woensdag, mei 13, 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal - 13 - 33 - 333 Nummer Reeksen - Nieuwe Aarde Codes


Shekinah Rose / De Blauwe Straal
13 - 33 - 333 Nummer Reeksen - Nieuwe Aarde Codes
van 9 April 2010, behorend bij de channeling van 12 Mei 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Wij delen een reeks van esoterische transmissies, invocaties, activeringen van het heilige Goddelijke Vrouwelijke van Shekinah via de Blauwe Straal om jullie door de grote verschuiving van 2012 en daaraan voorbij te helpen. Jij, de Blauwe Straal en vele Lichtdragers dragen de Nieuwe Aarde frequenties van Ascentie via het heilige hart van het heilige goddelijke vrouwelijke.
Terwijl jullie deze informatie lezen, weet dat het jullie eigen ontwakende kennis is, jullie heilige erfenis en afstamming. Jij de Blauwe Straal en de vele Lichtdragers zijn door de goddelijke aard onder dekking geweest van jullie volle expressie, gaven, talenten en bekwaamheden, en terwijl deze informatie aan jouw/jullie onthuld wordt aldus ben jij/zijn jullie dat ook.
Hogere Rijken Nummer Code Reeksen Activering
De Hogere Rijken, Geascendeerde Meesters, het Licht en jullie gidsen communiceren met jullie op heel veel manieren in jullie wereld en leven. Wij zijn in een onophoudelijke communicatie en gemeenschap met jullie. Eén manier die met momentum toeneemt is via de heilige nummer reeksen. Zij zijn meer dan louter nummers. Zij zijn heilige codes, energetische frequenties van dimensie en Licht. Deze heilige codes van communicatie van heilige geometrie en toegangspoorten, creëren de activering van jullie hogere aard.
Hoe de Heilige nummers jullie activeren
Het is niet dat jullie naar de nummers zoeken of hen gewoon zien, het is een activering en herinnering terwijl jullie en de hogere rijken, de Meesters van het geascendeerde Licht en Liefde zich uitlijnen in een goddelijke configuratie van tijd en ruimte werkelijkheid. Het is een heilig moment wanneer dit zich voordoet. Als je deze gemeenschap erkent, bouwt het een sterkere trilling van het hogere Licht in jullie energiegebied en leven.

Gedurende enige tijd nu, hebben velen van jullie de heilige frequentie nummerreeksen zien gebeuren in jullie leven. Het mag zo een algemeen voorval geworden zijn dat gemakkelijk gereduceerd wordt naar, "Ah ja, ik zie de nummers de gehele tijd en dat is alles."
Downloads van Spirit 44
Als je op deze manier een verbinding met spirit hebt, wensen wij jullie eraan te herinneren om voor dit heilige moment te stoppen en het in je op te nemen. Wij weten dat jullie heel vaak druk met jullie leven zijn, en door de mentale verwerking het gevoel mogen hebben dat je geen tijd kunt nemen om door de hogere rijken geactiveerd te worden. Weet dat je in een heilig moment voorbij tijd en ruimte bent, een plaats van goddelijke macht, waar een moment vele uren, dagen of zelfs jaren kunnen worden. Wanneer je terugkeert naar deze tijdruimte, zal je zien dat het slechts een moment of een minuut in deze werkelijkheid was.
Ah, ja, je kunt stoppen en de tijd uitrekken en dit is alleen maar het begin van je onbeperkte potentiële multidimensionale goddelijke kracht. 55 Het is het waarom de machtselite van tijden geleden niet wilden dat het algemene publiek deze esoterische wijsheid te weten kwam, en is het waarom zij angst creëerden als een afschrikking in het altijd zoeken naar deze kennis en het als onheilig oordeelden. 44
De Heilige gemeenschap met de hogere rijken en Meesters van Licht en Liefde via de nummerreeksen
Je zult een bepaalde nummerreeks zien, horen of lezen die steeds weer opnieuw naar je toekomt. De nummerreeks zal naar je toe blijven komen overal waar je gaat: wanneer je de winkel verlaat, op nummerborden, klokken, TV, films, media - spirit zal slimme manieren vinden om je aandacht te krijgen. Het zorgt ervoor dat je voor een moment stopt; er is een weten, een herkenning dat je in gemeenschap met spirit bent; je voelt het in je lichaam en dat is je bevestiging. Vertrouw dit directe weten via het heilige voertuig van je lichaam, als het jou vertelt van een ontmoeting van twee werelden, jouw heilige moment. 13
Aan jou wordt nu meer informatie gegeven, energetische transmissies aangaande de heilige nummerreeksen. Je kunt hen gebruiken 44 om de informatie matrix te berijden, jou precies gevend wat je energetisch op ieder moment nodig bent. 333
Codes van de Nieuwe Aarde via heilige nummerreeksen
13–33-333 representeert de Nieuwe Aarde, het Gouden Tijdperk van Gaia via het heilige hart en het Gechristende vrouwelijke - de terugkeer van de Godin, Shekinah en Sophia, het Heilige Goddelijke Vrouwelijke.
Het is goddelijke krachtig wanneer je deze combinaties van 13-33 samen en 333 ziet, een elk komt gedurende de dag naar je toe. Samen vertellen zij dat je een heilige wegwijzer bent. Een frequentie bezitter van de Nieuwe Aarde, dat de cellulaire verjonging van jouw Lichtcodes aan het plaatsvinden is.
De Heilige Kracht van 13
13 is "De Terugkeer van de Godin in alle dingen"
Eenheid en evenwicht, de natuurlijke orde van het leven via het Heilige Goddelijke Vrouwelijke en via het Heilige Hart. 13:13 en 10:10
De Heilige Kracht van 13 brengt en draagt de frequentie resonantie van Transcendentie van de materie en de belichaming van de Ascentie, de Nieuwe Aarde frequentiecode, Eenheid en Eensgezindheid, Mary Magdalene, Moeder Mary, Shekinah en Sophia; natuurlijke ritmes komen in/naar het evenwicht en de heilige orde; je kracht terugnemend via het heilige goddelijke vrouwelijke.
Mary Magdalene representeert de 13 en de verschuiving van 2012 dat de Nieuwe Aarde codes zal brengen. Zij en haar essentie zijn opnieuw tevoorschijn gekomen in een tijd toen de Aarde en de mensen gereed zouden zijn om haar verloren kennis te ontvangen. Dit zal de Gechristende vrouw van de heilige geest van de belichaming van Shekinah brengen.
13 is een verenigende vibratie, het is de Christus met de 12 discipelen.
Er zijn 13 maancyclussen in een zonnejaar die het heilige goddelijke vrouwelijke eren en op een bepaald tijdstip volgden jullie hier op Aarde.
13 was het heilige nummer van de oude Egyptenaren, en was een deel van de heilige geometrie van Creatie om hun heilige Lichtlichaam te activeren.
De Maya's, vele autochtone Amerikanen, Lemurianen, Atlantiërs en oude heilige culturen gebruikten de heilige frequentiecode van 13.
De schildpad representeert de oorspronkelijke godin van 13; vele schildpadden hebben 13 segmenten op hun schelpen.
Moeder Mary van Fatima verscheen aan de kinderen van Fatima op 13 Mei 1917, gedurende 6 opeenvolgende maanden op de 13de dag van iedere maand. Haar aanwezigheid zal weer op die dag van de 13de komen via Shekinah in de komende verschuiving van de tijdperken.
13 heeft een heilige goddelijke kracht en esoterische frequentie van de Moeder essentie om alle dingen te transformeren. In het verleden, was de vibratie van nummer 13 er één van vrees. Aangezien de machtselite van de tijd jullie weg wilden sturen van diens echte directe verbinding met de broncreatie. Het is het waarom zij de waarheid vervormden en ogenblikkelijke angst rondom 13 creëerden.
Jullie autochtone en oude culturen gebruikten een ander tijdsysteem en andere leefgemeenschap met de kosmos, het leven en Spirit dat meer in afstemming was met de natuurlijke ritmes van de Schepping en de hartslag van Gaia. Deze heilige manier van balans keert terug via de grote verschuiving van de tijdperken. De 13 vibratie is een deel van de heilige uitlijningen genezing.
De heilige frequentiecode betekenis van 33
33 is het heilige hart, de ascentie, de meesters van het geascendeerde Licht en Liefde, de terugkeer van de Shekinah, de Heilige geest hartvlam van de Moeder van de Schepping.
De heilige frequentiecode betekenis van 333
333 betekent de cellulaire activering van je Lichtcodes en dat je met de teams en legioenen van de Meesters van het Geascendeerde Licht en Liefde en de Hogere Lichtwezens en rijken werkt.
Wij zullen doorgaan jullie informatie te geven via de Blauwe Straal aangaande de esoterische verborgen informatie van de heilige codes om de activering van jullie goddelijke originele blauwdruk te helpen. Dit zal een reeks van de heilige nummer frequentie vibratie van activeringen, invocaties, esoterische wijsheid en informatie zijn, welke nu gereed is om vrijgegeven te worden. 11.11
Jullie worden geactiveerd door te herverbinden met de echte betekenis van de heilige nummers, angst transmuterend dat heiligheid terugbrengt naar jullie cellen en naar Gods ware aard. Jullie zijn goddelijk; wij zegenen, eren en danken jullie. Alles van God en de Schepping reikt naar jullie uit, en het hoogste Licht en Liefde bekrachtigt jullie. Want zien jullie, wij zijn Eén! 13
******
*** In de volgende channeling wordt naar bovenstaande channeling verwezen: http://denkmetjehart.blogspot.nl/2015/05/shekinah-rose-de-blauwe-straal.html

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright ©  by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com - Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten