vrijdag, mei 08, 2015

Lord Michaël - Omarmen - 8 Mei 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michaël
Omarmen
8 Mei 2015 / Annemiek Coenen
Pas op de plaats, een stapje terugnemen. Bij jezelf blijven, laat de energieën van de komende tijd goed door je heen gaan. Wij wensen voor jullie dat er een rustigere tijd aankomt. Een tijd om te genieten, te stralen, alles wat jullie maar willen.
Maar daarvoor zullen jullie toch eerst bij jullie zelf mogen komen. De draaideuren staan open, om de beurt kiest ieder zijn richting en wordt begeleid. Begeleid in het Hier en Nu om stappen te maken naar de Nieuwe Mens die jullie allemaal Zijn.
Maak jullie geen zorgen dit gebeurt vanzelf, alleen door te Zijn. Te Zijn wie je bent. Velen van jullie zijn vermoeid, maar besef dat de leerschool voor jullie is om in het Hier en Nu te Zijn.

Hierdoor verandert de trilling. De trilling van het Zijn en niets meer te moeten. Ont-moeten daar gaan jullie voor, jezelf weer ont-moeten. Dit kan als je je bewust bent van je lichaam. Het voelen van je eigen lichaam in het Hier en Nu.
Leer hiermee te spelen lieve Harten, spelen met het Licht om jezelf weer te leren voelen. Liefde voor jezelf, begrip voor jezelf, omarm jezelf. Bezie en voel alle energieën die door jullie heen gaan en omarm ze. Ze zijn niet van jullie, maar gaan door jullie heen. Laat dit gebeuren en blijf omarmen.
Dit is de manier om te leren genieten van Al wat is. Omarmen, omarm in liefde Al wat is.
Ik Ben Licht, Ik Ben Liefde Lord Michaël

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten