zondag, mei 24, 2015

Vragen en Antwoorden met de Arcturianen - 23 Mei 2015 / Dr. Suzanne Lie


Vragen en Antwoorden met de  Arcturianen
23 Mei 2015 /  Dr. Suzanne Lie
Dierbare Arcturianen,
Sue: Kunnen jullie me alsjeblieft vertellen over deze "verkoudheid en pijnlijke keel?" Heb ik een initiatie, of heb ik gewoon niet goed genoeg voor mezelf gezorgd?
Arcturianen—Er is een "geluid" rondom en binnenin jou. Voel je het Suzille?
S—Momenteel hoor ik het meestal, maar het is zeer luid. Ik heb dit zoemende geluid altijd gehoord wanneer ik rustig ben, maar op dit moment is het luider dan ooit. In feite, heb ik de indruk dat het iets tegen mij probeert te zeggen, of ik ben bezig te proberen iets te horen.
A—"PROBEER" niet Suzille. Laat gewoon los.
S—Wat moet ik loslaten?
A—Laat alles los.
S—Oh, nu herinner ik me de meditatie die ik had, was het deze ochtend?  Ik kan het me niet herinneren. Ik heb heel veel problemen met de 3D tijd nu. Daar was een energiegebied dat door mijn lichaam heenging dat een doel leek te hebben en eruit zag als een elektrische stroming. Echter, de elektrische stromingen zagen eruit als ontelbare kleine letter "C's," maar dan meer gesloten dan een "C".
De "C's" waren gescheiden maar ook verbonden en zagen eruit als een ongebruikelijke vorm van een elektrische stroming. Zij waren niet piekerig zoals wij het in de 3D zien. Zij waren zoals miljoenen van kleine "C" gevormde stromingen die ietwat verbonden waren. Misschien waren zij met een bedoeling verbonden. Maar zij waren allemaal van een blauwe/witte kleur van elektrische stromingen.
Zij begonnen bij mijn voeten en werkten hun weg via mijn lichaam omhoog. Ik had geen controle over hen en zij beslisten hun eigen pad, alsof zij mijn lichaam lazen. Ik kan me niet precies herinneren hoe zij stroomden, maar er waren bepaalde gebieden van mijn lichaam die meer aandacht nodig waren.
Ik denk dat het mijn ingewanden en mijn zonnevlecht waren. Zij leken genezend te zijn, frequentie verschuivend dat zich voor moest doen voordat het licht/de stroming in/naar mijn derde chakra zou kunnen gaan. Ik begreep dat er de één of andere genezing plaatsvond dat moest gebeuren met mijn energiegebied voordat ik volledig de "Kracht/Macht Binnenin" gedeelte van mijn zonnevlecht zou kunnen omhelzen.

Ja, de genezing was noodzakelijk vanwege teveel levens van het hebben van anderen macht over mij te hebben. Het leek dat om mijn zonnevlecht te betreden, de energie diep binnenin moest gaan. Dat was niet het geval voor mijn benen of mijn eerste twee chakra's. Mijn maag is altijd mijn zwakste orgaan geweest.
Helpt me alsjeblieft te herinneren wat er in mijn lichaam boven mijn zonnevlecht gebeurde. Ik zeg niet "chakra's" aangezien het meer voelt als dat de frequentieverschuiving in mijn lichaam was en dan slechts in mijn chakrasysteem, maar zij waren erbij inbegrepen, denk ik. Ik ben er niet zeker van. Ik ben het vergeten.
In feite, totdat ik de behoefte voelde om jullie aan te roepen, was ik de volledige ervaring vergeten. Ik ben nu ziek. Dit is mijn tweede of derde dag. Het zit merendeels in mijn keelchakra. Is deze "ziekte" gerelateerd aan dat energiegebied? Ik zou al ziek geweest kunnen zijn voordat het energiegebied kwam.
Ik vergeet heel veel van de 3D dingen, maar ik kan de hogere frequenties lezen en "weet" heel veel meer dan ik ooit eerder wist. In die zin als ik uit mijn ego of mijn angsten vandaan blijf. Hoewel ik nu niet veel angsten meer heb, terwijl ik begin om me echt over te geven.
Toen raakte is ziek en voelde me ZEER menselijk. In die zin, behalve voor die ongevraagde meditatie, waarvan ik voelde dat het uitermate krachtig was.
A – Hoor je hoe luid het geluid in je oren nu is?
S—Ja, het is zeer luid. Het klinkt bijna hoe ik zou denken dat deze kleine "C's" zouden klinken, wat gelijkaardig is aan elektrische bedradingen in de woestijn.
A –Sta jezelf toe je over te geven aan dat geluid.
S—OK. Oh het geluid plaatst me in een ogenblikkelijke trance. Behalve dat ik aan het typen ben wat ik ervaar. Is dat OK?
A—Ja, het schrijven zal je aarden. Velen hebben gelijkaardige sensaties met betrekking tot wat je net omschreven hebt omdat de hogere frequentie energie aan het interfacen is met hun 3D neurale/elektrische systeem. Wanneer het dat aldus doet, verhoogt het je frequentie snelheid. De kleine "C" stromingen probeerden om gelijkmatig de overgang over jouw gehele lichaam te verspreiden.
Toen de stroming eenmaal voorbij je zonnevlecht ging, ging het diep binnenin je kern om de Kundalini voor te bereiden om geduldig te zijn. Jouw voertuig is ouder, en je bent er niet altijd goed voor geweest. Je hebt ook vele jaren gehad met depressieve gedachtevormen die jouw maaggebied binnen gingen. Zij gingen in jouw maaggebied omdat je voedsel gebruikte als een vorm van verslaving om de depressie te verzachten.
S—Ja, dat deed ik. Kunnen jullie me helpen te herinneren wat er gebeurde met de energie toen het door mijn zonnevlecht heenging? Waarom vergat ik dat? Dat gebeurde in feite tot bij het einde van het proces, dus zou ik het me moeten herinneren.
A—Aan jou werd geleerd dat bescheidenheid belangrijker was dan het omhelzen van je eigen kracht. Daarom, heeft dat concept dat jouw leven voor vele jaren geregeerd heeft zich in je lichaam gesetteld. Daarom, vergat je het gedeelte waar het energiegebied in/naar je hart en daaraan voorbij bewoog.
S—Het lijkt dat de energie niet echt in mijn hart kon komen tot nadat het in/naar mijn hoofd ging.
A—Vaak moet aan het verstand voorafgaand aan het hart gewerkt worden. Want zie, tussen het hart en het verstand in is je keel. En jouw keel is pijnlijk geweest, aangezien het bedoeld is het portaal te zijn tussen het hart en het verstand.
S—Is dat portaal voor mij gesloten?
A—Nee, maar er waren, en zijn nog steeds, enige blokkades. Er werd een beroep op jou gedaan om het boek "Thirty Veils of Illusion" (Engelstalig) op je blog te plaatsen, zodat je het weer moest lezen, over illusies om te herinneren om hen los te laten. Illusies hebben onze vrijwilligers ondersteuning/troost gebracht, aangezien vaak de "waarheid" te angstaanjagend was. Daarom, leefde de mensheid in een illusie. Het was niet zo angstaanjagend en voelde veel veiliger.
S—Ja, ik kon de negativiteit en de duisteren voelen. Ik hoor dat zij spoedig ontmaskerd zullen worden. Is dat correct?
A—Het is ieder persoon diens keuze als tot of zij wel of niet de illusies weg durven te nemen die ervoor gezorgd hebben dat hun "tijd" in de matrix veiliger aanvoelde. Als zij geen verbinding met hun hogere expressies van zelf gevonden hebben, mag het risico van het kennen van de waarheid veel te moeilijk en angstaanjagend zijn.
S—Ja, dat begrijp ik heel goed, dus zal ik proberen om dezen niet te oordelen die niet gereed zijn voor de waarheid. Maar wat als genoeg mensen de waarheid niet kunnen accepteren om echt een verschil te maken?
A—Het gaat niet zozeer over aantallen van mensen, als dat het over de algemene staten van het bewustzijn gaat. Als diegenen die de waarheid kunnen begrijpen aanzienlijk hun bewustzijn uit kunnen breiden, zal er genoeg Liefde zijn om Gaia te helpen, zelfs als er minder mensen zijn.
S—Dus het gaat meer over de algemene frequentiesnelheid van de mensheid, meer dan de hoeveelheid van mensen die ontwaakt zijn?
A—Ja, dat is waar, maar alleen omdat velen van degenen die in de duisternis verstrikt zitten ermee beginnen het Licht te zien. Want zie, de duisteren behandelden iedereen armzalig, zelfs hun vrienden en familieleden. Daarom, was loyaliteit gebaseerd op angst in plaats van gezamenlijke doelen. Aan de andere kant, degenen die het Licht en de Liefde omhelzen, omhelzen ook het eenheidsbewustzijn. Daarom, zullen zij ernaar streven om zich bij elkaar aan te sluiten en hun hogere frequentie toe te staan om exponentieel uit te breiden.
S—Waarom nam dit alles zolang? Wij hebben nu gedurende een lange tijd over deze verschuiving gehoord. Wat gebeurde er?
A—Angst en geld gebeurde er. Diegenen die geen Liefde konden vinden wenden zich naar de angst en degenen die in angst leven moeten onder iedere omstandigheid geld krijgen.
S—Maar ik dacht dat diegenen die via macht-over leven al geld hadden.
A—Ja, maar zo hard als zij het ook probeerden, vervulde geld hen nooit zoals Liefde dat zou doen. Wanneer je ware Liefde in je leven hebt vergaar je een vertrouwen dat wat er ook gebeurt, dat je nog steeds Liefde zult hebben. Echter, geld geeft je het gevoel van Liefde niet.
Geld geeft hen niet het gevoel van zekerheid dat komt van het hebben van mensen die van je houden. Het heeft geen toegenegenheid voor diens bezitter. Geld is gewoon een "artikel" dat niet van diens eigenaar houdt. Noch houdt het artikel dat met geld gekocht werd van diens eigenaar. In feite, zelfs de mensen die "gekocht" werden met de verleiding van rijkdom, houden niet van degene die hen "kocht".
Ware "rijkdom" is/zijn geen fysieke objecten of geld in de bank. Rijkdom is een gevoel van vervulling, prestatie en zekerheid. Geld kan de illusie geven van deze drie dingen, maar het kan niet de Liefde, loyaliteit, vriendelijkheid, vertrouwen, toewijding geven dat het houden van een ander je kan geven.
Diegenen die onophoudelijk naar steeds meer geld zoeken weten dat dit waar is. Als iemand gelukkig getrouwd is, hoeven zij geen tweede partner, voor het geval zij de eerste verliezen. Natuurlijk, velen zoeken welzeker een ander persoon, maar zij zullen dat aldus NIET doen als zij in een gelukkige relatie zijn waarin loyaliteit en toewijding floreren.
S—De gehele kwestie van Liefde of geld is een groot deel van het leven in de 3D geweest. Ik zal blij zijn als we niet langer geld hebben.
A—Wanneer de replicator apparatuur, vrije energie, anti-zwaartekracht auto's en de ontelbare andere verborgen patenten vrijgegeven worden, zal er geen noodzaak/behoefte voor geld zijn. Dan, wanneer je eenmaal met de vijfde dimensie resoneert, zal je zelfs de boven genoemde apparatuur niet nodig zijn want je zult in staat zijn om alles met je geest te doen.
S—Wow, ik ga voor de vijfde dimensie boven geld.
A—Ja, het is de volgende evolutionaire stap en eentje waar velen naar streven binnenin hun harten en geesten.
S—Hoe kan ik helpen?
A—Blijf verbonden met je hogere expressies van ZELF en leef in Liefde. De macht van Liefde is voor vele mensen een grote uitdaging geweest. Echter, wanneer ware, toegewijde en Onvoorwaardelijke Liefde tussen mensen eenmaal gevonden/gecreëerd is, is dat het beste gedeelte van het dragen van een Aarde voertuig.  
S—Misschien als ik iedereen vertel hoeveel ik van hen houd, zal dan mijn keelchakra genezen?
A—Dat is het proberen waar, maar het zou alleen werken als je het meent.
S—Welzeker houd ik van IEDERE EEN van JULLIE, mijn wonderbaarlijke/prachtige lezers. En ik meen het oprecht.
(Ik herinner me nu, wat er gebeurde toen het energiegebied mijn hart in ging, ik ging in/naar zo een hoge frequentie van werkelijkheid dat mijn 3D brein het zich niet kon herinneren. Maar nu weet ik dat die herinnering in mijn hart opgeslagen is.)
LIVEE LEZERS
WAT VOOR ERVARINGEN HEBBEN JULLIE GEHAD?
DANK JE WEL VOOR HET DELEN

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten