dinsdag, mei 12, 2015

Je Hebt Jouw Koperen Ring Vastgegrepen - 11 Mei 2015 / Brenda Hoffman


Je Hebt Jouw Koperen Ring Vastgegrepen
11 Mei 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Dit is een tijd van verblijding. Niet in de 3D betekenis dat jij, je vrienden en familie weten dat jullie een lang-vastgehouden doel bereikt hebben. Maar een innerlijke vreugde van te weten dat je iets bereikt hebt waarvan je niet dacht dat het mogelijk was voordat je dit Aardse leven binnentrad.
Jij hebt/jullie hebben jezelf in al jouw/jullie glorie opgeëist.
Misschien voelde je het nog niet helemaal. Misschien is er zelfs een doorgaand gevoel van, "Is dat alles dat er is?" Maar weet dat je in ieder segment en cel van je wezen jouw koperen ring vastgegrepen hebt.
Misschien voel je weinig tot niets. Misschien voel jij je zelfs inhoudsloos. Net zoals dat soms waar was toen je iets in je 3D leven bereikte. Je werkte ijverig om die 3D taak te voltooien - om alleen in de eerste momenten van die voltooiing een leeg gevoel te ontdekken.
Je hebt het gedaan. Je hebt jezelf geclaimd.
Wat betekent die verkondiging in je dagelijkse leven? Hoewel je doorgaat jouw heuvel af te rollen naar jouw beloofde land, heeft jouw heuvel veel minder obstakels. Jouw heuvel afrollen is teruggekeerd naar meer vreugde.
Misschien vraag jij je af waarom jouw rol van vreugde de afgelopen paar weken onderbroken werd met gesteente en andere rotzooi. Iets dergelijks was aldus om je dat verzocht had.
Die laatste verkondiging zou gewoon een andere wortel kunnen lijken te zijn, jou aanmoedigend om door te gaan met je reis naar de Nieuwe Jij. Iets dergelijks is niet het geval. Omdat zo velen uitgeput zijn door de reis, hebben jullie met jezelf en de Universums bepleit om sneller resultaten te zien. En aldus doen jullie dat en zullen jullie dat.

Natuurlijk, nu eisen jullie ogenblikkelijke voldoening voor jullie opeising van jullie. Iets dergelijks is niet noodzakelijkerwijs mogelijk, want jullie thema van de volgende paar dagen is rust en verwerken. Waarna de meesten van jullie zullen beseffen dat jullie leven zeer anders is. Net zoals dat opvolgend waar was in de 3D bij het afstuderen op de universiteit, het accepteren van een nieuwe baan, een kind krijgen of je aan een ander persoon verplichten.  
Er waren tijden in deze bovengenoemde belangrijke 3D gebeurtenissen, dat jullie er niet zeker van waren dat jullie de veranderingen die jullie creëerden leuk zou vinden die jullie leven zoals jullie het kenden herschikte.
En aldus is het dat jullie aanvankelijk genieten van jullie verantwoordelijkheden van de president-directeur rol. Een rol welke in het begin onplezierig en onhandig aan mag voelen. Je bent het niet gewend om de persoon te zijn om "naartoe te gaan" op dit niveau van de Aarde. Maar dan, zouden dezelfde gevoelens van verbazing/angst waar zijn als je een promotie zou krijgen in een 3D baan van werkbij naar leidinggevende of president-directeur.
Je nieuwe rol is niet de gemakkelijkste overgang want je moet je patronen, inzichten en overtuigingen verschuiven. En aldus zal je dat, wanneer je eenmaal je gedachten rondom de Nieuwe Jij gewikkeld hebt.
Denk aan de levensstijl veranderingen die vereist zijn om een nieuw geborene in je wereld te verwelkomen. Eerst, voelt alles ongemakkelijk aan. Je maakt je zorgen dat je liefdevolle acties verkeerd zijn. Niettemin, overleeft je baby het op de één of andere manier, gedijt zelfs. Aldus is het nu voor jullie.
Je hebt de vaardigheden, de kennis en de vreugde om de president-directeur van jou te zijn. Sta jezelf toe dat te weten en accepteer het. Velen van jullie schreeuwen om specifieke richtingen - een hoe-te handboek voor dit overgangsgedeelte. Er is niet zo een handboek, noch zal het er ooit zijn.
Jullie, als een groep, creëren nu het overgangshandboek voor diegenen die wensen om te volgen. Een groepstaak die jullie liefdevol en vreugdevol volbrengen.
Maar de instructies voor de Nieuwe Jij zijn zo vloeibaar, zo dynamisch dat er geen enkel handboek adequaat genoeg is - anders dan op jezelf te vertrouwen te weten dat je deze rol gemakkelijk en moeiteloos zult voltooien, omdat je het aldus in het verleden gedaan hebt - in een andere vorm. Je bent niet altijd een segment van je totaliteit geweest. De meesten van jullie hebben de kleine stem binnenin segmenten die jullie nu jullie innerlijke-wezen noemen. In andere tijden, heb je de dominante leidinggevende rol gespeeld op plaatsen anders dan de Aarde. Dit is slechts de eerste keer dat je de President-Directeur van je Aarde wezen bent.
Aldus is het dat je meer kennis en vaardigheden hebt dan dat je nu gelooft.
Je hebt er geen behoefte aan om angstig te zijn, bezorgd of wat voor les of taak dan ook te voltooien voordat je de leidinggevende rol vervuld waar je ingestapt bent. Sta jezelf toe te rusten. Tob niet over je beperkingen of schijnbare gebrek aan vaardigheden. Drijf in/naar de Nieuwe Jij met alle veranderingen dat iets dergelijks vereist.
Je hebt de taak volbracht van te leren van jezelf te houden, hoewel velen van jullie geloven dat iets dergelijks niet zo gemakkelijk volbracht kon worden zoals het gedaan werd. Zeer waarschijnlijk, geloof je dat jij je op de één of andere manier "in/naar model moet ranselen" door meer te studeren; soebattend met je engelen of Hogere Zelf; of jezelf isolerend. Die allemaal leuk zijn om jou te helpen geloven dat je door genoeg hoepels gesprongen bent om je nieuwe rol te verdienen, maar niet anders zijn dan te geloven dat je jarenlang in een kind-gerelateerd gebied moet werken voordat een kind ontvangen wordt. Dat kan je aldus doen, maar voorafgaande werkervaring in een kind-gerelateerd gebied is geen conceptie vereiste.
Je zult je aan je nieuwe wezen aanpassen of je nu wel of niet studeert, mediteert of bidt.
Jij durfde je nieuwe rol te bespoedigen met energieën die je de afgelopen paar weken voor jezelf opeiste. Je innerlijke-wezen vertrouwde je, en moedigde je zelfs aan om je nieuwe rol te bespoedigen omdat je innerlijke-wezen de totaliteit van jou kent. Net zoals dat voor jou waar zal zijn wanneer je eenmaal alles dat gebeurd is verwerkt.  
Sta jezelf toe om te zijn, sta jezelf toe om te spelen. Wetende dat je een zeer grote taak volbracht hebt waarop je zes maanden geleden noodzakelijkerwijs niet anticipeerde te volbrengen.
Weet dat je rol langs de heuvel omlaag net vloeiender, sneller en leuker geworden is.
Denk in termen van een professor die jou toestaat eerder dan verwacht van de universiteit af te studeren als je een zeer ingewikkelde scriptie voltooid. Doorheen het schrijven van die scriptie, stel jij je vaardigheden in vraag - zelfs de wijsheid van het te schrijven. Maar wanneer de scriptie eenmaal voltooid en geaccepteerd is, sta jij jezelf toe om je in de wijsheid te koesteren van het verkorten van je opleiding.
Aldus is het nu voor jou - hoewel jij je nog niet gerealiseerd hebt dat iets dergelijks zo is. Dat zal je - wanneer jij jezelf eenmaal toestaat te rusten en te verwerken wat je in een zeer korte tijd voltooid hebt.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten