donderdag, april 02, 2015

De Raad - Hier Gaan Jullie, Wederom in/naar Jullie Toekomst Springend Zonder een Parachute - 1 April 2015 / Ron HeadDe Raad
Hier Gaan Jullie, Wederom in/naar Jullie Toekomst Springend Zonder een Parachute
1 April 2015 / Ron Head

Je lijkt gedurende de laatste paar dagen een nogal moeilijke tijd te hebben om in het channelingsproces te geraken, en dit is verschuldigd aan zowel het energetische klimaat als de ongebruikelijke activiteit en focus tijdens deze tijd. Wij horen jou verzoeken om verhoogde overzichtelijkheid en vaardigheid in dit proces en ook dat heeft een uitwerking. De dingen zijn in een voortdurende verandering.
Blijf hieraan werken en je zult ontdekken dat de nieuwe processen steeds gemakkelijker worden terwijl je verder gaat. Begrijp dat, wanneer processen veranderen, het vaak mag toeschijnen alsof de dingen tot een stilstand gekomen zijn hoewel precies het tegenovergestelde in werkelijkheid het geval is. Sluit dit laatste in bij de boodschap die je zult publiceren aangezien vele anderen dezelfde soort van zogenaamde stilstand of blokkade in hun eigen processen zullen opmerken.
Vandaag zouden wij de doorgaande reis willen bespreken waar jullie allemaal op zijn in deze tijd, specifiek de kwantumsprong voorwaarts die velen van jullie bespeuren en welke naderbij aan het komen is. Jullie kunnen al beginnen de effecten te zien die de collectieve stijging op jullie Lichthandtekening heeft op jullie externe wereld, en dat zal doorgaan. Maar wat jullie nu voelen is een andere mijlpaal in jullie eigen ontwikkeling dat ingeschakeld zal worden gedurende deze volgende uitlijning, of wat jullie noemen, toegangspoort.

Eerst mag het zeer duidelijk lijken te zijn voor velen van jullie en dan, zoals altijd, als jullie gewend raken aan de nieuwe energetische omgeving, zal het jullie normale worden. Dit is en is altijd geweest de manier waarop jullie de dingen gewaarworden. Dat is in feite prachtig. Het betekent dat jullie de veranderingen geassimileerd hebben en in staat zijn goed te functioneren binnenin de nieuwe energieën.
Deze keer, echter, zouden wij graag voor jullie willen om je te herinneren dat, hoewel de dingen nu jullie nieuwe normale zijn, zij tamelijk anders zijn dan alle voormalige normaliteiten die jullie ervaren hebben, op z'n minst voor een zeer lange tijd. Zij gaan beginnen naderbij te komen wat altijd normaal is voor jullie wanneer jullie niet in die dichtheid belichaamd zijn. Jullie zouden er ook van kunnen denken als de dichtheid zelf die verlicht en jullie zouden het niet eens zo heel erg onjuist hebben. Het wordt ook door sommigen van jullie omschreven als het optillen van de sluier. Dat is ook waar, alhoewel het meer iets van een bijproduct is dan een omschrijving van de conditie zelf.
Welnu, wat zouden wij daarover zeggen? Hoe zouden wij jullie adviseren om dit te benaderen? Wel, voor diegenen van jullie die nieuwe bekwaamheden en talenten ontdekken, zouden wij willen zeggen dat jullie met hen zouden kunnen spelen en hen niet moeten nemen als dingen waardoor jullie op jullie eigen schouder gaan kloppen, maar dus als dingen die jullie altijd gehad hebben en net in jullie speelgoeddoos ontdekt hebben.
Voor diegenen van jullie die dingen ontdekken die ietwat ongemakkelijk zijn aangaande jullie zelf, en dit zal voor sommigen gebeuren, zouden wij willen dat jullie weten dat dit slechts troebel water is dat uit jullie kousen gewassen wordt en niets is om jezelf druk over te maken. Een ieder van jullie staat op een andere plaats, zogezegd, en ieders volgende stap zal moeten zijn wat nodig is voor hun eigen ontwikkeling. Verheug jullie en geef dank dat jullie beweging zien. Jullie zitten niet klem, hoewel jullie bij tijden een beetje ongeduldig zijn. Jullie gaan veel, veel sneller voorwaarts dan dat gedurende millennia zelfs maar mogelijk geweest is, en nochtans lijken jullie jezelf te zien als aanzienlijk "klem" te zitten. Het is beslist nogal humoristisch.  
Dus, hier gaan jullie, wederom in/naar jullie toekomsten springend zonder een parachute. Heb plezier en weet dat jullie echt niet zonder onze onophoudelijke ondersteuning en liefdevolle hulp zijn. Wederom wensen wij om jullie eraan te herinneren om om hulp te vragen wanneer het ook maar is en voor wat het ook maar is dat jullie het nodig zijn. Wij zijn niet te druk en jullie zijn net zo belangrijk als ieder ander. Jullie bezorgdheid over die mogelijkheid is bewonderenswaardig, maar weet dat jullie gidsen en engelen hebben wiens enige focus op jullie zelf is. Vraag. Vraag altijd.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten