dinsdag, april 28, 2015

Het is Tijd om de Totaliteit van de Nieuwe Jij te Adresseren - 27 April 2015 / Brenda Hoffman


Het is Tijd om de Totaliteit van de Nieuwe Jij te Adresseren
27 April 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie passen je aan de bijna overweldigende energieën aan die jullie ervoeren doorheen Maart en begin April. Misschien voel je weinig tot niets. Misschien is het onmogelijk geweest om gerelateerde fysieke, spirituele of emotionele kwesties te negeren. Het is niet van belang want je verwerkte wat je moest verwerken.
Voor sommigen, blijft hun nieuwe rol wazig en verdoezeld. Voor anderen, vormen stukjes van hun rol een summier inzicht van wie zij zijn of wie zij aan het worden zijn. Hoewel geen van beide sensaties beter dan de andere is, adresseert deze boodschap diegenen die comfortabel aan het worden zijn met hun rollabel(s).
Het meest moeilijke stukje voor jou nu is hoe die rol te bereiken. Driedimensionale technieken zijn niet adequaat om je nieuwe rol te creëren. Maar aangezien je nog niet vertrouwd of comfortabel bent met de Nieuwe Aarde technieken, voel jij je alsof je in een sprookjesland bent. Je weet waar je wilt zijn maar je hebt er geen idee van hoe daar te geraken.
Waarom zou je willen weten waar je naartoe gaat zonder hulpbronnen om dat doel te bereiken? Ah - je rollabel is een beetje zoals een wortel. Hoewel de noodzakelijke technieken om je dromen te vervullen gedurende enige tijd omschreven werden, werden deze technieken genegeerd, niet begrepen of ontkend. Dus werd het proces een beetje vernieuwd om opnieuw te adresseren wat je moet creëren, een pad naar je nieuwe rol.
Jouw pad is zelf-liefde. Hoewel je die zinsnede vaak gehoord hebt, moet je werkelijk zelf-liefde internaliseren voordat je ook maar een centimeter dichterbij naar de Nieuwe Jij gaat. Iets dergelijks is je stopplaats.

Voor sommigen, zou zelf-liefde gemakkelijk kunnen zijn, "Ik doe wat ik wil wanneer ik het wil doen." Maar voor de meesten, verschuift zelf-liefde volledig hun huidige leven. Want je zou zelf-liefde tot uitdrukking kunnen brengen, je zou zelfs zelf-liefde schijnbaar uit kunnen oefenen. Maar zijn er geen tijden door de dag heen waarin jij je lichaam hekelt, de financiën, relaties, acties, interesses?
Je spuit de woorden, maar je innerlijke gedachten en acties zijn niet in synchronisatie met hoe jij jezelf behandelt of hoe jij over jezelf denkt.
Deze fase gaat niet over 'zouden moetens' geprojecteerd door anderen die voelen dat zij weten wat voor jou het beste is. Noch gaat het over dooddoeners en gepretendeerde gedachten die vanuit jouw wezen stralen van hoe je denkt dat je zou moeten functioneren. Het is jij die ontdekt wie je bent.
Je hebt heel veel nieuwe segmenten verwelkomd in je wezen in de recente maanden. Zij zijn niet allemaal gemakkelijk geweest om bij te zijn. Vandaar dat je deze stukken van je wezen moest reinigen of uit moest roeien die moeilijk voor je nieuwe segmenten waren - jouw beklimming omhoog de berg op.
Nu dat je de Nieuwe Jij aan het creëren bent - en doorgaat te vermengen met nieuwe segmenten ondertussen het volmaakte pad ontdekkend voor de totaliteit die de Nieuwe Jij is - ben je wederom aan het opruimen. Zulks gebeurde voor velen in de afgelopen paar weken.
Het is tijd om de totaliteit van de Nieuwe Jij te adresseren. Iets dat je nog niet bereikt of misschien over nagedacht hebt.
Toen je de griep had in 3D, dacht je alleen aan hoe je hoofd pijn deed en je maag in voortdurende beweging was. Je had weinig zorgen over je haar of je vingernagels - tenzij zij ook pijn deden. Dat was gisteren, vandaag is een nieuwe benadering naar jou.
Het is voor jou tijd om al jouw elementen als één wezen te adresseren. Een wezen waarin als één stukje, segment of cel ongemakkelijk is, de rest zal stoppen totdat dat stukje comfortabel is en Liefde voelt. Een dergelijke gedachte lijkt voor de meesten overweldigend te zijn. Want hoe is het mogelijk voor jou om iedere cel of segment van je wezen doorheen je wakkere tijd na te trekken?
Aldus is het dat je een snelkoppeling gecreëerd hebt. Een eenvoudige sleutel die jou toestaat te weten dat alle cellen en segmenten liefde voelen en jouw wezen op je pad bewegen. Die sleutel is vreugde en geluk, en hoewel je over die gedachten steeds weer opnieuw gelezen hebt, ben je hier en daar aan het sjoemelen, "Dit is oké om te doen omdat het ervoor zorgt dat een persoon waar ik om geef gelukkig is, dus zou ik ook gelukkig moeten zijn." Echter, wanneer die handeling van zelfopoffering uitgevoerd wordt, ontdek je geen vonk van vreugde of geluk.
Velen denken dat je niet de gehele tijd gelukkig kunt zijn. Fout - zelfs die gedachte doet jouw geluk teniet.
Jouw intentie, jouw einddoel in deze overgang is doorgaand geluk/doorgaande vreugde nietwaar? Echter, ga je door te geloven dat dat niet mogelijk is. Een graadmeter dat je zelf-liefde niet geïnternaliseerd hebt.
Betekent dat, dat je een eenzaam buitenbeentje bent - geïsoleerd en anti-sociaal of vreemd? Nee. Slechts dat het tijd voor jou is om je inzichten te veranderen.
Misschien wenst iemand om de dag met je door te brengen dus stem je ermee in om hun concept van saaie activiteiten te doen omdat je het gevoel hebt dat je dat zou moeten. Je kunt gaan zitten mokken en het ongemak aanduiden dat je voelt, of je kunt de dag als een avontuur benaderen. Welk stukje van die persoon of die activiteit is liefdevol, leuk of een leerervaring?
Op dit punt in je overgang, leer je om je wereld/wezen in vreugde waar te nemen in plaats van in pijn of angst. Deze woorden lezen is gemakkelijk, hen internaliseren blijft voor de meesten echter moeilijk.
De persoonlijke intentie die je recentelijk creëerde is verbonden aan jouw inzichten aangaande jou en je pad. Is jouw pad gemakkelijk en in zelf-liefde? Of is het moeilijk met gedachten van, "Ik denk niet dat dit mogelijk is, maar ik zal het sowieso proberen."
Het verschil tussen gemakkelijk en moeilijk is hoeveel jij van jezelf houdt.
De Nieuwe Jij is geen zwakke entiteit in afwachting van anderen om erop, over of rondom heen te stappen. De Nieuwe Jij is een extreem krachtige god/godin die volledig capabel is om te creëren wat je wenst wanneer je het wenst. Maar iets dergelijks is alleen als je genoeg van jezelf houdt om het te geloven.
Je hebt de Nieuwe Jij benaderd met 3D beperkingen van, "Dit zou mogelijk kunnen zijn als ik de juiste gedachten denk en correct in overeenstemming met de standaards van het Universum handel." De Nieuwe Jij is, "Natuurlijk is dit mogelijk omdat ik de vaardigheden heb en ik volledig capabel ben om te doen of te zijn wat ik wens. Het doet er niet toe wat anderen denken dat mogelijk is of hoe zij denken dat ik dit doel zou moeten bereiken. Ik ben ik, zij zijn zij. En omdat ik mijn pad zonder beperkingen van anderen creëer, houd ik van mezelf."
Het stukje dat je miste leidt je energieën/focus om naar dat wat jou geluk geeft - en creëert het pad dat voor jou juist is. Misschien lijkt die laatste gedachte vaag te zijn. Het gaat allemaal over het inzicht/de gewaarwording. Het inzicht/de gewaarwording is hoe jij van 3D naar de Nieuwe Jij verschuift. Zie de schoonheid en je bent op je pad. Zie het getob in zelfs één stukje en je blijft stationair.  
Jij bent jij. Sta dat toe in Liefde te zijn. En elke entiteit waar jij je mee verbindt is ook een uniek wezen. Als jij kwaadheid en ontevredenheid projecteert, zullen anderen aan die frequentie hechten, niet omdat zij dat moeten, maar omdat dat de 3D is waar zij comfortabel mee zijn. Als jij Liefde, vreugde en ja, plezier/jolijt projecteert, is dat de frequentie die zij met jou zullen ervaren - misschien niet in het begin, maar uiteindelijk. Want allen verhuizen naar die plaats.
Wees jezelf in zelf-liefde en je zult het baken van Licht zijn dat je wenst te zijn, in de rol die voor jou correct is. Ben de 3D jij in zelfs één segment van je wezen en dat is waar anderen zich aan zullen hechten - omdat het gemakkelijker en comfortabeler is dan hun gedachten en acties naar Liefde te veranderen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten