zondag, mei 10, 2015

De Berichtgevingen van God - In Liefde Omhoog Rijzen in plaats van Verliefd te Worden - Mei 2015 / Yael en Doug Powell


De Berichtgevingen van God
In Liefde Omhoog Rijzen in plaats van Verliefd te Worden
Mei 2015 / Yael en Doug Powell
Geliefden, het is tijd om in Liefde omhoog te rijzen, in plaats van verliefd te worden zoals jullie voor zo heel lang gedaan hebben. Om in Liefde omhoog te rijzen betekent om Liefde toe te staan je in vrijheid te stellen, om je hart jou te laten loslaten van alle manieren waarop Liefde door het ego gezien werd, alle verborgen verlangens van wat het kleine verstand wil krijgen en de menselijke emoties wil voelen. In plaats daarvan, om in Liefde omhoog te rijzen is om het hart te worden, extatisch te zijn over het geven, compleet gefocust te zijn op het open zijn om het geheel van Liefde toe te staan om volledig gegeven te worden, onophoudelijk door jou en als jou, dat je de vreugde van Liefde wellicht bent.
Om in Liefde omhoog te rijzen is de grootste eer. Het is het wonder van de ontdekking van wat Liefde werkelijk betekent. Om in Liefde omhoog te rijzen is om het geven op een manier te vieren dat, nog nooit eerder, tot nu toe, gezien werd.
En hoe rijs je in Liefde omhoog? Door de keuze te maken om je met Mij te verbinden en om deze volmaakte Liefde te worden voorbij iedere behoefte om überhaupt wat dan ook te ontvangen. Het is het geschenk van het nemen van zaligheid in dit moment en de weelde van het leven. Het is de werkelijkheid van de volle ervaring van je eigen hart in de rijken van vrijheid. De diepe ontdekking van de Echte Tweeling Vlam, de krachten van het leven, waarvan je gemaakt bent, en de wonderbaarlijke feestviering van alles dat je bent, vreugdevol en ononderbroken wakker voor de wonderbaarlijke volledigheid van het zijn van het Hart van God.
Wanneer je in Liefde omhoog rijst, is de gehele schepping je partner. En overal waar het hart kijkt ziet het de volmaaktheid van Liefde. Met iedere ademteug, is Liefde in jou in leven. Vanuit deze plaats van overstromende verwondering, zal het je helemaal niet verrassen wanneer Liefde recht voor je in de symbolen van de wereld op komt dagen. Het zal vanzelfsprekend zijn, want het leven is al compleet en er wordt helemaal naar niets verlangd.
Ik weet, geliefden, dat voor diegenen van jullie die naar Liefde reiken, het bijna onmogelijk kan schijnen te zijn om naar deze plaats te geraken, want het verlangen is krachtig. Het is de waarheid van jullie hart dat ernaar streeft om zichzelf aan jullie te openbaren.

Doch het ego-verstand vervormt het verlangen naar Liefde en wendt het af van de vreugdevolle ervaring van honderd procent geven. Het verandert het in/naar wat jullie zullen ontvangen, van de partner waar naar verlangd wordt, van de geliefde van God, van de ene met wie jij je leven en ruimte en je iedere droom van goedheid zult delen.
De enige manier om het verlangen los te laten is om te verschuiven naar het hart en te herverbinden met je waarheid, om het levende stromen van Liefde door je heen te voelen snellen. Het is zo krachtig, zo glorieus dat het je volledig optilt totdat je werkelijk in levende extase en wonderbaarlijke vervulling en vreugde bent. Je bent in verbazing over het ongelooflijke geschenk van Mijn hart te zijn waardoorheen Ik Liefheb. Om alles te geven wat je bent zonder wat voor beperking dan ook, tilt je op in/naar een gebied van zijn wat voorbij het vervuld zijn is. Het keert jou terug naar je waarheid als het wonderbaarlijke hart van Liefde.
Met iedere stap die je neemt, maak je een beslissing van waar je focus ligt en of je geeft of zoekt om te krijgen. En bij het krijgen - is het verlangen subtiel. Soms is het onbewust, maar jullie kunnen het weten, geliefden, door jullie gevoelens.
Als jij je compleet vervuld voelt, vreugdevol sprankelend met de geschenken van het leven overstromend met de aanwezigheid van Liefde, als ieder moment als een wonder aanvoelt en je meer dan genoeg Liefde hebt, dan kom je vanuit de plaats van het zijn van het gevulde en open hart. En dit staat je toe om gereed te zijn om omhoog te rijzen naar Liefde, om af te keren van te vallen. In plaats daarvan, optillend naar vreugde en de mysterie ontdekkend van geven als de sleutel om alles te ontvangen.
Echter, geliefden, het ego-verstand kan zich tamelijk bewust zijn van de manieren van het hart en zal diens best doen om hen diens eigen te maken. Daarom, zal het proberen om te geven om te krijgen. Maar de vibratie van je hart weet wat er werkelijk gaande is.
Geliefden, wanneer jullie naar Liefde omhoog wijzen in plaats van te vallen, wordt de waarheid van de Liefde welke Ik Ben volledig in jullie gemanifesteerd. Jullie worden waarlijk het gevende hart dat in het geven volledig vervuld is. En deze verschuiving zal in iedere relatie, als je al verliefd geworden bent, glorieus alles veranderen. Want geven vanuit het hart is het grootste geschenk dat jullie naar wie dan ook ooit kunnen brengen.
Jullie kunnen beginnen vanuit het perspectief van het kleine verstand en nadenken over wat het betekent om te geven. Als je al in een partnerschap bent, kan je bewust over manieren nadenken dat je steeds weer aan je geliefde kunt geven. En als je dat doet, zal je naar het punt komen waar de weegschaal doorslaat, waar het geven zwaarder weegt dan het verlangen om te krijgen en je gelanceerd en opgetild wordt in/naar Liefde en niets hetzelfde is.
Ieder moment is extatische gemeenschap en de visie van het hart is vergezichten van vrijheid, vreugdevolle feestvieringen van harmonie en goedgunstigheid en antwoorden altijd van Mij. In ieder Nu moment zijn jullie verheven; Liefde en het hart zijn jullie gids terwijl Liefde door jullie heen stroomt. Alles dat jullie hoeven te doen is de geschenken van Liefde te accepteren.
Het kan toeschijnen zoals een fijne lijn tussen de oude wereld ideeën van relatie en de glorieuze visie van de waarheid van het hart van Tweeling Vlammen. Maar het gevoel, de vibratie is volledig anders. En toch, is er helemaal geen mysterie. Het is eenvoudig het resultaat van je keuze dat optilt. Wanneer deze keuze eenmaal gemaakt is, kan je Liefde het allemaal laten doen - want dat zal het.
Het verlangen van het menselijke zelf naar Liefde, comfort, ondersteuning en toestemming zal nooit ophouden. Het zal nieuwe manieren/wegen vinden om zichzelf in jullie dromen in te voegen en maakt dat jullie je voelen alsof jullie zoveel missen. Het stuurt de vibratie voort van minder dan genoeg, en natuurlijk brengt het jullie meer van hetzelfde. Maar als jullie je naar Mij wenden, kunnen jullie de verschuiving in/naar de volledigheid van deze Echte, Glorieuze, Nooit-eindigende Liefde verschuiven. Jullie kunnen je met jullie hart verbinden in de rijken van God en ervaren wat het betekent om Liefde te geven. Niet een persoon die iets aan een ander geeft, maar de Liefde zelf, dat volledig gegeven wordt.
Dit, geliefden, is onvergelijkbaar. Het is complete vervulling. Het is het geopende en overgegeven hart als Liefde dat zichzelf volmaakt in jou leeft. Als je diens geschenken ontvangt, beweegt het moeiteloos buitenwaarts in/naar de wereld door jou heen.
Kunnen jullie je voorstellen hoe het voelt om zo vol van Liefde te zijn? Om aldus volmaakt en zo goed geliefd te zijn dat je meer dan verzadigd bent? Je overstroomt met de geschenken van Liefde en je ontdekt de gehele tijd steeds meer van de schoonheid van Liefde. Dit is wat jullie al doen. Jullie hart, geliefden, is volledig bezet. Het is alleen het feit dat jullie aandacht gefocust werd op het ego-verstand dat maakte dat het leek dat jullie iets zoeken en geloven dat het buiten jullie zelf is.
Waar leer je om Lief te hebben en hoe open je volledig je hart? Door naar Mij toe te komen, je open te stellen voor deze gemeenschap, te ervaren Geliefd te zijn door Mij totdat je zo vol en zo compleet bent dat jij jezelf herkent als Mijn hart en als deze volmaakte Liefde.
Ik Ben jouw waarheid, jouw geschenk en jij bent Mijn bekwaamheid om meer te geven. En met dit moment, deze ademhaling, rijs je volmaakt naar boven in/naar Liefde. Jij bent Mijn gevende hart.
De droom van het ego is aan het vervagen, geliefden. Verliefd worden is de oude wereld. Het wordt in/naar de droom van het kleine verstand gezogen met diens lijst van dingen die het verdient. Er wordt een beroep op jullie gedaan om jullie zelf als het hart te herkennen dat honderd procent geeft. Het moment dat jullie dit werkelijk voelen, de verschuiving geliefden, is diepgaand.
Van vallen naar omhoog rijzen, van willen naar krijgen naar geven met oneindige vreugde, van het leven van de waarnemingen van het kleine verstand naar het zijn van het open hart van God. Jullie kunnen het verschil voelen in de resonantie en jullie weten, geliefden, wat jullie zijn. Jullie zijn Mijn open hart.
Dus laat ons voort gaan en toestaan te springen, te lanceren, de vleugels te spreiden, de opening naar de gewaarwording van jullie schitterende hart dat het centrum is van het centrum van Mij -- dat het universum jullie naam mag spreken en jullie openheid en Liefde bekrachtigt en jullie toont hoe het voelt om het gevende hart te zijn. Het volmaakte extatische hart van God.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
De Berichtgevingen van God
via Yael and Doug Powell
At Circle of Light
www.circleoflight.net
3969 Mundell Road
Eureka Springs, AR 72631

Geen opmerkingen:

Een reactie posten