zaterdag, juni 27, 2015

Aartsengel Zadkiel - Jullie Focus en Jullie Pad - Juli 2015 / Linda Robinson


 
Aartsengel Zadkiel
"Jullie Focus en Jullie Pad"
Juli 2015 / Linda Robinson
 
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie met Liefde en Licht van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, in onze Boodschap van Licht, wensen wij om jullie focus en jullie pad te bespreken.
We hebben het belang van de focus in eerdere boodschappen bediscussieerd, en wij gaan door met die discussie in deze boodschap.
Jullie focus bepaalt jullie pad.
Er zijn vele kansen die in de nieuwe energie gepresenteerd worden. De grote toevloed van Licht roept naar jullie om in jullie staat van besef aanwezig te zijn. Terwijl de nieuwe energie toeneemt, beïnvloedt het de huidige mogelijkheden op verschillende manieren. Het mag bepaalde gebieden uitbreiden en zelfs grotere wegen voor verkenning openen. Sommige gebieden mogen nog steeds mogelijk schijnen te zijn maar misschien in een andere vorm. Andere gebieden mogen niet langer aanvoelen als een levensvatbare mogelijkheid. Omstandigheden worden voortdurend gewijzigd als de nieuwe arriveert.
Dit presenteert een prachtige kans om voorwaarts te gaan. Nieuwe energie biedt frisse inzichten aan wanneer je vanuit een ander perspectief naar een situatie kijkt. De nieuwe energie mag een situatie in je omgeving veranderd hebben zodat het manifesteren van je droom mogelijk is. Het mag een nieuwe mogelijkheid of bron in/naar je besef brengen. Je mag iemand ontmoeten of iets zien dat precies is wat jou zal helpen om voorwaarts te gaan.

Alert en bewust blijven zal je helpen deze signalen als zij verschijnen te herkennen. Dan kan je de energie toestaan om jou te helpen voorwaarts te gaan. Je focus houden op het huidige besef, je doelstellingen en het hoogste goede zal je helpen de kansen/mogelijkheden rondom jou heen te herkennen.
Eerst, is het belangrijk om te focussen op wat je wilt doen in plaats van wat je niet wilt doen. Waar jij je op focust breidt uit. Je zult omstandigheden naar je aantrekken van een gelijkaardige vibratie naar waar jij je focus op geplaatst hebt. Daarom, zal het behouden van een positieve focus helpen bij je vibratie hoog te houden. Je zult energetische signalen van die frequentie uitzenden, en dit zal de kans verhogen voor omstandigheden van een gelijkaardige vibratie om zichzelf aan jou te presenteren.
Als jij je focus instelt, mag je wensen om jezelf in een ontspannen geestesstaat te plaatsen. De methode waarmee je dit bereikt is een individuele kwestie. Het mag variëren van mediteren, naar het beluisteren van ontspannen muziek, naar in de natuur te zijn. Dit stelt het podium op voor te focussen op wat je wilt.
Als jij je focus instelt, ben je bewust van wat je voelt. Je hart en je gevoelens kunnen je helpen vast te stellen of je comfortabel met die focus bent. Een ontspannen en gelukkig gevoel mag voor jou aangeven dat je een positieve focus ingesteld hebt. Als je wat voor aarzeling dan ook rondom je focus voelt, mag je wensen om elk detail te onderzoeken om te zien waar het ongemak is. Dit staat jou toe om je focus aan te passen totdat je een gelukkig, ontspannen gevoel hebt.
Focus op de hoogste uitkomst voor wat je wilt. Het mag een dagelijkse doelstelling zijn van positief te blijven en Licht uit te stralen terwijl je door je dag heengaat.
Het mag uitbreiden naar te focussen op een project dat je wenst te manifesteren. Wanneer jouw gebieden van focus compatibel zijn, zoals positief zijn en uit te breiden naar je gewenste project, ben je meer dan waarschijnlijk in staat om voorwaarts te gaan in een stromende manier omdat jij jezelf voorbereid hebt door eerst je focus in te stellen op een hoge vibrationale en positieve staat.
Jouw focus op een specifiek project mag uitbreiden in/naar wat je als je levensmissie beschouwt. Dit omvat het kijken naar dingen op een veel bredere manier dan slechts één project of activiteit. Een levensmissie is een belangrijke focus en omvat een reeks aan stappen en projecten. Het mag ook andere personen of groepen in de vorm van medewerkers omvatten.
Net zoals met projecten, wanneer jij je op je levenspad focust, is het toevoegen van de criteria van het hoogste goede zeer belangrijk. Dit zet een klaroengeschal uit doorheen de ethers voor omstandigheden die synchronistisch mogen toeschijnen om samen te komen om jou op je pad te helpen.  
Daarom, wanneer je jouw levenspad of missie in overweging neemt, is gefocust blijven cruciaal. Iedere beslissing moet in beschouwing genomen worden als tot of het je dichter bij je missie beweegt of dat het je op een zijspoor zet dat niet aan jouw missie gerelateerd is.
Wanneer je een activiteit op deze manier evalueert, kan het maken van een beslissing gemakkelijker worden, omdat jouw focus op je levenspad de criteria is of het vaststellen van een activiteit passend voor jou is en ook of het voor het hoogste goede is. Dit staat jou toe voorwaarts op het pad van je levensmissie te gaan met Liefde en Licht.
Geliefden, wij zijn zeer verheugd dat jullie je op jullie levenspad en missie focussen en het voor het hoogste goede uitvoeren.
Weet dat er hooglijk van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten