maandag, mei 25, 2015

Aartsengel Michael - Verenig jullie Hogere in de Geest Gods en Wonderen zullen Gebeuren - 24 Mei 2015 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Verenig jullie Hogere in de Geest Gods en Wonderen zullen Gebeuren
24 Mei 2015 / Rita Pulmans
Geliefde Michael,
Wilt U ons een Boodschap geven op deze Pinksterdag. Over de geest van Pinksteren. Iedereen weet of ziet de echte betekenis hiervan nog niet. Wat wilt u ons hier over vertellen.
Ik dank U geliefde Lord.
*****
Geliefde Pinksterkinderen, kinderen van de Geest, kinderen van Licht en Liefde.
De Geest Gods is in ieder van u aanwezig. Ieder kind is een kind van Liefde, een kind van de Geest Gods op Aarde. Gods Geest vertegenwoordigt de Moeder Godin.
Uiteraard is God niet mannelijk noch vrouwelijk, doch vanuit jullie dualiteitsvenster belicht ik, Aartsengel Michael, deze vanuit uw Licht, in uw woorden bevat, vanuit uw bewustzijn.
Vader/Moeder God omvat en IS uiteraard Alles, al dat is. TAT. Doch vanuit het ontstaan van de Schepping in jullie Universum, is Vader/Moeder God een begrip binnen jullie dualiteitskader. En dusdanig belichten jullie dit ook vanuit dit punt.

De Geest is daarom vrouwelijk te noemen. De Heilige Geest dwaalde over de wateren, tijdens het ontstaan van de/jullie schepping, het water, de vrouwelijke oersubstantie. Sinds vele, vele decennia is het vrouwelijke aspect in De Geest gedwarsboomd, genegeerd, verworpen. Doch deze zal zich meer en meer laten indalen in begrip en bewustzijn voor dit vrouwelijke aspect van God.
Het patriarchische zal in evenwicht komen met het matriarchische. In evenwicht vanuit Eenheid. Evenwicht binnen de dualistische gegevens binnen in jullie systeem. Meer en meer zal dit oude systeem vervallen, ten onder gaan. De Heelheid zal zich in alle vormen openbaren.
Het vrouwelijke zal zich vanuit de Geest terug baren, als het ware, en vreugde en Liefde over de wereld spreiden, als een warme deken. Jullie geliefden mogen dit ontvangen vanuit jullie openheid van hart. Vanuit openheid naar Moeder/God in al haar vormen.
De vormen ontstaan in de natuur en de vormen die ontstaan in het Universum zijn vrouwelijke scheppingen vanuit de Goddelijke Geest, de Geest Gods.
Het hart van God is in gezamenlijke eendracht en Vereniging vanuit grote liefdeskracht in schepping gegaan, in creatie, in het neerzetten van de wereld.
Jullie geliefden mogen terug naar de Geest Gods verlangen, het neerzetten vanuit de Heilige MoederGeest en in vereniging gaan met het Zelf. Het Hogere Zelf, je Almachtige Ik Ben Aanwezigheid. Verenig jullie Hogere in de Geest Gods en wonderen zullen gebeuren.
Het Pinksterwonder zal zich voltrekken, niet als een vurige tong boven jullie hoofden, niet als een wazige wolk buiten jullie, maar in jullie Heilige Hart in vereniging met AL Wat Is.
Ontvang de Geest geliefden.
Ontvang vanuit jullie Heilige Hart de Heilige Geest.
Ontvang.
Open jullie harten geliefden.
Ontsteek in jullie je Heilige Pinkstervuur en raak met je liefdeskracht ieder mensenhart ieder levend wezen aan vanuit de Heilige spirit.
Ik Zegen jullie, ik omarm jullie. 
Ik Aartsengel Michael heb gesproken vanuit het Pinkstervuur.

 Channeling van Rita Pulmans.
© Copyright Rita Pulmans
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst. De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst en de meditatie mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst en de meditatie mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

1 opmerking:

  1. Hartelijk dank Rita voor deze prachtige vraag ((waarvan ik overigens niet wist dat ik die had, maar gezien de reatie op het antwoord wel zeker)) en het even prachtige antwoord!!

    BeantwoordenVerwijderen