maandag, april 27, 2015

Hilarion - Vereenvoudig, Vereenvoudig, Vereenvoudig! - April 26-Mei 3, 2015Hilarion
Vereenvoudig, Vereenvoudig, Vereenvoudig!
April 26-Mei 3, 2015
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Veel mensen zijn zich aan het openen jegens diepere niveaus van Liefde binnenin alle gebieden van hun bewustzijn en dit kan voor sommigen een moeilijk proces zijn. De behoeften van anderen kunnen met je eigen intenties wedijveren om voorwaarts in je leven te gaan en het is belangrijk dat je op het spoor blijft aangaande je eigen persoonlijke reis. Je moet met je hogere aansporingen verbonden blijven en moet je eigen ster volgen. Ieder persoon op de Aarde ervaart de hogere instroom van energieën op diens eigen manier op het niveau van diens persoonlijk besef. Het is moeilijk om aan de zijlijn te blijven en een getuige te zijn voor diegenen waar je om geeft terwijl zij de consequenties van hun keuzes ervaren. Iedere ziel heeft een persoonlijk ziel-plan en de vrije wil om het wel of niet te volgen. Hoe moeilijk het ook mag zijn om te accepteren; ieder persoon heeft gekozen om bepaalde paden te volgen om kennis en persoonlijke ervaring van hen te vergaren. Wees beschikbaar voor je geliefden als en wanneer zij je nodig zijn en houd zonder oordeel van hen. Het neemt grote moed om het leven in de fysicaliteit te ervaren. Vele verschuivingen hebben plaatsgevonden en zullen doorgaan plaats te vinden binnenin ieder individu en binnenin de bewegingen van de Aarde. De effecten hiervan zijn verreikend met hun uitwerkingen.
De Aarde is omringd door een Gouden Licht en dit zal assisteren bij het helpen met de veranderingen die gewrocht werden. Vele gebieden van de wereld zijn in behoefte van jullie liefdevolle mededogen en energetische intentie van genezing/herstel en ondersteuning. Stuur jullie Liefde en genezende energieën naar deze gebieden die in de barensweeën van moeilijke veranderingen zijn. De burgers van deze gebieden zijn in behoefte van Liefde, mededogen en praktische ondersteuning. De veranderingen die zich voordoen in elk gebied van de wereld worden energetisch rondom de wereld gevoeld. De liefdevolle harten van de mensheid zijn bij elkaar aangesloten in de hartslag van de wereld waarop zij leven en het is belangrijk om er bewust van en er op afgestemd te blijven. Neem vaak een moment doorheen iedere dag om een hand op je hart te plaatsen en deze verbinding te voelen. Binnenin iedere ziel, is de waarheid van de eenheid met alles bekend, wordt erkend en geëerd. Jullie zijn allemaal zusters en broeders en zo is het altijd geweest. Wend je af van alles dat iets anders zou willen vertellen.

Door de geschiedenis van de Aarde heen, werd diens korst aan de oppervlakte vele keren veranderd en dit is een proces dat meer heersend is aan het einde van bepaalde kosmische cyclussen. De kosmische uitlijningen creëren veranderingen welke de deuren openen naar nieuwe aanvangen en dusdanig is de tijd die nu voor jullie aanstaande is. Jullie zijn nu hier en werden geacht capabel te zijn van door dit proces heen te gaan door de wijsheid en de kennis te gebruiken die jullie verzameld en verkregen hebben door de tijdperken heen om jullie te helpen bij het er doorheen te rijden. Jullie hebben alles dat jullie nodig zijn binnenin jullie om zegevierend tevoorschijn te komen. Plaats een ster van Liefde over elk van deze gebieden en stel de intentie in dat de liefde en de genezing/het herstel welke deze ster uitstraalt, te allen tijde genezing en evenwicht aanbiedt, en dit gehandhaafd en onderhouden zal worden wat betreft iedereen binnenin diens radius. Jullie sterke en gefocuste intentie zal het aldus laten gebeuren.
De innerlijke metamorfose waar een ieder van jullie doorheen gaat kan jullie je uitgetrokken en afgetobd voelend achterlaten. Het is een ander teken dat de gedownloade energieën die jullie ontvangen hebben geassimileerd en geïntegreerd worden. Het is wederom noodzakelijk dat jullie meer water dan gewoonlijk innemen om jullie fysieke lichaam te helpen het te doorstaan. Meer rust en verzorging van zelf is van toepassing en dit proces gaat door. Terwijl de hartchakra van ieder persoon meer volledig geopend wordt, wordt er meer gevoeligheid en inlevingsvermogen duidelijk in de buitenwaartse expressies van de mensen rondom jullie heen. Sta jullie zelf toe in deze ervaring te voelen zonder weerstand ertegen. Houd de gebeurtenissen van jullie leven eenvoudig en dit zal het evenwicht creëren dat noodzakelijk is. Er zijn vele activiteiten die gekortwiekt kunnen worden zonder hun aanwezigheid in jullie levens te missen. Vereenvoudig, vereenvoudig, vereenvoudig!
Door orde in jullie woningen te creëren en ophoping te elimineren, creëert het een meer geleidende atmosfeer welke het podium opzet voor nieuwe aanvangen. Door de woorden, "Goddelijke Orde" heel vaak tijdens de dag te herhalen, zullen jullie jezelf aan de taak houden en zullen jullie niet zo waarschijnlijk jullie focus verliezen. Deze activiteit helpt je ook om je goed over jezelf te voelen terwijl je succes ervaart in elk van de doelstellingen die je volbracht hebt. Vaak te stoppen om gewoon om je heen te kijken en de schoonheid te waarderen die jou omgeeft is ook behulpzaam als je jouw nieuwe aanvangen creëert. Wij haasten ons om jullie eraan te herinneren dat iedere nieuwe dageraad ook een nieuw begin brengt, dus wees aardig tegen jullie zelf en meer hart gecentreerd in jullie wisselwerkingen met anderen rondom jullie heen. Door de dingen zo eenvoudig als mogelijk is te houden, zullen jullie hier doorheen geraken.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten