maandag, mei 18, 2015

Het Multidimensionaal zijn Ervaren ~ Portalen Openen - 17 Mei 2015 / Méline Portia Lafont


Het Multidimensionaal zijn Ervaren ~ Portalen Openen
17 Mei 2015 / Méline Portia Lafont

Deze video heb ik in Januari 2015 opgenomen, maar ik werd door mijn Team van Licht op dat moment geadviseerd om het nog niet te posten aangezien velen hier niet gereed voor zouden zijn. Nu post ik het en deel het met jullie zodat jullie allemaal een beter gevoel mogen hebben van waarom ik besloten heb om meer tijd voor mijn innerlijke reis te nemen. Sommigen van jullie mogen zelfs veel in jullie eigen leven herkennen. Velen ervaren dit in deze tijd maar het is niet gemakkelijk om naar anderen over te brengen. Eer dit proces en ervaar het ten volste. Voor diegenen wie hetzelfde ervaren: deze is voor jullie! Voor al diegenen die zich erdoor geschokt voelen of nog niet gereed zijn: laat het Zijn.

***Cobie - Ja, deze video is Engelstalig maar Méline legt het allemaal heel duidelijk uit, vandaar dat ik deze video hier op de Blog plaats.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Méline Lafont 2012 – 2015, permission is given to share freely in its entirety and unaltered Website Méline  http://melinelafont.com and blog Méline: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten