dinsdag, mei 05, 2015

De Raad - Jullie Weten Het - 4 Mei 2015 / Ron HeadDe Raad
Jullie Weten Het
4 Mei 2015 / Ron Head

Waarom zijn jullie hier? Voor wat zijn jullie hier? Wat zouden jullie aan het doen moeten zijn?
Deze zijn de vragen die jullie altijd, altijd aan ons stellen. Vragen jullie het om dat jullie werkelijk verloren zijn? Nee, jullie vragen het omdat, jullie het diep in jullie hart weten. Jullie weten dat jullie hier voor een reden kwamen.
"Maar ik weet de reden niet" zeggen jullie. Nou, in feite doen jullie dat wel. En wat er recht voor jullie in jullie leven tevoorschijn plopt is wat jullie besloten hebben om aan te werken. Het is daar voor één of meer van verscheidene mogelijke redenen. Het mag de basis reden voor jou zijn om hier te zijn. Het mag iets zijn waar je mee ingestemd hebt om op te ruimen voordat je begint te werken aan je basis doel. Het mag iets zijn waarmee je ingestemd hebt om aan te werken ten gunste voor de mensheid. Het mag aspecten van dit alles omvatten.
Het ene ding dat onveranderlijk waar is, is dat het door zal gaan om voor jullie in uiteenlopende uiterlijkheden te tevoorschijn te komen totdat jullie het aangepakt hebben. Het is ook waar dat wanneer je eenmaal ontwaakt bent aangaande je doel, je ermee instemde om te doen wat er vóór je ligt vandaag, en eenvoudig begint om voorwaarts te gaan op dit pad, je zult ontdekken dat het je een gelukkig gevoel van bevrediging geeft. Je begint dingen in/naar je leven aan te trekken die je steeds meer vreugde en bevrediging brengen. Je begint mogelijkheden te zien die nooit eerder voor jou gebeurden.

Dus is er de ogenschijnlijke 'verborgen' waarheid. Je pad, dat ongrijpbare ding waar je naar gezocht en gezocht hebt, is het pad waar je op bent. Het is alleen verborgen omdat je het verborgen hebt. En je hebt het verboren zodat je het zou kunnen "vinden". Daar is een aspect van jou, het allergrootste deel van wie je bent, dat nooit vergeet, dat het nooit niet weet, en dat altijd met ons werkt om te zien dat je precies bent waar je moet zijn, voor jezelf en voor het AL. En je hebt een zelfcorrigerend geleidingssysteem, wist je dat?
Je geleidingssysteem zit niet in je broekzak en je kunt het huis niet zonder het verlaten. De meesten van jullie weten er nog steeds niets over, of weten erover en vergeten maar al te vaak om het te gebruiken. Wij vertellen jullie dit steeds maar weer opnieuw. Wij ontdekken oneindige manieren om eenvoudige waarheden aan te kleden om jullie op het spoor te houden en om diegenen van jullie die net ontwaakt zijn te informeren. Dat is onze taak. Dus waar is dit geleidingssysteem.
Het is in jullie hart. Dat is geen nieuws, nietwaar? Nieuwsflits! Doe gewoon wat goed en juist voor jou aanvoelt. Merk op dat wij niet zeiden om te doen wat ieder ander zegt dat goed voor jou is. Wij zeiden niet om het in een boek te vinden. Je zult het weten omdat je het weet. Je zult het weten omdat je het weet. Je zult het weten omdat je het weet. Maar je zult het niet weten als je niet waardeert wat je weet. Je zult het niet weten als je betwijfelt wat je weet. Je zult het niet weten als je niet luistert naar wat je weet.
Dus wat nu te doen? Wij stellen voor dat je zou willen beginnen met een spel van "wat als?" Wat als alle dingen die de Raden en gidsen en engelen en leraren mij steeds maar weer opnieuw verteld hebben waar zijn? Wat als ik echt een goddelijk wezen ben? Wat als ik het echt wel weet? Wat als ik het echt wel kan? Wat als ik het altijd geweest ben? Wat als de tijd echt Nu is? Wat zal ik vandaag doen als ik weet dat het er echt toe doet?
Omdat, dierbare vrien(in), zij zijn, jij bent, je doet, je kunt, en je het altijd hebt. Het is. En wij beloven je, dat wat je doet er echt toe doet. Je kunt dat ondergaan of je kunt daarmee plezier hebben. Jij kiest. Dat is een ander iets dat onvermijdelijk waar is. Jij kiest. Breng enige tijd door met te kijken hoe een peuter kiest. Ga dan naar buiten en heb daar plezier mee. Omdat je het kunt.
Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten