zondag, mei 03, 2015

Ann en de Engelen - De Liefde Onder de Tragedie - 2 Mei 2015


Ann Albers en de Engelen
"De Liefde Onder Tragedie"
2 Mei 2015
Er zijn tijden op deze Aarde waar jullie je met jullie tranen aansluiten bij anderen in solidariteit. Wanneer jullie diegenen zien die getroffen zijn door rampen, tragedies en andere gebeurtenissen die aldus willekeurig lijken, is het de menselijke natuur om te rouwen en zich af te vragen waarom deze dingen zich voordoen. Wij willen jullie geruststellen, het is geen straf dierbaren. Het is niet een "uitbalanceren van karma", behalve in de meest zuivere, energetische betekenis van het woord.
Jullie Moeder Aarde houdt van jullie als Haar eigen kinderen. Zij heeft nooit een bedoeling om schade te berokkenen, maar zij is zoals een lichaam waarin jullie de cellen zijn. Net zoals bij een lichaam zijn er tijden wanneer druk en giftige energieën zich opbouwen en losgelaten moeten worden. Als menselijke wezens hun conflicten niet oplossen met elkaar, en geen vriendelijke loslating van hun eigen emoties toestaan, is er een grote hoeveelheid van energie dat onderdrukt raakt binnenin Haar lichaam - bij tijden dus zoveel dat zij deze druk los moet laten door wat jullie noemen rampen - aardbevingen, stormen, vulkaan uitbarstingen. Deze zijn alle natuurlijke wegen van het bewegen en loslaten van de energie die de mensheid niet toegestaan heeft om in/naar grotere Liefde te verhuizen en te transformeren.
Deze zijn geen handelingen van wreedheid, dierbaren. Deze zijn handelingen van Liefde. In elke en iedere ramp worden dichtere energieën losgelaten en grotere Liefde wordt toegestaan tevoorschijn te komen. Tijdelijk worden grenzen, barrières en limieten terzijde gezet. De politiek wordt terzijde gezet. Verschillen worden terzijde gezet, als de mensen deelnemen aan een gemeenschappelijk binding van de mensheid om elkaar te helpen en bij te staan.

Wij weten dat door jullie menselijke ogen, de massale uittocht van zielen en het verlies van menselijk leven tragisch toeschijnt. Wij begrijpen dit, en wij neigen er daarom liefdevol naar, en proberen om iedere ziel die getroffen werd door het verlies van een geliefde te troosten. Echter, wij wensen met alle Liefde in onze harten dat jullie de Liefde in de hemelen zouden kunnen zien, de grote verwelkoming, de feesten die gelanceerd worden voor cellen die naar huis terugkeren! Wanneer jullie hen verliezen, worden zij zichzelf gewaar zelfs meer diepgaand ondergedompeld te zijn in de waarheid van de Liefde van waaruit jullie allemaal voortkomen. Zij worden zich gewaar onder familie, vrienden, engelen en geliefden in de hemelen, en zijn in staat om hun dierbaren op de Aarde zelfs sterker dan voorheen te begeleiden en te helpen. Wij bedoelen niet, op wat voor manier dan ook, om de pijn van het menselijke verlies te minimaliseren, maar eerder om jullie er vriendelijk aan te herinneren dat er in werkelijkheid geen verlies is in het grotere plan van de eeuwigheid, geen sterven, en zeer zeker geen tragedie, wanneer gezien vanuit Gods ogen, dat zonder een grotere golf van Liefde op jullie Aarde is.
Dus ja, dierbaren, rouw voor diegenen die weggegaan zijn, maar belangrijker focus op jullie gebeden, ondersteuning en vertroosting voor diegenen die blijven want zij zijn degenen die nog steeds in de moeilijke klassen hier op de Aarde zijn, nog steeds de engelen zijn om de wereld groter mededogen te laten zien, nog steeds zo hard werkend om groter Licht naar het menselijke ras te brengen.
God Zegent Jullie! Wij houden heel veel van jullie.

-- De Engelen
****
Boodschap van Ann
Vriendelijk Afreageren
Ik kijk zelden naar het nieuws, dus het was alleen vanwege een post op Facebook dat ik het nieuws zag van de aardbeving in Tibet deze afgelopen week, de enorme grote vulkanische uitbarsting in Chili, en de vulkaan op Hawaï die bijna over bubbelt. Moeder Aarde is aan het verschuiven en rommelen. Het verraste me niet. Ik voelde het in mijn lichaam en psyche de dagen die naar de gebeurtenissen toe leiden, en ik zag golven van mensen die ook begonnen "af te reageren" en te "rommelen". We zijn allemaal verbonden met/aan de Aarde, of we dat nu wel of niet weten. Ironisch genoeg werden deze gebeurtenissen "gesandwiched" tussen twee afleveringsweken van mijn show waarin wij de kracht en liefde onder alle emoties bespreken. Ik ben frequent in verbazing over het ingewikkelde gevoel van timing van de Goddelijkheid.
De engelen zeiden eens tegen mij, toen ik hen smeekte om me te helpen "niet kwaad te zijn", over dat Moeder Aarde op geen enkele manier schuld voelt om een vulkaan te laten uitbarsten wanneer Haar druk opbouwt, dat het meest verlichte iets dat wij kunnen doen wanneer wij sterke emoties hebben - is om onszelf niet te oordelen, of onze gevoelens te onderdrukken, maar eerder om hen op een gezonde manier af te reageren, vaak privé of in een journalisering, of met een vertrouwde vakman of een vriend. Zij laten mij nooit iemand anders de schuld geven voor mijn gevoelens. Zij vragen mij onberispelijk om het me eigen te maken dat mijn reactie op het leven "mijn" reactie is, niet veroorzaakt door iemand anders. Iemand anders kan ons triggeren, maar onze reactie is gebaseerd op wat er binnenin ons is.
Gelukkig, probeert iets beters in onze diepste niveaus zich altijd een weg naar de oppervlakte te banen. Als je zou willen dat schoon water door een buis loopt, zou je het water open draaien, maar eerst zou bovenal de viezigheid die aangekoekt zit aan de binnenzijde naar buiten stromen, om alleen dan gevolgd te worden door het zuivere en schone water. Evenzo, vereist soms het Licht binnenin ons om onze emoties toe te staan te stromen, op een gezonde manier, in privé, voordat de echte Liefde zichzelf kan openbaren.
Dus als je bij jezelf sterke emoties gewaarwerd of gewaarwordt te hebben, laat jezelf in privé uitdrukking aan hen geven en zie wat voor Liefde zich daaronder schuilhoudt. Je mag nochtans degene zijn die Moeder Aarde vrijwaart van het doen afreageren voor ons.
Ik houd van jullie allemaal! Heb een gezegende week!
Ann

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten