vrijdag, mei 29, 2015

SaLuSa - Dit Jaar Zullen Jullie Verlicht Worden wat betreft de Waarheid van Jullie Wezen - 29 Mei 2015 / Mike Quinsey


SaLuSa
Dit Jaar Zullen Jullie Verlicht Worden wat betreft de Waarheid van Jullie Wezen
29 Mei 2015 / Mike Quinsey
 
Het oude systeem gaat door uiteen te breken aangezien het niet langer jullie behoefte dient om jullie niveaus van bewustzijn uit te breiden. Ook diegenen die jullie belangen dienen werken grotendeels met de oude energieën en terwijl zij blijven, is het vooruitgang maken in/naar het Licht een zeer langzame aangelegenheid. Echter, de Lichtwerkers hebben welzeker een stem en diegenen die verlichting nastreven zullen naar die mensen aangetrokken worden die hen voort kunnen begeleiden op een geschikt pad. Jullie intuïtie heeft een belangrijke rol te spelen in het begeleiden van jullie in de richting die het beste bij jullie behoeften past, en soms is er karma bij betrokken dat van jullie mag vereisen om vooruitgang op een bepaalde manier te ervaren. Ben er wederom van verzekerd dat niets van belang en voor jullie evolutie bij toeval gebeurt, en dat alle ervaringen hun waarde hebben. Soms mogen de redenen niet onmiddellijk duidelijk zijn, maar vaak met een terugblik kunnen jullie de les beginnen te zien die geleerd moet worden. In deze eindtijden zijn sommige lessen zwaar geweest, maar jullie zouden goed geadviseerd zijn om nota te nemen van de boodschap die zij gegeven hebben. Doch, maak je geen zorgen over je graad van vooruitgang; mits jij je ervaringen behandelt met het voornemen om van hen te leren zal je evolueren. In feite, zou je niet zover gekomen zijn als je niet jouw pad van verlichting bewandeld had.
Dit Tijperk zal bewijzen zeer succesvol geweest te zijn met jullie terug te begeleiden naar de hogere niveaus van het bewustzijn, en inderdaad het was altijd het plan voor diegenen die beginnen te ontwaken om hun werkelijke zelven te zijn. Houd in gedachten dat jullie je enthousiast vrijwillig aangemeld hebben om "gebrek" te ervaren om jullie bekwaamheid te testen om een dergelijke situatie te overwinnen. Het was bekend dat jullie altijd de bekwaamheid hadden om dat aldus te doen, en nu weten wij voor zeker hoe goed jullie de obstakels op jullie pad naar verlichting overwonnen hebben. Maar zelfs daardoor, hebben jullie nog steeds een aanzienlijke weg te gaan om een niveau van volledig bewustzijn te bereiken. Diegenen van jullie die ontwaakt zijn worden zich snel bewust van de tekortkomende en misleidende begeleiding welke jullie in een staat van verwarring gehouden heeft, maar jullie Gidsen werken fulltime met jullie om te verzekeren dat jullie verlicht zijn. De meest belangrijke aspecten van jullie ervaringen zijn die aspecten die de waarheid van jullie evolutie benadrukken, en jullie een duidelijker beeld geven van jullie werkelijke erfgoed. Jullie zijn Goden in de maak en jullie toekomst ligt niet op wat voor Aarde dan ook zoals jullie nu kennen, maar in de hogere rijken van het Licht.

Jullie leren van een aantal bronnen dat jullie op het punt staan om een periode van breedvoerige veranderingen binnen te gaan, en dat het al bezig is te beginnen te gebeuren. Als je momenteel leeft waar grote/belangrijke veranderingen geschikt zijn om te gebeuren, ben ervan verzekerd dat voorzorgsmaatregelen gemaakt worden om de veiligheid te verzekeren. Er zal natuurlijk enig verlies van leven zijn maar voor de betrokken zielen zal het een gewenste bevrijding zijn van hun huidige ervaringen. Denk eraan dat niets bij toeval gebeurt, en alle grote/belangrijke gebeurtenissen zijn specifiek gepland met aandacht voor de levensplannen van de betrokken zielen. Besef ook dat jullie bewustwording, terwijl op de Aarde, gelimiteerd is door de lage trillingen waar jullie in leven, maar met de toename in het Licht dat het bereikt, worden jullie wakker. Probeer om door het leven te gaan met het volledige besef dat jullie in waarheid onverwoestbaar zijn, en ongeacht wat er nu met jullie gebeurt, zullen jullie volledig herstellen zodra jullie de Aarde verlaten. Kijk naar jullie ervaringen als een rollenspel en probeer de lessen te begrijpen die zij jullie leren.
Dit jaar is één van verandering en in de zeer nabije toekomst zullen jullie Verlicht worden wat betreft de waarheid van jullie wezen. Jullie zijn niet jullie lichaam maar een prachtig Wezen van Licht, en wanneer jullie je fysieke lichaam afschudden zullen jullie vrij zijn van de beperkingen die jullie ervaren hebben. In de hogere rijken herkrijgen jullie perfectie in jullie hoger vibrerende lichaam dat jullie zal onthullen zoals jullie waren als een jongere ziel. Er is geen plaats in hen voor wat dan ook dat minder is, dus alle beproevingen en moeilijkheden die jullie nu ervaren zullen jullie niet langer aanvallen. Jullie bewegen en bestaan in de lichtere trillingen die reageren op de kracht van de gedachte. Jullie zullen je snel aan hen aanpassen en van de vrijheid genieten die zij jullie geven. Wanneer jullie "arriveren" na de dood van het fysieke lichaam, staat de kracht van de gedachte jullie toe om het in diens volmaakte vorm en wederom als een jeugdig wezen te "herstellen". Inderdaad, als voor de doelstellingen van jezelf te laten zien zoals de mensen zich jou herinneren, kan je "denken" van hoe je graag gezien zou willen worden. Dus als iemand jou alleen zou kennen als een ouder persoon kan jij jezelf dienovereenkomstig presenteren.
Momenteel zijn plannen voor de onmiddellijke toekomst goed gevorderd, hoewel de plannen teruggehouden werden door bemoeienis van de Duisteren. Bij ieder keerpunt proberen zij om het onvermijdelijke uit te stellen, maar zonder echt succes aangezien wij ons bewust zijn van hun geplande pogingen om dat aldus te doen. Wanneer, zoals jullie zouden zeggen, "de bal eenmaal begint te rollen" zal er geen stoppen meer zijn van diens voortgang, en vele veranderingen zullen tamelijk snel plaatsvinden. Wanneer alles op z'n plaats is zullen jullie en de Aarde gereed zijn om de eerste officiële bezoeken van ons te ontvangen, en het zal een tijd van feestviering zijn. Ben ervan verzekerd dat vanuit ons gezichtpunt alles gereed is voor onze aankomst, en niets het zal stoppen van te gebeuren. Dus vertellen wij jullie over de wonderbaarlijke toekomst voor de mensheid om zo jullie verwachtingen op te vijzelen. Natuurlijk vragen wij jullie om geduld uit te oefenen, omdat gebeurtenissen niet zullen manifesteren totdat de tijd volmaakt juist is, maar onze beloften zullen gehouden worden.
Er zijn vele, vele zielen angstig voor de toekomst als zij hun vertrouwde omgevingen ogenschijnlijk uiteen zien vallen. Wanneer je de kans hebt, probeer het idee over te brengen dat het allemaal voor het betere is, en dat het oude weggeruimd moet worden om het nieuwe toe te staan te manifesteren. Vroegere Tijdperken hebben bij de eindtijden grote veranderingen ondergaan om aldus een complete nieuwe start toe te staan, en zelfs in jullie recente geschiedenis bestaat het bewijs nog steeds. Herinner te allen tijde dat jullie zegevierend zijn en jullie zijn zogezegd, voor de test geslaagd en zullen het niet weer opnieuw hoeven te doen. Jullie zijn allen meer dan dat, hoewel jullie je er in deze tijd niet bewust van mogen zijn. Wanneer jullie weten dat jullie allemaal Broeders en Zusters zijn ongeacht van de kleur of de geloven/overtuigingen en de Eenheid van alle zielen begrijpen, zijn jullie goed op weg naar het complete begrip. Behandel allen zoals jezelf behandeld zou willen worden en je zult hen helpen om de onveranderlijke link te beseffen die tussen jullie allemaal bestaat.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en ben verheugd om in staat te zijn om meer informatie vrij te geven in een tijd wanneer zovelen van jullie gereed voor de waarheid zijn. Er is overvloedig meer te onthullen maar alles zal op tijd komen, en wij willen jullie zeer zeker niet overweldigen met teveel tegelijk. Wij weten dat het geven van een klein beetje van de waarheid jullie aanzet om na te denken over andere mogelijkheden en als jullie dat aldus doen, zullen jullie Gidsen jullie met zelfs meer inprenten. Het is duidelijk dat vele zielen niet gereed zijn voor de waarheid, en het zal hen niet opgedrongen worden. Sommigen zijn nog steeds in de greep van een versie van de waarheid grotendeel gegeven door religieuze leringen, maar waar deze fout zijn zullen hun leraren zelf wakker worden en hun benadering wijzigen. Houd goed vertrouwen en vrees nooit voor wat de toekomst voor jullie vasthoudt. Weet dat veel Liefde met jullie meegaat op jullie reis.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey
 
*** Mike Quinsey zal vanaf nu van een paar weken vakantie genieten en de eerstvolgende boodschap van SaLuSa zal pas weer op vrijdag 19 Juni 2015 verschijnen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten