donderdag, april 02, 2015

Vanuit de Akashic Archieven April 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 April 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in April 2015 verwachten?
De energie beweegt snel deze maand. Het gevoel van de maand volgt het gezegde, "De tijd vliegt als je plezier hebt". De meesten van jullie zullen waarschijnlijk bij jullie zelf gewaarworden afgeleid te zijn door de dingen waar jullie van genieten. Jullie zullen geabsorbeerd worden door activiteiten die bevredigend en vreugdevol kunnen zijn. Deze maand zal snel voorbij lijken te gaan.
Het zal voor jullie bruikbaar zijn om vooruit te plannen om alles door de maand heen gedaan te krijgen. Voordat de maand begint en door de maand heen, gebruik wekelijks of dagelijks planningssessies met jezelf, je familie of met je werkteam. Als je dit niet regelmatig doet, ga dan bij gelegenheid zitten en verzeker je ervan dat je voor alles gepland hebt om onderweg gedaan te krijgen. Anderszins, met iedereen afgeleid zijnde en dat zij zichzelf zozeer vermaken, mag je gewaarworden dat sommige dingen door de scheuren heen glippen.
De planning is niet om gevaar te voorkomen, maar in plaats daarvan om te verzekeren dat je kunt ontspannen en kunt genieten van de speelse energie van deze maand. Alles zal oké zijn, maar het is bruikbaar deze maand om een extra oogje op de dingen te houden, zelfs als je aan het lachen bent, nieuwe vrienden maakt en nieuwe dingen leert. Sta jezelf deze maand toe om te genieten van de heldere, uitbreidende energie.

De energie en het potentieel van de maand voelen aan als een bliksemflits of een vuurwerk. Het is glorieus. Het is een gelukkige, uitbreidende, stralende, prachtige energie -- maar het gebeurt aldus snel. Daarom, is het belangrijk voor jullie om "ja" te zeggen, zelfs wanneer jullie niet al jullie plannen op orde hebben. Probeer om voldoende georganiseerd te zijn zodat jij het je kunt veroorloven om "ja" te zeggen op spontane uitnodigingen, zelfs wanneer sommige delen nog steeds onzeker zijn. Omhels de maand met open armen, probeer in de beschikbare pret te stappen in ieder gegeven moment, en ga met de stroom mee zelfs als je een oogje houdt op de zijkant om er zeker van te zijn dat je niets laat vallen dat maar al te belangrijk is.
Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om deze energie het beste toe te passen?
Deze maand, is één van de meest voordelige dingen die jullie kunnen doen om gemakkelijk te glimlachen. Maak oogcontact met mensen en glimlach naar hen. Het is bijna als een geheime code onder diegenen van jullie die de energie van deze maand gebruiken. Als je stopt en voldoende vertraagt om iemand echt in de ogen te kijken en te glimlachen, is het alsof jullie een geheime handdruk delen. Jullie zullen ontdekken dat sommige mensen het niet opmerken, en dat zal prima zijn. Jullie zullen dan verrassend genoeg nieuwe mensen opmerken die naar jullie terug glimlachen. Zij zullen ook in je ogen kijken en glimlachen.
Deze maand zal je nieuwe vrienden en bondgenoten vinden overal waar jij je ook naartoe keert. Je zult beseffen dat er bepaalde mensen in je leven zijn die gereed zijn om met jou te spelen, gereed zijn om met jou te werken, en gereed zijn om dingen die belangrijk zijn samen te doen. Zij mogen mensen zijn die jullie geraden zouden hebben. Het is alsof jullie de geheime handdruk delen om uit te vinden wie anders ook in de club is. Door oogcontact te maken en naar mensen te glimlachen, openen jullie de deur met een uitnodiging voor de plezierige energie van de maand en in/naar wat voor opwindende plannen en activiteiten dan ook die jullie in jullie eigen leven begonnen zijn.
Is er ook maar iets dat wij deze maand zouden moeten vermijden?
Het zal belangrijk voor jullie zijn om emotionele verwikkelingen te vermijden. Breng geen tijd door met je frustratie af te reageren zonder ook naar de oplossingen te zoeken. Luister niet naar roddel, en luister niet naar klachten. Kies te leven met de houding dat als je geen deel van de oplossing uitmaakt, dat je dan deel van het probleem uitmaakt.
Deze maand, ben er zeker van in dat te investeren wat werkend is en in beweging. Kom niet vast te zitten in de dingen die klem, verloren, hopeloos of frustrerend zijn. Natuurlijk, frustratie maakt deel uit van het menselijke leven en zal altijd bestaan. Er zullen tijden zijn wanneer jullie de frustratie onder ogen moeten komen en ermee moeten werken, maar niet deze maand. In plaats daarvan tijd doorbrengend met naar de frustratie te kijken en het te voelen, erken het, eer het en zet het dan terzijde zodat jij je tijd en energie in de dingen kunt plaatsen die gereed zijn om te verhuizen/in beweging te zijn. Deze maand hebben jullie goddelijke ondersteuning om je te focussen op de delen van jullie leven waar jullie plezier hebben.
Jullie zullen deze maand ontdekken dat als jullie je aandacht zullen plaatsen op dat wat goed werkt en jullie ernaar zullen streven ervoor te zorgen dat de dingen onderweg goed werken, dat deze andere dingen die frustrerend zijn meestal zichzelf zullen antwoorden. Dit proces zal groots effectiever zijn als je het roddelen, klagen of andere soorten van activiteiten zult vermijden, die jou aanleiding geven te gaan zitten zonder te bewegen en te focussen op de dingen die jou frustreren.
Is er ook nog iets anders dat wij zouden moeten weten over de energie van April 2015?
Het is waarschijnlijk dat velen van jullie meer vergissingen onderweg zullen maken deze maand. De dingen bewegen aldus snel, en iedereen beweegt snel, allemaal tegelijk, dus jullie zullen vrij vaak tegen elkaar opbotsten. Het zal belangrijk zijn om vergevend van jezelf en anderen te zijn. De meesten van jullie zullen aan het einde van deze maand gewaarworden dat jullie een korte lijst zouden kunnen hebben van de dingen die jullie zullen betreuren.
Plan een tijdstip aan het einde van April wanneer je terug kunt kijken en aanpassingen kunt maken of kunt reviseren wat het ook is dat je betreurt of wat het ook is waarvan je wenst dat het anders zou hebben kunnen gaan. Maak dit deze maand een deel van je spirituele tijd. Plan vooruit voor een tijd wanneer je fysiek aanpassingen en verontschuldigingen maakt. Aan het einde van April, ben ervan verzekerd om geleend geld terug te betalen, of voed diegenen die jou gevoed hebben. Doe wat het ook is dat je moet doen om de dingen recht te trekken. Er is een karmische herbalancering aan het einde van April. Als je dat vooruit inplant, dan zal het jou onderweg helpen meer vergevend en ontspannend te zijn. Je kunt meer vergevend van jezelf zijn door de gehele maand heen als je weet dat je de kans hebt om de dingen te fiksen wanneer het stof eenmaal neerstrijkt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten