vrijdag, mei 22, 2015

SaLuSa - Door Jouw Voorbeeld Zal Je Anderen Helpen - 22 Mei 2015 / Mike Quinsey


SaLuSa
Liefde Is de Meest Krachtige Energie
Door Jouw Voorbeeld Zal Je Anderen Helpen
22 Mei 2015 / Mike Quinsey
De tijd gaat door zeer snel voorbij te gaan en zal doorgaan dat aldus te doen, hetgeen voor velen van jullie een opluchting is aangezien jullie vele uitdagingen ervaren. Dit is wat verwacht mag worden als je geconfronteerd wordt met het opruimen van het residu van karma dat over een lange tijdsperiode opeengestapeld werd. Er zal een punt komen wanneer jullie het bijna geheel voltooid hebben, en het zal beschouwd worden als opgeruimd te zijn en dat de lei schoon zal zijn. Jullie focus op alles dat positief is zal verzekeren dat jullie op het pad van Licht blijven, en de eindtijden zouden een gelegenheid moeten zijn wanneer jullie je bewust worden van de voltooiing binnenin jullie zelf. Het zal met een gevoel van vrede en een weten komen dat alles goed is. Jullie zullen het gemakkelijker vinden te leven in het "Nu" en het leven zal aangenamer zijn als jullie je op het Licht focussen. De oude trillingen zullen weinig of niet langer meer wat voor aantrekkingskracht dan ook bezitten, en jullie zullen voorbij iedere twijfel weten dat jullie ascenderen.  
Het is alsof twee werelden verstrengelen, maar zij worden in werkelijkheid gescheiden terwijl de hogere trillingen jullie verheffen. Door jullie eigen keuze laten jullie de oude trillingen achter je, aangezien jullie de lessen geleerd hebben die zij jullie moesten geven. Voor diegenen die ervoor kozen om te blijven, zal hun leven zeer gelijk als voorheen doorgaan, zelfs als zij naar een Nieuwe Aarde moeten verhuizen. Wees ervan verzekerd dat het Plan voor de Mens volmaakt is en dat iedere ziel zichzelf precies gewaarwordt waar zij bedoeld zijn om te zijn. Als het betekent afscheid van vrienden te nemen, wanhoop niet, waar het gevormd werd vanuit een link van Liefde zullen jullie altijd in staat zijn om het te vernieuwen. Houd in gedachten dat in het één of andere stadium in de toekomst alles in het "Nu" zal zijn, en dan zullen jullie in staat zijn om je ogenblikkelijk door de kracht van de gedachte te verplaatsen.
Vooralsnog kunnen jullie beginnen om je voor te stellen wat de toekomst vasthoudt, en de vreugde en blijheid/geluk dat het zal brengen. Sommige zielen zullen zich zorgen maken over het vast blijven houden van oude relaties, maar houd in gedachten dat contact altijd gemaakt kan worden door de gedachte uit te sturen, en als die ziel vrij is zullen jullie je met elkaar verbinden. Vergelijkenderwijs aangaande de vrijheid die jullie zullen hebben, zal de Aarde ervaring toeschijnen zoals in een "gevangenis" geweest te zijn, eenvoudig vanwege de inperkingen die noodzakelijk geweest zijn om te verzekeren dat er niet tussenbeide gekomen werd met jullie levens. Jullie creëerden jullie werkelijkheid en het was noodzakelijk voor jullie om te ervaren wat het ook maar was dat jullie creëerden. Het is de enige manier om te leren hoe om te gaan met een dergelijk macht, en het zal jullie goed dienen wanneer jullie volledige vrijheid hebben om binnenin de hogere dimensies van de Galaxy te bewegen.

Wij geloven dat velen van jullie ontwaakt zijn tot jullie ware potentieel, en weten dat jullie ontwaakt zijn en jullie bewustzijn uitgebreid hebben. Dit zal doorgaan totdat jullie gereed zijn om de laatste stappen te nemen om een Galactisch Wezen te worden. Het zal niet nieuw zijn voor jullie, aangezien jullie terugkeren naar een niveau welke jullie voorheen bereikt hadden. Jullie verlaagden jullie trillingen om in de lagere trillingen te ervaren, en nu zijn velen van jullie gereed om de hogere trillingen terug op te eisen. Jullie zijn veel groter dan dat jullie je waarschijnlijk voor kunnen stellen, maar terwijl de tijd voorbij gaat zullen jullie jullie vroegere ervaringen herinneren. Na vele levens doorgebracht te hebben op de Aarde met een beperkt bewustzijn, zullen jullie uiteindelijk weer Eén worden met jullie Hogere Zelf en heel worden. De tijden die er in het verschiet liggen zijn opwindend en jullie zullen jullie volgende ervaring kiezen, aangezien de evolutie onophoudelijk plaatsvindt. Het ultieme is om terug te keren naar het Godhoofd maar dat is op het moment nog ver van jullie verwijderd.
Zoals altijd houden wij alle activiteiten op de Aarde en rondom jullie heen in de gaten, met een begrip om oorlogzuchtige facties te stoppen van het veroorzaken van een volgende Wereldoorlog. Wij blijven ook op de uitkijk staan voor ongewenste indringers die wij op een afstand houden, aangezien de Aarde is wat jullie noemen een "verboden gebied". We staan soms contact toe, maar alleen om jullie besef te verhogen met betrekking tot de andere vormen van leven die in jullie Universum bestaan. Jullie hebben eenvoudigweg zoveel te leren, en het zal zeer acceptabel zijn om jullie begrip van het universele leven te helpen dat overal rondom jullie heen overvloedig aanwezig is. Tot recentelijk werden jullie zo geïsoleerd gehouden dat jullie echt geloofden dat jullie in het centrum van het Universum waren. Nu beseffen jullie dat vele, vele zeer geavanceerde beschavingen samen met jullie bestaan, en wanneer jullie gereed zijn zullen zij aan jullie geïntroduceerd worden.
Ondertussen, houd jullie zelf druk met wat jullie noemen "onafgemaakte zaken", en waar het van toepassing is op relaties probeer om een wederzijds begrip te bewerkstelligen om wat voor overblijvende problemen dan ook te overwinnen. Rancunes vasthouden of regelrechte vijandigheden zijn niet acceptabel voor iemand die zoekende is om met diens evolutie vooruitgang te boeken. Zoals jullie zo vaak verteld werd, "Liefde" is de meest krachtige energie en het zal uiteindelijk de meest moeilijke problemen die jullie tegen mogen komen overwinnen. Als je de Boodschappen van de Meesters gelezen hebt, zal je opmerken dat zij van "Liefde en Vrede" zijn en bijvoorbeeld, benadrukten de leringen van Jezus de noodzaak om "de andere wang toe te keren", en dat is niet gemakkelijk voor jullie wanneer jullie geconfronteerd worden met vijandigheden en bedreigingen. Echter, mik altijd op de hoogste reactie als dat je kunt, en door jouw voorbeeld zal je anderen helpen.
De veranderingen op de Aarde waar jullie voor gewaarschuwd waren zijn aan het plaatsvinden, en noodzakelijkerwijs zal er verlies van leven zijn. Echter, ben ervan verzekerd dat alles iedere ziel diens levensplan volgt, en in het algemeen zijn jullie allemaal waar jullie verondersteld worden te zijn om ervaring te verwerven. Als jullie kalm en rustig om kunnen gaan met iets dat moeilijk en onplezierig is, zullen jullie met een relatief gemak door zulke perioden heengaan. Er wordt zoveel beïnvloed door de veranderingen en niet op z'n minst alle Natuur Koninkrijken. Specifiek de dieren zullen naar gebieden verhuizen die bij hun behoeften passen, en hun voortzetting belangrijk ondersteunen. Sommige soorten zullen onvermijdelijk uitsterven en als jullie naar jullie geschiedenis kijken, zijn dergelijke veranderingen niet ongewoon. Veranderingen kunnen niet vermeden worden en wanneer de dingen eenmaal tot rust komen zullen jullie zien dat de wereld meer gematigd aan het worden is. Het maakt allemaal deel uit van jullie en Moeder Aarde Haar evolutie.  
Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik ben altijd verheugd om jullie te verlichten met betrekking tot de aard van de veranderingen die jullie kunnen verwachten. Kijk naar de positieve uitkomst aangaande wat er gebeurt, en weet dat de reiniging verreikend is terwijl het doorgaat om de Aarde naar diens zuivere conditie te herstellen. Ga met Liefde en Vreugde verder met jullie taken en geef er vrijelijk van om anderen te helpen die jullie reis delen.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten