vrijdag, mei 01, 2015

Maria - Rust in Zachtheid - 1 Mei 2015 / Annemiek Coenen


Maria
Rust in Zachtheid
1 Mei 2015 / Annemiek Coenen
Zachte vrouwelijke energie zal ons allen weer even omhullen om bij ons vrouwelijke gevoel van zijn te komen. Even rust, pas op de plaats, wat door een ieder zeer gewaardeerd zal worden.
Dit is de rust die u wilt omarmen, waar u blij mee bent. Maar de boodschap is even zo goed ook de andere kant te kunnen omhelzen, zodat u altijd in het midden kunt blijven.
Liefde voor al wat is, is het mooiste geschenk wat U UZELF kunt geven, dit is zeker niet altijd gemakkelijk. Maar dit proces maakt van jullie een Meester in wording.
Er zijn de laatste tijd vele gebeurtenissen geweest waarbij vele tranen en verdriet zijn gevallen. Lieve mensen dit zijn de tranen en verdriet van zuivering, zuivering voor de gehele mensheid. Van ons uit gezien zijn het omgedraaide processen. Deze zijn nodig om het getij te keren, van binnen en van buiten.

De lente is aangebroken en dit betekent een nieuw begin, een nieuw begin van alle vormen en krachten die er zijn. Wij zijn verbonden met elkaar, door en voor elkaar, deze verbintenissen stromen in ieders energieën samen en dit geheel laat zich zien in de gebeurtenissen van het Nu. Jullie, lieve mensen van Licht, zetten deze energieën op een hogere frequentie zodat er een grootse verandering wereldwijd plaatsvindt.
Niemand ontkomt meer aan de stroom van de Liefde, dat alles aan het omzetten is. Omarm alles en zie dit als de verandering voor het goede van iedereen.
Geniet van de zachtheid de komende tijd in UZELF.
IK BEN MARIA

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten