vrijdag, april 17, 2015

Lord Michael - Manifestatie - 17 April 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Manifestatie
17 April 2015 / Annemiek Coenen
Velen van jullie kijken uit naar het moment van manifestatie. De manifestatie wordt gerealiseerd door jullie lieverds. Jullie zijn het die gaan manifesteren tot in het diepste van al jullie cellen.
Licht komt naar boven en naar boven in ieder van jullie, niemand ontkomt hieraan. Een nieuwe celverdeling van waaruit vele nieuwe ideeën naar boven komen. Overal wordt Licht opgezet, zowel letterlijk als figuurlijk, en zo ontstaat de Nieuwe Aarde. De Nieuwe Aarde vertegenwoordigt door jullie. Alle talenten komen naar boven zodat eenieder weer in zijn kracht staat en het leven gaat beginnen waarvoor zij of hij gekozen heeft.
Dit zal langzaam in elkaar overvloeien zodat jullie steeds meer met elkaar verbonden zijn. Een kleurenpalet komt tevoorschijn en ieder toont zijn eigen kleur en zijn eigen geluid.
De Serafijnen spelen op hun klaroenen en gezegend wordt de mens die zich zelf weer ont-dekt. De sluiers vallen weg voor degenen die kunnen en willen zien. Het vrouwelijke element wordt weer beleefd en geleefd. Vele jaren en eeuwen is hier op gewacht, op dit moment dat de mens weer weet wie hij is. Zichzelf herinnert.

Het speelveld wordt groter voor degenen die al kunnen spelen.
Iedereen komt aan de beurt om weer opnieuw dit speelveld te herontdekken en te betreden. Wij lopen over van vreugde nu we aan het zien zijn wat er op dit ogenblik allemaal gebeurt.
Zeker, voor velen is het nog niet simpel, maar hou jullie vast aan het allerhoogste Lieve Harten en wees ervan verzekerd dat jullie er komen, in feite zijn jullie er al vanuit ons gezien.
We bejubelen jullie Lieve Harten, Dank aan eenieder van jullie.
IK BEN LORD MICHAËL

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten