zondag, april 26, 2015

SaLuSa - Jullie Rol is om een "Gloeiend" Voorbeeld voor Anderen te Zijn - 24 April 2015 / Mike Quinsey


SaLuSa
Jullie Rol is om een "Gloeiend" Voorbeeld voor Anderen te Zijn zodat Zij ervan Mogen Leren
24 April 2015 / Mike Quinsey
De weg vooruit gaat vol plezierige verrassingen zijn, voorbij waar de meesten van jullie op geanticipeerd hebben. Doch veel zal jullie huidige verwachtingen vervullen die gebaseerd zijn op wat jullie geprojecteerd hebben in/naar de toekomst. Het is niet in steen gebeiteld, maar zal jullie desalniettemin in/naar het Nieuwe Tijdperk brengen waar jullie je op voorbereid hebben. Jullie bestemming werd gedecreteerd door de hogere strijdkrachten, maar jullie hadden vrije wil om de manier te bepalen waarop jullie dat pad bereisden. Jullie hebben zogezegd het zware gedeelte gedaan, en nu zullen de negatieve strijdkrachten niet langer in staat zijn om tussenbeide te komen met jullie voortgang zoals zij in het verleden gedaan hebben. Hun macht werd al gekortwiekt en zij hebben niet langer de bekwaamheid meer om te doen zoals het hen uitkomt.
Jullie doelstelling zou nu moeten zijn om jullie aandacht meer op jullie zelf te centreren. Jullie reis door de dualiteit is zwaar en veeleisend geweest, en jullie kracht werd gepolijst in de brandhaarden van het leven. Jullie plaats op de Aarde is bijna als een toeschouwer terwijl jullie je leven binnenin jullie eigen energiegebied leven, grotendeels onaangetast door gebeurtenissen die zich buiten jullie voordoen. Soms zullen jullie naar buiten moeten stappen, maar jullie kunnen onaangedaan door de lagere energieën terugkeren. Jullie rol is om een "gloeiend" voorbeeld voor anderen te zijn zodat zij ervan mogen leren. Zij zullen tot jullie aangetrokken worden en dit geeft jullie de kans om hen te helpen hun trillingen te verhogen. Zoals jullie weten, "trekken gelijken elkaar aan" en terwijl jullie je verder in/naar hen verplaatsen, vindt er een natuurlijke reiniging plaats van alle lagere energieën.
Waar het karma betreft mogen jullie nog steeds getest worden, maar terwijl jullie opstijgen zullen jullie de uitdaging gemakkelijk vinden om mee om te gaan. Deze zijn de tijden in de lagere trillingen van de laatste levens voor velen van jullie, en naarmate jullie vooruitgaan, zullen jullie beginnen te begrijpen waar jullie volgende ervaringen vereist zijn om te zijn. Een panorama van keuze ligt er voor jullie verderop, en jullie zullen geholpen worden om een wijze keuze te maken welke jullie voortgezette vooruitgang verzekert. Het verschil tussen het verleden en nu is dat jullie voldoende verlicht zijn om jullie eigen keuzes te maken. Moeder Aarde heeft veel van zichzelf gegeven voor de evolutie van de Mensheid, en Zij is ook aan het evolueren en velen van jullie zullen zich bij Haar aansluiten.

Zoals jullie weten gebeurt alles in het "Nu", wat het waarom is dat wij in/naar jullie toekomst kunnen kijken en kunnen zien welke weg jullie waarschijnlijk zullen gaan. Wat wij wel voor zeker weten is dat jullie door zullen gaan vrij snel binnenin het Licht vooruit te gaan, en wederom Galactische Wezens worden. Wederom zal hulp gegeven worden om jullie op dat pad te helpen, door diegenen die het al succesvol bewandeld hebben. Het leven zal compleet anders zijn tot wat jullie nu ervaren, en de meest opmerkelijke verandering zal de graad van vrijheid zijn die jullie zullen verkrijgen om de Kosmos te bereizen. Jullie zullen schijnbaar eindeloze kansen/mogelijkheden hebben om andere vormen van leven te ontmoeten, en een leraar voor hen te zijn.
Op het moment is het moeilijk voor jullie om te begrijpen wat er voor jullie in het verschiet ligt, omdat de Kosmos zo groot is en levensvormen overal bestaan. Jullie hebben ook vele dimensies verderop liggen die jullie kunnen verkennen, en jullie enige beperking is jullie eigen vibratie. Intelligent leven is overvloedig aanwezig, en de Mens van de Aarde zal ontdekken dat er zoveel meer om te leren en te ervaren is. Verbeeld je altijd in staat te zijn om te reizen door de kracht van de gedachte, zodat afstand, zoals jullie het momenteel begrijpen, geen hindernis presenteert. In vergelijk is jullie tijd op de Aarde zeer gelijk aan het zijn in quarantaine, en dat is heel erg veel de waarheid. Uit noodzaak moesten jullie beschermd worden voor interferentie van buitenaf, hoewel andere Wezens toegestaan werden om contact met jullie te maken. Alles in overweging genomen, zouden jullie nu moeten beginnen te begrijpen waarom jullie ervaringen op de Aarde nauwkeurig in de gaten gehouden en zorgvuldig gepland werden. Wat zij ook geweest mogen zijn, houd alsjeblieft in gedachten dat jullie, zoals jullie zouden zeggen, "op het snelle spoor" gezeten hebben om een snelle evolutie te verzekeren, en een ieder van jullie bood zich vrijwillig aan om eraan deel te nemen.
Terugkomend naar de Aarde, het is een prachtige planeet die op een dag in de nabije toekomst teruggekeerd zal zijn naar een zuivere conditie. Jullie hebben over jullie Tuin van Eden gehoord, en deze dagen zullen wederom terugkeren als Moeder Aarde Haar plaats wederom in de hogere trillingen inneemt. Evolutie is doorgaand en het ultieme is wanneer perfectie bereikt is, en al het leven naar het Godhoofd terugkeert. Echter, er is heel veel om te ervaren voordat dat niveau bereikt is. Vermaak jullie zelf terwijl jullie de wonderen ontdekken die er voor jullie in het verschiet liggen, en ontmoet de meest goddelijke Wezens die in de hoger dimensies leven.
Terugkomend naar jullie huidige situatie, jullie zullen binnenkort enige gebeurtenissen ervaren waar jullie gretig op gewacht hebben. De Duisteren kunnen niet vertrouwd worden en hebben frequent hun beloften verbroken om de voortgang van het Licht zoals gepland toe te staan. Echter, zij hebben onvermijdelijk hun woord verbroken, en vertragingen veroorzaakt bij het brengen naar jullie van de voordelen van het Nieuwe Tijdperk. Zij zijn wachtende en gereed om geopenbaard te worden, en plannen om aankondigingen te maken zodra als het mogelijk is zijn goed gevorderd. Wij refereren naar de periode die aanstaande is voorafgaand aan het Nieuwe jaar, en dat is de vroegste kans/mogelijkheid om het aldus te doen. Anderen zullen snel volgen wanneer zij eenmaal van start gaan, en tegen die tijd zullen de Duisteren niet langer in staat zijn om de uitkomst te beïnvloeden.
Dierbaren, wij bewonderen jullie vastberadenheid om de strijd met de Duisteren te winnen, en dat werd al bereikt door jullie toewijding om het Licht op de Aarde te vestigen. De vestiging ervan is begonnen en er is nu geen teruggaan meer, en er is geen enkele manier dat het gestopt kan worden. De strijd werd gewonnen en alles dat overblijft is om op te ruimen nadat het overblijvende karma vervuld is. Het is natuurlijk te vroeg om een totale overwinning te claimen, maar dat glorieuze moment zal in de meeste van jullie levensspannen komen. De lagere energieën worden verder gereduceerd door jullie doorgaande acties om volledig het licht op Aarde te vestigen.
Ik ben SaLuSa van Sirius en ben gezegend degene te zijn die aangewezen werd om door te gaan met dit contact met jullie. Wij weten dat jullie goed op de uitgegeven informatie reageren, en wij zien het Licht sneller groeien en een groot web wordt rondom de Aarde geplaatst. Onze Liefde is bij jullie terwijl jullie je focus op het doel houden voor compleet succes.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten