dinsdag, juni 02, 2015

Blossom en de GFL - Is er Niet een GEVOEL in Velen, dat Jullie er Haast Zijn? - 30 Mei 2015


De Federatie van Licht via Blossom Goodchild
30 Mei 2015
Is er Niet een GEVOEL in Velen, dat Jullie er Haast Zijn?
JULLIE AFTELLEN IS BEGONNEN
 
Hier zijn we weer! Zo gelukkig als maar kan … in ieder geval veel beter dan ik eerst was, dat is zeker. Hallo … Hoe staat het leven ervoor bij jullie?
Met alle Liefde en Dankbaarheid voor ALLES DAT IS … heten we Ieder Een welkom.
Het is onmiskenbaar dat de verandering bij iedereen plaatsvindt. Er komt zo veel naar de oppervlakte en er is een gevoel van … wel, er is geen ander woord voor … VERANDERING. Maar ik neem aan dat het niet DE VERANDERING is waarover jullie al het hele jaar spreken?
Wij willen jullie heel graag vertellen … dat DE VERANDERING die BIJ ALLEN plaatsvindt … inderdaad het begin is van DE VERANDERING waarover wij spreken. Er zijn ongelooflijke aantallen zaken gaande op jullie wereld … zowel persoonlijke als op wereldschaal, die HET GEHEEL beïnvloeden. Elke Ziel die transformeert … op ieder niveau van zichzelf … brengt … meer van DE WAARHEID VAN WIE ZIJ ZIJN … in diens ZIJN.
LIEFDE.
Velen worden zichzelf ervan bewust dat ze LICHTER worden … hoewel ze dat ervaren doordat ze door het tegenovergestelde gaan. Echter, binnen HUN WEZEN … roert zich een MACHTIGE KRACHT … een WETEN dat zij beginnen te WETEN. Een begrijpen dat dit gewoon het LEVEN is dat zich door het leven werkt om zijn verlangens te vervullen … in al zijn mogelijke vormen.
Maar waar brengt deze verandering ons?
Het brengt jullie dieper in jullie Waarheid. Dat is ALLES en IEDEREEN. Deze Verandering laat toe dat zaken, die lange tijd over het hoofd werden gezien en  die jullie vasthouden in deze stoffelijke wereld [‘firmament’]*, kunnen bovenkomen en uit de weg geruimd kunnen worden.
DEZE LAATSTE ZUIVERING … DEZE ANALYSE … LAAT JULLIE ZIEN DAT DE BELOFTEN DIE IN HET VERSCHIET LIGGEN … DE VERANDERING IN HET SYSTEEM … DE VERANDERING IN JULLIE WERELD … GEREED STAAN OM IN ‘HET NIEUWE’ TE KOMEN.
Wat mogen we precies verwachten?

Dat de verwachtingen losgelaten worden en dat je in Ieder Moment BENT … want door dit te doen … zul je DE VERANDERING WERKELIJK opmerken. We kunnen jullie niet vertellen wat er in het verschiet ligt … omdat dit zou betekenen dat we ingrijpen in het natuurlijke proces. Als jullie iets zouden verwachten … zouden jullie het eeuwig verwachten … en je dan teleurgesteld voelen wanneer de volgende dag weer precies hetzelfde is.
En toch wensen we dat jullie een plek zullen bereiken, waarin dat wat jullie verlangen … niet verwachten … voor jullie gelijk wordt.
Gelijkheid roept bij mij … verveling op. Maar hoe komt het dat we ineens over gelijkheid praten, terwijl we het over verandering hadden? We zijn nog maar net bezig en ik ben al in de war!
Omdat jullie verlangens … wanneer ze vervuld worden … jullie meer van hetzelfde zullen brengen. Begrijp je?
Niet erg, om eerlijk te zijn.
Deze nieuwe fase … deze hele opwindende fase die zo nabij is … kan voor jullie GEVOEL heel erg lijken op iets dat jullie al eerder meegemaakt en gedaan hebben … en wellicht is dat ook zo. Wellicht hebben jullie, vele tijdperken geleden … de Energie voortgebracht, die zich nu bij iedereen met dit GEVOEL kenbaar maakt.
Dit GEVOEL dat VERANDERING nabij is … WANT ER MOET VERANDERING KOMEN.
Maar deze keer … brengt deze HELE SPECIALE ERVARING jullie naar een plek, waar jullie voorheen onmogelijk konden komen.
Deze keer gaan jullie er doorheen … in plaats van het overboord te gooien. Jullie verzetten je niet … jullie staan toe dat ALLES op zijn plaats valt.
De onrust en chaos die er nu is, vraagt erom om te worden omgezet in LIEFDE. Hoe meer men zich dit bewust is … des te meer men zich realiseert welke GOUDEN KANS dit geeft om het … deze keer … WERKELIJK ‘TE FIKSEN’.
Er is nu een kracht … in jullie … manifest geworden … en alhoewel het zichzelf kan vermommen als zwakte … brengt het jullie BOVEN en UIT de dichtheid waarin jullie verblijven … en leidt het jullie naar een gevoel van GEMAK  en VREDE en … GEREEDHEID.
Jullie zeggen dat jullie ons niet kunnen vertellen wat ons te wachten staat. Toch hebben jullie eerder gezegd dat wij in een Nieuwe Wereld zullen komen, waarin oorlogen, haat, enz. niet bestaan. Dus moeten jullie de grondslagen … het fundament ervan kennen … toch?
Wat wij weten is dat … Door/In/Als/Van Liefde … JULLIE, JULLIE, waakzame reizigers die jullie zijn … in jullie zelf de WAARHEID op buitengewone wijze aan het licht brengen.
In die WAARHEID ligt dat, waar jullie naartoe gaan … Deze NIEUWE WERELD … en toch is het dezelfde omgeving … hetzelfde huis … dezelfde zeeën … dezelfde luchten … en toch … zeggen we jullie …
JULLIE ZELF ZULLEN ANDERS ZIJN … dus zullen al deze dingen die hetzelfde zijn … anders lijken, vanwege de dramatische INNERLIJKE verandering.
Dit is onvermijdelijk. Het zal niet slechts voor enkelingen gebeuren … maar voor ALLEN.
Natuurlijk zal het afhangen van de frequentie waarop men verblijft … hoe dramatisch DE VERANDERING zich zal voordoen. Voor sommigen zal het lijken alsof ze letterlijk in een droom terecht gekomen zijn … Anderen zullen gewoon het GEVOEL hebben dat ze meer ‘thuis’ zijn … Weer anderen zullen het ervaren alsof ze ‘warpen’ [naar een andere dimensie gaan] tussen de erg lage energieën van jullie planeet en toch, tegelijkertijd … glimpen krijgen en, nog toepasselijker … GEVOELENS … die voor hen uiteindelijk ook gewoon zullen worden … en hen helpen om het volgende niveau van hun reis te bereiken.
Oké. Dus dit gebeurt geleidelijk … zoals bij … het wordt gewoon elke dag duidelijker? Of is het een GEDENKENSWAARDIGE ALLES TEGELIJK uitbarsting?
Jullie zijn nu, zoals we zeiden, in de voorbereidingsfase. Stel jezelf voor hoe dat is voor astronauten, die hun training hebben afgerond … en nu in de gordels in de raket zitten. Achter de schermen checkt iedereen dat ‘Het goed is om te gaan’ … en de gedachte aan die hoogtes … in die mate … beroert alle betrokkenen.
Wat komt er dan?
Het aftellen …
JULLIE AFTELLEN IS BEGONNEN …
Dat is prachtig. Mag ik vragen vanaf welk getal men aftelt? Want in ons begrip van tijd zouden we kunnen denken aan 10, 9, 8, enz. … terwijl jullie geen tijd kennen, dus misschien zouden we moeten beginnen  bij 10.000.000.000 of zoiets! Het is alleen maar om ons een idee te geven.
Natuurlijk kunnen we jullie dat niet geven … want vanuit ons perspectief kan het niet worden omgezet in ‘tijd’.
Maar we kunnen en willen wel zeggen dat het aftellen begonnen is.
Is er niet een GEVOEL in velen, dat jullie er haast zijn? Wij nemen aan dat jullie dit vele keren GEVOELD hebben … en op een punt zijn gekomen, waarop ‘we zijn er bijna’ kan VOELEN alsof jullie bijna terug bij het begin zijn. Maar jullie zijn, IN WAARHEID … DIEP … BINNENIN JULLIE … als een amoebe die wacht op zijn diplomeringsdag … en dan is het een kwestie van erkennen waar je bent … en VRIJELIJK te zweven in het WETEN, waarvan JE WIST dat het zou komen.
Konden jullie maar vanuit ons perspectief zien … welke ONGELOOFLIJKE REIS … wat voor ONGELOOFLIJKE KANS  er aankomt.
JULLIE, als de Bemanning aan de Grond … JULLIE, die waren uitgekozen voor deze missie vanaf deze plek … als mensen … zijn, zoals we zo vaak zeiden …
DE STERKSTEN VAN DE STERKEN …
DE DAPPERSTEN VAN DE DAPPEREN.
Want jullie hebben verdragen wat niet te verdragen was.
Jullie hebben meer geleden dan wat jullie konden verdragen.
Toch hebben jullie het overleefd … zoals JULLIE wisten … zoals WIJ wisten … dat jullie zouden doen.
En NU … zijn we bij het meest opwindende deel van HET SPEL.
Het Spel zal niet stoppen … maar er zal wel een ander begrip van zijn.
Zijn spelen niet om plezier te hebben?
Zijn jullie er niet WAARLIJK aan toe om te LEVEN MET PLEZIER?
Laat, vanaf deze dag … ALLE GEDACHTEN VOL HOOP zijn … VOL WETEN … dat inderdaad, ALLES WAAROP JULLIE HEBBEN GEWACHT zo dichtbij is als jullie horizon.
Wat zullen de feestelijkheden ALLES WAARVOOR JULLIE KWAMEN OM TE ZIJN erkennen.
Blijf standvastig, Liefste Zielen … Jullie vastberadenheid heeft jullie al zover gebracht … in de gordels zittend in jullie raket … simpelweg klaar zijnd voor …
OMHOOG!
En dan zullen jullie nieuwe ruimten ontdekken … ruimte die jullie je niet konden voorstellen … omdat jullie voorstellingsvermogen gebonden was binnen zekere grenzen … maar … eenmaal VRIJ … zal jullie magie een expressie van ALLES tevoorschijn toveren … dat jullie diepste Wezen met verwondering zal vullen.
Het is wat moeilijk voor ons om hieraan, binnen de beperkingen van jullie Aardse woorden, WAARLIJK uitdrukking te geven.
Jullie KENNEN ontzag en verwondering … maar toch zijn deze uitdrukkingen van beperkte waarde vergeleken met DE WAARHEID VAN WAT JULLIE GAAN VOELEN … terwijl jullie alsmaar doorreizen In/Als/Door/Van LIEFDE … steeds meer jezelf wordend, naarmate de ketenen wegvallen … naarmate jullie vleugels zich ontvouwen … naarmate jullie van nu af aan steeds meer momenten smaken … die jullie verzekeren van een ‘reispas’ … een nooit eindigend ticket naar het Universum.
Een Universum dat er is om jullie te dienen … om ZICHZELF uit te drukken door JULLIE schepping VAN JEZELF.
Wij kunnen onze opwinding niet beteugelen … want wij hebben jullie Energieën gevoeld … die zo vaak zijn gebutst en geslagen … en toch … stonden jullie weer op!
En spoedig … zeer spoedig, Onze Geliefde Familie … zullen jullie eenvoudig …
WETEN DAT HET IEDERE INSPANNING WAARD WAS …
VREUGDE AAN DE WERELD! VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!
VREUGDE IN DE WERELD! VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!
VREUGDE IN JOU! … VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!
Voel de opwinding … de aftelklok tikt de tellen weg …
Ik dank jullie hiervoor … Alles wat jullie zeggen resoneert in mij. Het VOELT absoluut zoals jullie zeggen. Dus, we gaan door met doorgaan. We zijn echte experts daarin geworden. In het WETEN … door te VOELEN … dat wij op het punt staan een dubbele zes te gooien! (Ik weet zeker dat ik dat jaren en jaren geleden aan jullie schreef … en we zijn er nog steeds.) Er is altijd nog een kans!
In Liefde en Licht en veel dank. Het was me een genoegen.
Het genoegen was geheel aan ons.
O, dat is niet zo! Laten we zeggen dat het gelijk is. Wederom … Dank je wel.

*Dit kan ‘hemelgewelf’ betekenen … maar [in het Engels] figuurlijk ook ‘activiteit’ … dus neem ik aan dat ze dat bedoelen. [Lia: bij synoniemen voor het Engelse ‘firmament’ werd ook ‘empirisch’ genoemd. Dus ‘gebaseerd op waarneming’. Blossom had moeite met de interpretatie en ik ben er ook niet zeker van, maar wat ik schreef in de tekst, voelt voor mij als de beste vertaling.]

Nog even een herinnering aan de Invocatie 'WE ARE THE GAME CHANGERS' . Laten we doorgaan met die Energie op te bouwen. Veel dank. https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA&feature=youtu.be  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten