zaterdag, mei 02, 2015

Vanuit de Akashic Archieven - Mei 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Mei 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Mei 2015 verwachten?
Deze maand heeft twee gescheiden energetische indrukken. Er is een gevoel dat de energie voor een groot gedeelte van deze maand begrenst. Het gevoel is zoals het zou zijn op een zonnige, lentedag wanneer de warme zon tijdelijk achter een wolk gaat. De begrenzing bepaald niet de gehele maand, maar het zal ervoor zorgen dat jullie je koud of klem voelen gedurende een periode aan tijd.
Voor een deel van deze maand, is er een gevoel dat de zon achter een wolk verborgen is. Het Universele licht is een klein beetje dimmer, jullie schaduwzijde zal naar het oppervlak komen, en velen van jullie zullen een metaforische afkoeling in de lucht voelen. Dit zal op vele verschillende manier manifesteren wat afhankelijk is van wie je bent. Bijvoorbeeld, je mag zelftwijfel of zelfhaat naar het oppervlak voelen komen op manieren die je een tijdlang niet gezien hebt. Je mag gewaarworden dat kritiek jouw kant op komt. Je zou sterkere emoties dan gewoonlijk kunnen hebben.
Ongeacht wat er in je leven gebeurt, beschouw dit als slechts een kans voor jou om je schaduw te zien en van het te leren zodat je er voorbij en terug naar buiten in/naar het Licht kunt groeien. Net zoals op een zonnige, lentedag - wanneer de zon achter een wolk gaat verandert het niet echt de volledige aard van de dag. De schaduw is geen permanente situatie. Op dezelfde manier in deze tijd, is de energie over het algemeen Licht, en over het algemeen groeien jullie richting het Licht en evolueren prachtig. Maar deze maand mogen jullie niet in staat zijn om dat Licht tevens te zien stralen, maar het is er nog steeds.

Deze maand mag jij je alleen, depressief, of je anderszins beperkt voelen. Het zal belangrijk zijn dat je geduldig en vriendelijk met jezelf bent. Het zal belangrijk zijn dat je geloof/vertrouwen hebt dat alles oké gaat zijn, zelfs wanneer je dat aan de oppervlakte niet kunt zien. De beste manier voor jullie om met de energie te werken deze maand is om geduldig te zijn en echt het geschenk van de schaduw te omhelzen. Ben bereid om naar jezelf te kijken, kijk naar wat je echt voelt, en ben teder met jezelf over deze dingen. Kies ervoor om te vermijden oordelend te zijn.
Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om deze energie het beste toe te passen?
Deze maand zal het voor jullie voordelig zijn om tijd door te brengen met te reflecteren op jullie leven en de huidige omstandigheden. Breng meer tijd dan gewoonlijk door met over jezelf na te denken. Neem geen genoegen met de gedachten die je gewoonlijk hebt, dusdanige patronen van zelftwijfel of zelfhaat. In plaats daarvan, kies er proactief voor om dieper te kijken. Denk na over wie je bent en wat je van het leven wilt. Neem de tijd om het op te schrijven. Spreek met goede vrienden en vraag om advies. Gebruik meditatie en gebed om met meer wijsheid in je eigen hart te kijken. Neem al deze verschillende gereedschappen en gebruik hen zoveel als je kunt om je schaduwzijde te ontbloten om gewoon te zien wat er in jouw weg staat wat betreft het geluk.
Het is vaak gemakkelijker om de externe dynamica te zien - de dingen die in je weg staan rondom jou heen, het beschuldigen van andere mensen of het beschuldigen van de omstandigheden - in plaats van om werkelijk het leven te bezitten dat je leeft. Deze maand, zal de enige manier terug naar buiten in/naar de zonneschijn zijn om te kijken naar de manieren waar jij jezelf mee terughoudt. Om dat te doen, moet je bereidwillig en eerlijk zijn. Probeer je best te doen om zo eerlijk met jezelf te zijn als je kunt zijn zodat je voorbij die schaduw kunt stappen op een meer permanente manier.
Kunnen jullie ons meer vertellen over hoe de energie zal verschuiven wanneer de schaduw eenmaal gepasseerd is?
Het gevoel van de schaduw doet zich voor tussen 5-18 Mei, met enige variatie wat afhankelijk is van jouw relatie met je eigen schaduwzijde. Velen van jullie zullen waarschijnlijk gewaarworden dat de dingen een slechtere wending nemen in jullie leven om en nabij 5 Mei. Dit mag subtiel of duidelijk aanvoelen wat afhankelijk is van je situatie. Begin betrouwbare uitoefeningen te gebruiken om het evenwicht en de vitaliteit in deze tijd te handhaven. Omhels en settel je in een ritme met meditatie en journalisering. Kies vriendelijkheid en tederheid richting jezelf als een deel van je dagelijkse gewoonte. Verzeker je ervan dat deze gezonde gewoontes in beweging gezet worden voordat 5 Mei arriveert.
Wanneer de schaduw rondom 18 Mei opgetild wordt, zullen velen van jullie waarschijnlijk iets zien zoals een breekpunt. Dit zou een emotionele doorbraak kunnen zijn, een plotselinge oplossing of loslating, of een genezing. Iets zal aanzienlijk verschuiven in de dagen rondom 18 Mei.
Dat breekpunt, de Zon die achter de wolk vandaan komt, kan wonderbaarlijk/prachtig en glorieus, warm en gemakkelijk zijn. Maar voor sommigen van jullie zal het moeilijk aanvoelen. Net zoals jullie ogen zich aanpassen aan de schaduw, wanneer de zon terugkeert, is het gedurende een paar minuten verblindend. Je mag gedurende een paar dagen gewaarworden wanneer het licht terugkomt dat de loslating de één of andere moeilijkheid mag brengen. Er mag een sterke opwelling van emoties zijn, alsof je door iets moeilijks heengegaan bent en na de gebeurtenis dan huilt.
Ben vriendelijk, ben geduldig, en sta je emoties toe om vrijelijk te stromen tijdens de overgang in het laatste gedeelte van Mei. Bij 20 en 21 Mei zal er meer potentieel voor stabiliteit arriveren. Die stabiliteit zal jullie de gehele weg doorgaand naar het einde van Juni vasthouden. Wanneer deze energie laat in Mei arriveert, zullen jullie in staat zijn om een diepere fundering voor jullie zelf in te stellen, maak lange termijn verplichtingen, leg wortelen vast, los grotere puzzels op, en meer. Al deze dingen zullen mogelijk worden na 20 Mei. Maar tot aan dat punt, zullen jullie je waarschijnlijk op bepaalde manieren voelen alsof jullie maar net overleven. Jullie zullen jullie ogen wijd open willen houden en onderweg zoveel als jullie kunnen leren.
Is er ook nog iets anders dat wij zouden moeten weten over de energie van Mei 2015?
De energie deze maand is ongelooflijk voordelig voor jullie algemene proces van Verlichting. De vibrationale schaduw die over jullie allemaal heen komt in Mei is een geschenk van het Universum. Het is een gouden kans voor jullie om die gedeelten van jullie zelf te zien die jullie terughouden. Als je hen nooit ziet en je werkt nooit door hen heen, zullen jullie jullie gehele levens teruggehouden worden.
Dit is een zegening van het Universum om een kans te hebben om met het schaduw gedeelte van jullie zelf te worstelen en er eindelijk aan voorbij te groeien. Gooi de zegening niet weg. Denk niet dat de wereld erop uit is om je te pakken te nemen, en denk niet dat alles verloren is. Doe wat het ook is dat je kunt om geloof/vertrouwen te hebben, neem verantwoording voor je gebreken, en omhels dit als een kans om te groeien.   

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten