zondag, mei 03, 2015

Hilarion - Blijf Gecentreerd en Rustig en Stuur Je Licht Uit naar Waar dat het Meest Nodig Is - Mei 3-10, 2015Hilarion
Blijf Gecentreerd en Rustig en Stuur Je Licht Uit naar Waar dat het Meest Nodig Is
Mei 3-10, 2015
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Terwijl jullie de wegen bewandelen van de wereld waar jullie in leven, veranderen jullie dagelijks jezelf en diegenen rondom jullie heen. In al diens aspecten en nuances zelf ontmoeten vereist de uiterste moed en oprechtheid van bedoeling, doch de beloningen voor jullie doorzettingsvermogen zijn bezig vanzelfsprekend te worden. Wanneer jullie terugkijken naar een tijd niet te ver terug, kunnen jullie achteraf gezien zien dat al jullie ervaringen jullie naar dit moment van duidelijkheid/overzichtelijkheid en innerlijke kracht gebracht hebben. Iedere ervaring die jullie ooit gehad hebben, heeft jullie een groter inzicht gebracht, grotere wijsheid en spirituele groei. Terwijl jullie voorwaarts gaan op jullie persoonlijke reis in/naar het hogere bewustzijn, besef en begrip, maken jullie het voor anderen een heel stuk gemakkelijker om ook hun weg voorwaarts te vinden. Door al jullie zelfopgelegde disciplines en spirituele uitoefeningen door de jaren heen, hebben jullie geleerd dat Zelf-Liefde van het uiterste belang is op jullie spirituele zoektocht, want het is vanuit die Liefde dat de Liefde van het goddelijke diens expressie door jullie heen vindt.
Het is goed voor jullie om in gedachten te houden, dat het ultieme doel van jullie spirituele inspanningen het opbouwen en versterken van jullie etherische lichaam van Licht is. Dit lichaam omringt jullie fysieke lichaam en is samengesteld uit vele verschillende aspecten en lagen. Elke laag (het fysieke, mentale, emotionele en spirituele) moet iedere en alle energieën en invloeden transmuteren die het Lichtlichaam tegenwerken van in/naar prominentie in jullie leven te komen. Terwijl het reinigen en zuiveren van de menselijke conditie doorgaat, groeit dat Lichtlichaam in helderheid en uitstraling. Dit is het ultieme objectief van het Goddelijke Plan, dat de mensheid als een geheel, zich het Licht herinnert dat zij werkelijk zijn en dat Licht meer tot uitdrukking brengen totdat alle dichtheid getransmuteerd is. Dit wordt bereikt door dagelijks de gouden regel te leven en uit te oefenen, het begrip dat zoals je anderen aandoet, het aldus jou aangedaan wordt. Die spirituele wet is altijd in het bestaan geweest samen met dat van niemand schade te berokkenen.

Blijf niet steken op je spirituele reis als deze uitdagingen zich voor jou aandienen. Deze tests en beproevingen polijsten jou in/naar een wezen dat grootsheid binnenin zich heeft. Iedere stap die je neemt richting het ultieme doel van je incarnatie hier op de planeet, is een stap richting de overwinning. Wanneer de mensheid voorbij de grenzen van de dualiteit en polariteit verhuist en kiest om hun grotere Licht tot uitdrukking te brengen en te manifesteren, zal de wereld snel veranderen en transformeren. Kijk dan naar de toekomst met hoop en een vreedzaam hart. Zo lang als je oprecht bent om de inspanning te maken om naar het Licht terug te keren welke je werkelijke staat van zijn is, ben je in harmonie met het plan van de reis van je ziel in/naar het brengen van alle aspecten van jezelf in/naar het grotere Licht. Ieder geïncarneerd persoon op de Aarde in deze tijd heeft een gelijke kans om in diens besef en bewustzijn vooruitgang te boeken.  
Het is allemaal een kwestie van keuze, terwijl ieder persoon de beweging tussen de dimensionale frequentieniveaus bereist. Er moet een grotere reiniging zijn van zoveel van de lange geschiedenis van de Aarde van de vergeetachtigheid van diens bewoners van dat grotere Licht wat zij zijn. Alle acties en daden van het verleden welke grote geïsoleerde gebieden van duisternis in veel plaatsen op de planeet achterlieten, zijn gebieden die nu gereinigd en in evenwicht gebracht worden. Het is belangrijk om jullie Liefde, Licht, genezing en ondersteuning naar deze gebieden van de wereld te sturen waar de bewoners aldus ernstig getest werden, en om op iedere manier te helpen dat zo wanhopig nodig is in deze tijd. Plaats jullie zelf in hun schoenen gedurende een moment en voel hoe dankbaar je zou zijn voor de meest wezenlijke levensbehoeften in zo een situatie. Bied jullie gebeden aan voor de hoogste uitkomsten om naar diegenen te komen die lijden.
Er zullen vele gebieden van de wereld zijn die op vele manieren getransformeerd zullen worden en het is belangrijk dat jullie gecentreerd blijven, blijf rustig en stuur het Licht uit naar waar dat het meest nodig is. Alles dat het neemt is jullie focus en intentie gedurende een paar momenten diverse keren per dag. De planeet Aarde is het thuis voor allen en is het enige thuis voor elk van diens bewoners. Stuur ook naar dit bewuste en liefdevolle Wezen Licht en Liefde.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten