zaterdag, april 11, 2015

Lord Michael - Grote Schoonmaak - 10 April 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Grote Schoonmaak
10 April 2015 / Annemiek Coenen
Lieve mensen, wat een tijd, wat een tijd, er gebeurt teveel om op te noemen. Er worden bergen verzet. Torens tronen boven alles uit, Lichttorens. Dit is een bekroning van het heel-al, alles gaat rap en snel voor jullie omdat de trilling verhoogt en verhoogt.
Grote voorjaarschoonmaak zou je het kunnen noemen en iedereen doet mee. Van binnen en van buiten een grote schoonmaak, zodat binnen en buiten weer schoon worden als één. Heftige draaikolken worden van ons uit gezien, om de waarheid naar boven te halen. Lieve Harten wanneer jullie bedenken dat jullie er weer lichter uitkomen, weet je ook dat dit de moeite waard is.
Strubbelingen over de gehele planeet met als doel schoonmaak en licht. Kun je voelen dat het je al minder doet? Dat je niet in de energie gaat zitten, maar meer de waarnemer bent. Speciale eenheden uit het engelenrijk helpen hieraan mee. Wanneer je het moeilijk hebt vraag om lichtenergie van deze engelen en zij zijn blij te worden geroepen om het jullie lichter te maken.

Nogmaals lieve Harten blijf op je hoge trilling en stem je af op de dagenergie. Het zal jullie goed doen. Bedank een ieder die op je pad komt, jullie zijn allen met elkaar verbonden. Zie elkaar als cadeautjes, pakjes die je aan het uitpakken bent. De cadeaus worden in liefde aangeboden, leer ze in Liefde te ontvangen.
Ik dank en omhels jullie in Licht en Liefde.
Ik Ben Lord Michaël

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten