vrijdag, juni 26, 2015

De Raad - "Waar Jullie Zijn" - 25 Juni 2015 / Ron Head 
De Raad
"Waar Jullie Zijn"
25 Juni 2015 / Ron Head
 
Waar jullie nu zijn? Laat ons jullie een beetje geruststelling geven dat sommige van de vage vermoedens die op de achtergrond van jullie gedachten zweefden inderdaad correct zijn.
Velen van jullie hebben herhalende gevoelens gehad dat jullie naar dingen keken die niet exact echt waren, de muur, de vloer, of die bomen waren op de één of andere manier niet zo solide als jullie voorheen dachten. Wel, dat is wat de ouden en zelfs jullie natuurkundigen jullie altijd vertelden, nietwaar? Dus jullie zouden kunnen zeggen dat jullie in feite ermee beginnen de werkelijkheid gewaar te worden voor wat het is.
Sommigen van jullie beginnen een aanwezigheid, of aanwezigheden, in jullie nabijheid te voelen. Wij weten dat daar diegenen zijn die dit gedurende een lange tijd gevoeld of zelfs gezien hebben, maar wij spreken nu over diegenen die zich zelfs mogen afvragen of ze "het aan het verliezen zijn". Jullie zijn het niet aan het verliezen. Wij hebben vaak tegen jullie gesproken over slechts deze soort van dingen, maar zij leken niet zo ogenblikkelijk te zijn aangezien zij op jullie persoonlijk niet van toepassing schenen te zijn. Jullie beginnen de gaven te verkrijgen die jullie in anderen gezien hebben en waarvan jullie dachten dat jullie die nooit zouden hebben. Wel, jullie hadden hen, maar nu is jullie stijging in frequentie de aanleiding dat zij naar het oppervlak komen.


Als geen van deze dingen op jou van toepassing schijnt te zijn, vraag jezelf of je waarheidsgetrouw niet begonnen bent om dingen te weten en dat je niet weet hoe je het weet. Heb je bij jezelf opgemerkt op iets te reageren op een bepaalde manier zoals je dat nooit in het verleden gedaan zou hebben? Heb je al dingen ervaren waarvan je weet dat zij symptomen zijn van je veranderende bewustzijn en fysieke opmaak, maar dat je er nu een intensivering van opmerkt?
Wij wensen dat jullie hier verscheidene dingen over weten. Je mag je alleen voelen omdat je deze zaken niet met anderen bespreekt. In feite ben je nu één van de miljoenen. Er zijn overal mensen, vele talen sprekend, die door hetzelfde proces heengaan. Er zijn mensen die zelfs niet weten dat zij door een proces heengaan en die, desalniettemin, dezelfde dingen ervaren.
De wereld had wanhopig verandering nodig. Jullie vroegen om verandering. Verandering is gekomen. Jullie vroegen ook voor, mediteerden over, en verzochten om verandering dat niet cataclystisch zou zijn. En aldus gebeurt het op een tempo dat niet alles op diens pad zal verwoesten, zoals inderdaad eerder gebeurd is. En deze verandering is een reflectie van de verandering die binnenin jullie zelf gebeurt, zoals wij gedurende een aanzienlijke tijd aan jullie steeds weer opnieuw benadrukt hebben. Wat jullie zien wanneer jullie om je heen kijken, is de som van wat jullie al gecreëerd hebben. Het is een spiegel. Als het beeld in de spiegel begint te veranderen, kan dat alleen zijn omdat jullie allemaal begonnen zijn te veranderen.
Jij mag je verandering nu hebben op manieren die het jou ongemakkelijk maken als je dat wenst. Je schijnt nooit door verandering heen te willen gaan. Je wilt alleen dat de dingen veranderd worden. Of je kunt dansen en zingen in vreugde en dankbaarheid. Het is inderdaad aan jou. Wij zullen je uit laten vogelen wat gemakkelijker is. Het is niet, zoals jullie zeggen, al te moeilijk.
Laat ons één extra klein ding uiteenzetten voordat wij voor vandaag stoppen. Deze ascentie materie wordt jullie niet opgedrongen. Het wordt naar jullie aangetrokken door jullie eigen verlangen, beslissingen en inspanningen. Velen in dit Universum zijn in verbazing van wat jullie tegen alle verwachtingen in aan het doen zijn. Dat dansen en zingen gebeuren, dat wij aanhaalden, mag gewoon aan de orde zijn. Dat de Onvoorwaardelijke Liefde en zegeningen van de Schepper voor altijd van jullie mogen zijn. Nou, dat is het natuurlijk al. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten