dinsdag, april 14, 2015

De Raad - Raak Opgewonden over de Mogelijkheden die Jullie Nu Naderen - 13 April 2015 / Ron Head


De Raad
Raak Opgewonden over de Mogelijkheden die Jullie Nu Naderen
13 April 2015 / Ron Head
Wij laten jullie een plaatje zien wat een beeld bevat van één van de verscheidene van wat jullie noemen extreme sporten. Velen van jullie lijken ervan te genieten om jullie adrenaline door jullie heen te hebben stromen. Aangezien jullie geen sabeltand tijgers schijnen te hebben om voor weg te rennen, hebben jullie het opgepakt om van hoge plaatsen af te springen of van bergwanden af te vallen.
Wanneer je op die klif staat of aan het begin van die skipiste, ben je zeer veel in een plaats die soortgelijk is aan de positie van de mensheid in diens evolutie in deze tijd. Het verschil is dat veel van wat jullie nu ervaren zal lijken te gebeuren op een tempo dat jullie laat zeggen, zoals gewoonlijk, "Er gebeurt niets". Wij hebben hier eerder over gesproken.
Echter, dit zal niet altijd het geval zijn. En voor jullie schreeuwende genot bieden wij jullie nu het begin van verandering aan dat jullie bij tijden ademloos mag hebben. Denk eraan, jullie hebben hierom gevraagd, "Laat het gebeuren" is één van jullie favoriete zinsneden. Jullie mogen dat minder vaak in de toekomst gebruiken. Maat wij willen jullie helemaal niet bang maken. Wij willen in feite dat jullie opgewonden raken over de mogelijkheden die jullie nu naderen.

Begin nu, als jullie willen, die gereedschappen die jullie hebben tewerk te stellen voor zelfs een groter effect die deze verandering aandrijven. Deze zijn jullie verbeeldingskracht, jullie intentie, jullie focus en jullie wil. Al het andere wordt door deze dingen aangespoord, precies zoals het altijd geweest is.
Als je nu veranderingen ziet gebeuren, maak het je uitoefening om de positieve mogelijkheden te zien, zelfs wanneer anderen het tegenovergestelde uitschreeuwen. Houd altijd die Nieuwe Aarde waar je over gedroomd hebt in je gedachten. Ben altijd meer zoals de persoon die je wenst te zijn dan degene die je gisteren was. Laat je betreurnissen en je oordelen van zelf vallen en houd je alleen aan je intenties vast. Dit is je kracht, bezit het nu.
Wij weten dat jullie je verloren en in een stilstand hebben gevoeld gedurende een tijdje nu. Totdat jullie persoonlijke wilde rit begint, maak de balans op van jezelf en maak je gereed. Ben goede verkenners en ben voorbereid. De pret zal over niet al te lange tijd beginnen.
Oh! En alle bagage die jullie rondgezeuld hebben? Laat het daar.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten