dinsdag, mei 12, 2015

Karen Dover - 7 & 8 Mei'15 - Het "Vangnet"Ontbinden welke in WAARHEID de Gevangenismuren Is & De Illusie van "Patroonvorming"


 Karen Dover
Het "Vangnet"Ontbinden welke in WAARHEID de Gevangenismuren Is
7 Mei 2015
Terwijl de energieën wederom beginnen te intensiveren zullen er scenario's en gebeurtenissen gepresenteerd worden die een trip over het geheugenstraatje lijken te zijn. Het werd vaak gezegd dat alles cyclisch is en dat is het tot aan een bepaald punt, net zoals gedragspatronen dat zijn. Ons werd onderwezen binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie om onze eigen "vangnetten" te creëren welke in feite onze emotionele gevangenissen zijn. Denk voor een moment na over de manier waarop je persoonlijk reageert wanneer je intense persoonlijke angst voelt, wat doe je? Hoe gedraag jij je? Het gedrag loopt diep zodat velen van jullie het uitdagend mogen vinden om het feitelijk te zien.
Wij omringen onszelf met mensen, gebeurtenissen en herinneringen in een poging om een levenservaring te creëren, de gehele tijd negerend dat dit specifieke net een feitelijke levenservaring tegenwerkt. Iedere keer dat wij gepresenteerd worden met een scenario dat onze menselijke logische verstand interpreteert als "vertrouwd", reikt het in onze geheugenbanken en trekt het "gepaste" scala van reacties/gedragingen eruit, maar wat eruit gefilterd wordt is dat zij in WAARHEID niet toegepast kunnen worden want elk moment is een NIEUW moment. Wij gaan door de creatie-ruimte heen waarin het menselijke ras bestaat, energie omringt ons maar op ieder gegeven moment zal onze emotionele reactie proberen ons ervan te overtuigen dat de externe wakende wereld anders is dan het is.
Neem bijvoorbeeld een geur, neem parfum, voor velen van jullie zal het parfum een herinnering creëren en deze herinnering zal overschrijven wat je in feite ervaart. Hoeveel mensen zijn zich bewust van hoeveel zij rondom hen heen blokkeren en in/naar de herinnering gaan de rest van de lineaire dag? Dagdromen is afwezig te zijn van het moment, en in deze tijd op de planeet wordt deze specifieke frequentie-trigger enorm geactiveerd. Voor sommigen van jullie zal het een trip over het geheugenstraatje zijn door krachtig herinnerd te worden aan een vroegere tijd in jullie leven, voor anderen mag het een trend zijn, en voor anderen zal het iets triggeren in de wereld gebeurtenissen die zich in de externe wakende werkelijkheid proberen uit te spelen.
Onze menselijke zintuigen worden op alle momenten tegen ons gebruikt. Het adverteren is hier een uitstekend voorbeeld van, loop een winkel binnen en ruik de vers gezette koffie en je wordt vaak getriggerd in het drinken ervan en dan je te herinneren je favoriete koffie te drinken. Het lijkt onschuldig genoeg maar het haalt je uit het Nu moment vandaan, het Nu moment is het enige moment dat in feite bestaat. Merken en producten worden verkocht in relatie met de emotionele reactie van het genoemde merk/product, aangezien de emotionele reactie iedere praktische reactie zal overschrijven. (Probeer te winkelen met een lege maag en zie hoeveel meer voedsel je in je wagentje plaatst dan als je winkelt nadat je gegeten hebt.)

Wat voor emotionele triggers dan ook die niet verwijderd werden en welke diep binnenin onze menselijke voertuigen zijn op een cellulair niveau, kunnen getriggerd worden door welke van onze zintuigen dan ook en dit is op dit moment in overdrive. Velen van jullie hebben heel veel last van slapeloosheid, ongerustheid, fysieke symptomen en nachtmerries. Dit is het residu van de frequenties die op een fundamenteel frequentie-niveau op het cellulaire niveau zitten. Je mag je de schrik van je leven niet herinneren van een stoel af te vallen toen je nog maar één jaar oud was, maar deze angst zal op het één of andere punt bij een andere gebeurtenis getriggerd worden. Niet aangelinkt zittend totdat je het patroon kunt zien. De patronen zijn wat zich in deze tijd probeert uit te spelen en deze zijn wat er aangetoond wordt en dat zij verbroken kunnen worden.
Zij kunnen altijd alleen maar individueel verbroken worden, en aangezien zij persoonlijk binnenin elk menselijk voertuig verankerd werden moeten zij verwijderd worden uit het genoemde menselijke voertuig, een menselijk voertuig zonder verborgen patroonvorming kan eenvoudigweg niet getriggerd worden door wat dan ook dat ontworpen werd om het te triggeren. Alles is binnenwaarts en niets is buitenwaarts behalve de reflectie. Het mag toeschijnen dat het volledige menselijke ras in een specifieke frequentie loopt, maar zij bestaan niet in dezelfde dimensionale ruimte of werkelijkheid. Eén persoon diens gewaarwording van de wakende wereld kan nooit dat van een ander zijn, omdat zij andere menselijke voertuigen bewonen en de frequentie op een andere en unieke manier interpreteren.
Dit alles is in het open zicht verborgen. In aanvulling op de informatie die gepost werd betreffende de gevallen engelen op mijn blog gisteren, zijn het deze energieën die de niet losgelaten emotionele reactie zoeken. Een gevallen engel kan zich niet voeden als de trigger er niet is, het kan alles proberen dat het kan om de emotionele trigger aan te trekken, maar als de trigger verwijderd werd dan kan het zich niet voeden. Het voeden waarover gesproken wordt in vele cirkels is persoonlijk voor ieder menselijk wezen op de planeet. Velen wandelen in de aanwezigheid van gevallen engelen vermomd als hun hemelse tegenhanger, eruit vandaan filterend dat de beloften van de genoemde engelen niet kan gebeuren. De resulterende verontrusting, teleurstelling en frustratie ZIJN het voedsel voor de genoemde gevallen engelen. Zoals ik gisteren in het blog vermelde hebben engelen GEEN creatie bekwaamheden, zij werden gecreëerd om GOD te dienen en hebben geen individuele creatie rechten. Als je verbonden bent met een engel die beloofd om je leven uit te sorteren, dan is het een lege belofte gevoed door de emotionele reacties die je uitstraalt als de beloften in rook opgaan.
Aangezien dit niet ondersteund worden en persoonlijke "vangnetten" geen WAARHEID zijn, zullen zij dan getriggerd worden met het oog op het feit dat zij dan ontbonden worden, maar wij moeten hen zelf ontbinden. Aangezien wij getrukeerd werden om hen te creëren, gelovend dat wij op de één of andere manier onszelf en degenen rondom ons heen veilig houden, moeten wij hen dan ook ontmantelen. De reactie die zich voordoet wanneer een vangnet benaderd wordt is er één van intense angst. Deze angst reactie werd ontworpen om ons achteruit te laten staan van het vangnet en aan te nemen dat het vangnet "aangevallen" wordt. Dit zal velen aansporen aan te nemen dat de manier om dit "op te lossen" is om het genoemde vangnet sterker te maken, dit versterkt eenvoudig de gevangenismuren en werkt de hogere dimensionale energieën tegen om binnen te komen.
Velen zitten binnenin emotionele gevangenissen in deze tijd, gelovend dat het gevaar buiten in de wakende wereld is, wanneer in WAARHEID zij naast het gevaar zitten wat een gevallen engel is die hen ervan overtuigd dat zij anders zijn dan zij zijn. De weg uit de emotionele gevangenis vandaan is om terug te keren naar de BRON en naar huis via Christus en GOD. Alleen door een verbinding met Christus kan God bereikt worden. Vele gevallen engelen zullen proberen het menselijke ras ervan te overtuigen dat zij een kortere route naar God weten, wanneer in feite zij eenvoudig het menselijke ras van GOD wegtrekken. Denk eraan de gevallen engelen kunnen niet naar de hemel terugkeren, zij zijn "Aarde gebonden" en zoals omschreven en voorspeld in Openbaringen zijn het ook de gevallen engelen die door GOD geoordeeld worden. Aangezien GOD de engelen creëerde, kan hij hen vernietigen en zij weten dit. Het is alleen in hun interesse om het menselijke ras terug te houden van zich te verbinden met de BRON en met GOD.
Gevallen engelen leren het menselijke ras ook dat zij geen krachtbron nodig zijn, dit heeft velen in ongerustheid, diepe depressie en futloosheid. De krachtbron van de menselijke levenservaring is GOD via Christus. De BRON energie stroomt van GOD doorheen Christus in/naar onze hartruimte, deze energie is opruimend, reinigend en krachtig. Het is een hogere frequentie dan welke gevallen engel dan ook, dus zal het vanzelfsprekend hun frequentie afstoten, en wederom wordt het zeer duidelijk waarom zij zouden willen wensen om deze verbinding te voorkomen. Geen voedselbron betekent geen kracht/macht voor een gevallen engel. Zij kunnen zich niet met de BRON verbinden, omdat zij uit de hemel verbannen werden en tegen de wil van GOD in opstand kwamen, zij zijn een bron nodig om hen te voeden en zij werden gevoed door het menselijke ras sinds het menselijke ras gecreëerd werd.
In deze tijd wordt aan ons gevraagd om in het LICHT van de WAARHEID te staan en te verbinden met GOD via Christus, te begrijpen dat wij krachtig/machtig voorbij iedere maatstaf zijn, maar dat onze macht/kracht in onze verbinding van LIEFDE met Christus is. Dit is een krachtige LIEFDE dat voorbij de menselijke woorden gaat en wonderen creëert. De kracht van de LIEFDE welke IS opent deuren naar werkelijkheden waar de gevallen engelen eenvoudigweg niet in kunnen bestaan.
Alles in het Universum is een frequentie en frequenties die te ver uiteen in bandbreedte zijn zullen vanzelfsprekend afstoten. Om in/naar de LIEFDE welke IS te verhuizen stoot het op natuurlijke wijze de lagere dimensionale frequenties af. Zo simpel is het, maar op een menselijk bewust wakend geestesniveau werd het als een ingewikkeld proces onderwezen. Dit is om het menselijke logische verstand op te roepen wat dan actief zoekt naar de puzzels om "op te lossen".
Ons werd geleerd dat de externe wakende werkelijkheid een enorme grote gigantische kruiswoordpuzzel is en wie het ook maar als eerste oplost, wint. Dit filtert eruit dat er in WAARHEID GEEN puzzels zijn en dat het antwoord op alle vragen eenvoudigweg "LIEFDE" is. Om onze weg naar huis te vinden hoeven wij alleen maar onze harten te openen en de LIEFDE welke IS te volgen, en wanneer je nabij een frequentiepunt bent waar een gevallene niet kan gaan, zal je het voelen zich terug te trekken. LIEFDE kent geen vrees, geen grenzen, geen kleur, geen ras en geen geslacht. LIEFDE is de sterkste en meest veerkrachtige frequentie in het volledige Universum en het menselijke ras werd geleerd het te vrezen voor geen andere reden dan dat de gevallenen er niet in kunnen bestaan.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx
*****
Karen Dover
De Illusie van "Patroonvorming"
8 Mei 2015
Het kan uitdagend zijn om het menselijke logische verstand toe te staan uit te reiken naar patronen en te begrijpen dat de patronen niet langer meer ondersteund worden. In deze tijd komen vele van de funderingspatronen die in WAARHEID aan het menselijke ras onderwezen werden naar boven voor een persoonlijke "terugblik". Dit mag toezien op scenario's die aan ons gepresenteerd worden op een persoonlijk niveau en die "gelijkaardig" aan "eerdere" scenario's in onze levenservaring tot vandaag de dag lijken te zijn. De illusie die gepresenteerd wordt om te voorkomen dat wij in/naar de uitgebreidheid verhuizen die net voorbij de genoemde patronen ligt, is wat aan ons gevraagd wordt om ons op te focussen en niet op de illusie zelf.
Bijvoorbeeld, stel je voor dat je over een snelweg rijdt op een warme dag, in de verte "lijkt" een hittewaas te zijn, het mag toeschijnen iets te zijn dat bijna "echt" schijnt te zijn als je er naartoe rijdt, maar met het rijden op de snelweg wordt er in feite nooit door de hittewaas heen gereden, omdat, als je het nadert het verdwijnt en verderop aan de horizon verschijnt.
In de oude 3D Aarde gecreëerde constructie zijn er illusies die aangestuurd worden door onze diepste angsten en die gelijkenis vertonen met de hittewaas in het voorbeeld hierboven, echter zoals het voorbeeld hierboven, als wij door blijven rijden op de snelweg en het momentum van de uitgebreidheid toestaan dan zal er door de illusie heen gegaan worden. Het mag toeschijnen een klein beetje verder recht voor je te zijn, maar wanneer je eenmaal door een paar van deze "illusie" hittewazen heen gereden bent begrijp je hoe zij werken en dan schenk je weinig aandacht meer aan hen. Echter, de eerste keer dat je een hittewaas tegenkomt op de snelweg ( misschien heb je in een koud land geleefd en heb je nooit de ervaring persoonlijk gehad) zal je er geen referentiepunt voor hebben. Je mag het op tv gezien hebben, maar persoonlijk als een ervaring zal er geen referentiepunt zijn.  
Dus wij bereiken het huidige moment van uitbreiding en terwijl wij meer volledig in/naar de creatie gaan van de Nieuwe Aarde wakende werkelijkheid zullen wij in WAARHEID referentiepunten verzamelen. Deze zijn altijd referentiepunten die wij door ervaring persoonlijk kunnen valideren. Dit is in sterk contrast met de referentiepunten die aan ons geleerd werden binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie die niet persoonlijk zijn en niet door ervaring gevalideerd kunnen worden.
Om een ander voorbeeld te gebruiken, als een ouder doodsbang van water was, zijn de kansen voor jou dat je leerde zwemmen via een ander in plaats van via je ouder, echter, iedere keer dat je ouder in de beurt van een lichaam van water was, pikte je onbewust diens lichaamstaal op en adopteerde diens referentiepunt voor grote lichamen van water. Als een kind voorafgaand aan het spreken en ervaren zou je een diepe "angst" verankerd hebben, maar deze angst is een referentiepunt die verborgen zit, per slot van rekening mag je het zwemmen geleerd hebben, echter de aanvankelijke onbewust geleerde angst door je ouder zit binnenin je cellulaire structuur en zal getriggerd worden op vele punten totdat je de genoemde trigger ontbindt.
In deze tijd wordt aan ons gevraagd om onszelf toe te staan de ERVARING te hebben die gepresenteerd wordt en om te begrijpen dat in vele voorvallen deze ervaringen aanvankelijk gepresenteerd zullen worden als een angst, om een angst te ontbinden en los te laten is het noodzakelijk om allereerst de angst te her/erkennen en te zien, en dan het begrip toe te staan van waar het vandaan komt en dan het begrip van of het wel of niet onze persoonlijke angst is of dat het eenvoudig geadopteerd werd door vroegere ervaringen.
Herinneringen werken om de emotionele reacties te triggeren die verborgen zitten. Vaak associëren wij herinneringen met gelukkige tijden OF droevige tijden, maar herinneringen worden altijd vervormd en altijd veranderd, en iedere keer dat we een herinnering naar buiten halen om ernaar te kijken veranderen wij het door onze emotionele reactie op de herinnering. Het is deze emotionele reactie die overschreven wordt bovenop de aanvankelijke ervaring, dus wanneer een herinnering naar boven komt om ernaar te kijken, ervaren wij nooit opnieuw de feitelijke gebeurtenis, dit is niet mogelijk. (We kunnen bijvoorbeeld niet precies hetzelfde kopje koffie nogmaals drinken). Wij hebben altijd alleen maar een emotionele reactie op een opgenomen referentiepunt van een ervaring welke nooit weer ervaren kan worden.
Dit mag triggerend zijn om te begrijpen, het impliceert dat op de één of ander manier onze herinneringen niet juist zijn, niettemin is in WAARHEID onze menselijke levenservaring altijd alleen onze ERVARING. Wanneer de ervaring eenmaal ervaren is, is het niet langer actief meer en zit het in neutraal, en alleen ERVARING is een actief proces wat iets is dat de oude 3D Aarde gecreëerde constructie in het open zicht verbergt. Het is het waarom wij onderwezen werden om onszelf in/naar de nostalgie te laten duiken door films, muziek en mode. Om ons uit het nu moment vandaan te halen en onze energie handtekening te ontkrachten terwijl wij niets anders dan waarnemers worden van onze eigen levenservaring.
Velen binnenin het menselijke ras zitten in een bioscoop en kijken naar hun eigen innerlijke levens, zich niet bewust dat zij dit doen. Aangezien dit niet ondersteund wordt, want het is geen WAARHEID, is het nu aan het afbreken. De triggers in deze tijd zijn bedoeld om ons uit het neutrale aan te trappen, een auto dat in z'n vrij staat gaat nergens naartoe, het moet op z'n minst in de eerste versnelling staan voordat het kan beginnen te rijden. Binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie worden wij overgehaald om in onze voertuigen te zitten terwijl deze in z'n vrij staat, eenvoudig "wachtende".
Energie vereist een activering, om met energie te wisselwerken hoeven wij altijd alleen maar te wisselwerken met de scenario's die aan ons gepresenteerd worden. Om ACTIEF te zijn in onze wakende levenservaring mag dat aanvankelijk een enorme grote angst oproepen, aan ons wordt gevraagd om de verantwoordelijkheid terug te nemen voor onze eigen emoties en levenservaring. Dit is in direct contrast met dat wat ons geleerd werd om te leven binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie.
Geloofstructuren zoals "Ik kan deze beweging niet in mijn leven maken zonder X en Y te doen" is geen WAARHEID. Wij zijn degenen die onze ERVARINGEN leven, zij zijn persoonlijk. Terwijl zij diegenen zouden kunnen omvatten die deze planeet met ons delen werd ons geleerd om onze levenservaring te overhandigen aan diegenen rondom ons heen. Dit ziet toe op een enorme frustratie, en ongerustheid stijgt binnenin ons omhoog als wij de impulsieve en externe omstandigheden plaatsen. We blijven stevig vasthouden aan de geloofsystemen die ernaar streven om hen vaak te rechtvaardigen door de "geen" actie van diegenen rondom ons heen, maar dit is de illusie. De eerste stap en wat dan ook te nemen mag een uitdaging zijn, maar wij stappen in/naar een nieuwe manier van leven en zijn, in onze menselijke levenservaring op deze planeet.
Wij worden op alle momenten van alle momenten ondersteund. Onze verbinding met Christus en met GOD ondersteunt onze uitbreiding, terwijl wij niet het hele plaatje mogen zien of wat voor deel van het plaatje dan ook waarvoor wij gevraagd worden om mee te wisselwerken, ziet GOD dat wel. Aan ons wordt nooit iets gegeven waar wij innerlijk de gereedschappen niet voor hebben. GELOOF en VERTROUWEN zijn geen bijvoeglijke naamwoorden zij zijn werkwoorden, zij vereisen actie, net zoals LIEFDE een werkwoord en een actie is, LIEFDE in WAARHEID is niet passief, ons werd eenvoudig geleerd dat het dat is.
De energieën bouwen nu op en duwen ons voorbij de persoonlijke gevangenismuren en de externe levenservaring vereist alleen ons VERTROUWEN en GELOOF in het proces. Om diep binnenin te kijken en te begrijpen dat aan ons gevraagd wordt om in/naar een uitbreiding te gaan van LIEFDE in alle momenten van alle momenten. Onze menselijke logische verstand heeft geen referentiepunt hiervoor totdat wij persoonlijk de ervaring creëren en VALIDEREN. Het is door deze validatie van de ervaring dat wij de fundering bouwen voor onze levens op de Nieuwe Aarde en beginnen te bouwen vanuit een fundering van de LIEFDE welke in WAARHEID is.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag".
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen