 5 minuten of zoiets kunt doen, zal het behulpzaam zijn, dus ga je gang en neem regelmatige pauzes als het moet zijn. Het is echt bijna hetzelfde als de remedie tegen reisziekte. Er is zoveel beweging gaande dat je dat platte niveau richting de Aarde nodig hebt.
Prima, nu. Ramadan begint. We hebben de Zomer Zonnewende welke zeer potent is op Vaderdag in de USA. Dat is ook de climax van deze Uranus/Pluto Vierkanten voor Lichtwerkers, dus het is echt bijna een soort van een "gooi je afstudeer baret in de lucht" soort van tijdsperiode daar gedurende het weekeinde en dan, dan beginnen we gereed te raken voor Chiron die retrograde gaat.
Dus, ik wil daar welzeker een klein beetje over spreken omdat het een groot iets is om gereed voor te raken. Jullie willen je min of meer vooruitlopend op de tijd voorbereiden. Het zal retrograde gaan in wat ik noem Psy Vi of Psychische Vissen op 24 Juni en dan zal het direct gaan op 28 November. Dus krijgen we een goede vijf maanden van echt een verheven esoterische ervaring met Chiron.

Welnu, het wordt klassiek "de gekwetste genezer" genoemd. Met andere woorden, door je eigen kwetsuren of teloorgangen of tegenvallers, vogel je uit hoe jezelf te genezen en misschien of je advies hebt dat anderen geneest of plotseling komen genezende krachten naar de oppervlakte en stromen door je heen. Dus het duidt welzeker aan dat zelfs als jij jezelf helemaal niet goed voelt, je welzeker genezende kracht en waarde hebt voor anderen. Of misschien dat je hond alle genezende energie krijgt die je naar buiten pompt met onvoorwaardelijke Liefde of je deelt je verhaal over een ongeval waar je bij betrokken was en dat het voor andere mensen genezend is.
Dus Chiron, "de gekwetste genezer," waar ik werkelijk naar verwijs als "de genezen genezer" maar hier gaat het retrograde zijn. Ogenschijnlijk achterwaarts bewegend in de Hemelen. Het beïnvloedt alle Saturnus en Uranus dingen die er gaande zijn, dus het beïnvloedt de lessen in het leven, onverwachte dingen of verrassingen, voorvallen waar je niet op rekende en dan de Psychische Vissen brengen deze zeer, zeer potente soort van derde oog ontwaking binnen, hetgeen je kunt gebruiken voor een dieper inzicht.
Dus het esoterische vooruitzicht dat Chiron heeft is dat alles genezen kan worden en iedere ervaring gebruikt kan worden als een genezende ervaring en dat zou zijn hoe ik zou willen suggereren dat jullie die retrograde tijdsperiode bekijken.
Wederom zijn de datums … wel het begint in werkelijkheid van tevoren. Op elk moment is er iets dat gereed raakt, het is alsof je jouw lopen vertraagt naar een stop en je dan omdraait en de andere kant opgaat of je begint achterwaarts te lopen, er is een vertraging voorafgaand aan de retrograde. En dan duurt het een poosje wanneer het direct gaat om echt min of meer te versnellen en in/naar de volle beweging te gaan. Dus denk er op die manier aan. We zitten er min of meer al in en het veroorzaakt enige moeheid. Dus nogmaals, 24 Juni tot 28 November.
Onderzoek echt wat je wel wilt dat er geneest en hoe je sommige ervaringen die je gehad hebt mogelijk in/naar genezingen wilt omdraaien.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 
Channeled by Rev. Terri Newlon

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen