zondag, april 26, 2015

Blossom en de GFL - Jullie Toegangskaartje tot de Gouden Eeuw is om Jezelf LIEF TE HEBBEN - 25 April 2015Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
25 April 2015
Jullie Toegangskaartje tot de Gouden Eeuw is om Jezelf LIEF TE HEBBEN


Hier is de link naar de opname van deze channeling. Je doet er goed aan om ernaar te luisteren met een koptelefoon! http://youtu.be/ZxYi8cn3fPE
HET  TRANSCRIPT
We zijn er klaar voor om deze conversatie te beginnen … alhoewel we moeten zeggen, dat het meeste ervan … natuurlijk van ons komt.. We hebben nagedacht over waarover we op dit moment van jullie tijd zouden willen spreken. Gaan we het hebben over de sportuitslagen? Wij VOELEN dat we dat niet moeten doen.
Dus, waarover zouden we volgens jullie moeten praten? Hebben we jullie niet keer op keer verzekerd dat LIEFDE het enige waardige onderwerp is? Natuurlijk wil jullie onderzoekingsdrang heel veel zaken aan de orde gesteld zien. Echter, het zou veel verwarring geven … wanneer we op bepaalde zaken dieper zouden ingaan.
Wij kiezen ervoor om het op onze manier te doen.
LIEFDE IS WIE WE ZIJN
LIEFDE IS WIE JULLIE ZIJN
LIEFDE IS ALLES … en hoe vaak hebben we dat niet gezegd? Toch lijkt het erop dat LIEFDE voor jullie … in jullie geest, of inderdaad, jullie GEVOELENS, niet altijd op de voorgrond staat.
Dit willen we nu op jullie overbrengen. Om jullie, Liefste Mensen, aan te moedigen … om jullie denkpatronen te veranderen. Wanneer jullie een grafiek op jullie computers zouden kunnen zien … die iedere keer dat jullie een of andere gedachte zouden hebben, jullie Trilling zou meten … dan zouden Jullie zien hoe vaak de grafiek op en neer gaat … alleen maar door een bepaalde gedachte en de inhoud ervan.

Jullie begrijpen meer en meer dat jullie je gedachten bij LIEFDE moeten houden. In iedere gedachte vanuit LIEFDE te komen … in iedere daad.
Je zegt tegen ons, Blossom, dat jullie dichterbij komen … maar dat er nog steeds veel dingen zijn, die als minder intelligente denkpatronen kunnen worden beschouwd. Jullie zijn in menselijke gedaante … terugkerend naar de Hoogste menselijke vorm, waarvoor jullie waren ontworpen.
Kijk maar naar de wonderen. De wonderen van jullie functionerende lichamelijkheid. Een hele wereld … een volledig systeem die in een lichaam vervat is. Zijn batterij is, zogezegd … jullie ziel. Jullie geestelijke zelf. Is het niet zo dat, wanneer jullie je vol LIEFDE en vreugde VOELEN … jullie Energieniveau alsmaar hoger wordt?
Is het op dezelfde wijze ook niet zo dat … als jullie gedachten somber zijn, jullie batterij zwak is … en daardoor niet in staat om jullie lichamelijkheid van voldoende Energie te voorzien?
Daarom, Liefste Mensen, benadrukken we het belang van het opladen van jullie batterijen. Plug jezelf in op boven en laat jezelf van top tot teen gevuld worden met de Hoogste Energie.
We hebben gesproken over het lichaam als je tempel … en we zijn ons bewust, Liefste Blossom … dat je soms het GEVOEL hebt dat … datgene wat je aan je fysieke wezen geeft als voeding … niet altijd van het Hoogste nut is. Dit verontrust je soms.
Denk aan het Goede dat je inneemt en hoe je lichaam gedijt … wanneer je dat gedaan hebt. Doordat het gekregen heeft wat het nodig heeft.
Wat is jullie menselijke vorm toch een prachtige uitvinding. Alsmaar doorgaand … jullie te dragen … bij tijden onder de moeilijkste omstandigheden. Toch blijft het jullie steeds weer dienen. Net als een huisdier die altijd loyaal blijft … hoe je hem ook behandelt, doet je lichaam zijn best hetzelfde te doen.
Het is voor geest, lichaam en ziel belangrijk om in harmonie te zijn. Hoe kan dat worden bereikt? Door alle drie te verenigen. Door alle drie ervan te doordringen dat zij als Eén werken … voor het Hoogste Goed van het zelf.
Door VAN ieder onderdeel te HOUDEN. Door de bewegingen van Energie te visualiseren … springen GEVOELENS van LIEFDE te voorschijn … en vanuit jullie eigen ziel … WEET je dat er Vrede en tevredenheid is en dat alles goed is.
Anderen uit onze rijken spreken … over wat jullie ‘verjonging’ van het fysieke lichaam noemen. Door het wakker maken van wat het in zichzelf WEET over hoe dat gedaan kan worden. Wij weten van het financiële gewin dat behaald wordt door die smeersels die beloven alle veroudering weg te nemen. Zij beloven dit en ze beloven dat. Wij beloven … zonder een betaling te eisen voor deze kennis … dat jullie lichamen … jullie miraculeuze gedaante … niet ontworpen was om weg te kwijnen … Wij zouden haast zeggen … ‘weg te kwijnen en dood te gaan’ … en toch brengt Blossom daarover haar twijfels naar voren.
Wij willen graag zeggen dat een ziel op andere planeten … als het daar voldoende ervaring in een fysieke vorm heeft gehad … er simpelweg voor kiest om weg te gaan en ergens anders heengaat om nieuwe dingen te ervaren. Iets dat zijn ziel kan leren in een andere omgeving … een andere vorm. Het wordt niet ouder, zoals de menselijke vorm. De activering van de vorm stopt gewoon … als de ziel weggaat.
Wat voor soort gedachte zit erachter … ervan uitgaand dat jullie werden geschapen om zulke ongelooflijke mensen-Wezens te zijn … wanneer de dingen, terwijl jullie door deze ervaring gaan … zo snel achteruit zouden gaan? Dat komt slechts, Liefste Mensen … door de vergiftiging van jullie atmosfeer, evenals het bewerkte en ook vergiftigde voedsel … dat door jullie lichaam wordt opgenomen en daarom een strijd begint.
Velen hebben hiervan inmiddels werk gemaakt. Zij telen hun verse voeding zelf, die zich Zuiver heeft mogen ontwikkelen. Het voedsel dat op Aarde groeit is er om [jullie] te dienen door zijn Zuiverheid … en hoe meer mensen leren te planten en te HOUDEN VAN datgene wat zij willen consumeren … des te gezonder jullie planeet en jullie Goede zelf zullen worden.
Schakel uit … verwijder de mindset van het ouder worden … dat jullie voortdurend pijn moeten hebben … en dan zullen ‘sterven’, zoals jullie het noemen. Want, zoals jullie weten bestaat de dood niet … nooit.
Zet de gedachten ‘aan’ dat jullie jeugd … fysiek … terug kan keren. Wanneer jullie dit maar half geloven … kan het niet plaatsvinden. Maar wanneer jullie WETEN DAT DIT JULLIE WAARHEID IS … zullen jullie … met het verstrijken van de jaren … merken dat er niet alleen een verschil aan de buitenkant te zien zal zijn … maar dat het ook werkzaam is aan de binnenkant.
VISUALISEER EN VOEL … VISUALISEER EN VOEL … VISUALISEER EN VOEL DIT ALS JULLIE WAARHEID … en, zoals met alle dingen … het zal zo zijn.
Velen van jullie kennen de omstandigheden in/als/door/van jullie … die jullie een pad op leiden dat heel erg ‘afleidt’ van het doel.
Zo zijn jullie geïndoctrineerd. Ze zijn er, die voortdurende bombardementen … en ontworpen om jullie van het doel ‘af te leiden’. Het is, Liefste Zielen, aan jullie om in/vanuit/door/als LIEFDE jezelf weer op het pad te zetten dat je naar een wereld van zonneschijn brengt. Een wereld van Waarheid en alleen maar Waarheid voor Ieder Eén … ligt daar op jullie te wachten. Wachtend op jullie aankomst.
Alles wat jullie hoeven doen is doorgaan met daarheen te gaan.
Jullie kunnen het nu bespeuren … jullie kunnen het nu haast proeven … en jullie hebben momenten waarin jullie het kunnen VOELEN … dus gebeurt het vaak in deze tijd … dat jullie ernaar smachten om er te zijn … dat jullie je nogal gefrustreerd VOELEN … en doet het afwachten … om een ander woord te gebruiken … pijn.
Ieder individu moet zijn eigen pad aflopen naar deze wereld. Veel, heel veel paden leiden naar deze Ene Nieuwe Wonderbaarlijke Wereld. En naarmate jullie er dichterbij komen … kunnen jullie de drang om verder te gaan VOELEN. Wat is, volgens ons, die drang?
DE ENERGIE VAN LIEFDE in zijn Hogere vorm.
Jullie moed gevend … jullie het verlangen gevend dat diep binnenin jullie brandt … om te worden wie jullie zijn … in werkelijkheid. Niet in deze illusie … maar om uit die illusie weg te lopen … LOS te BREKEN … DOOR deze pretentie heen te BREKEN … en JULLIE WAARHEID te vinden.
En wanneer jullie daar aankomen … Liefste Familie … want WIJ ZIJN ÉÉN … VOEL DAN zo goed als jullie kunnen … hoe het zou zijn om in een WERELD VAN LIEFDE te verkeren. Geen oorlogen … Geen bedrog … Geen hongersnood … Geen hebzucht … Geen armoede …
SLECHTS HOUDEN VAN LIEFDE TE ZIJN.
OVERAL … IN ALLES.
Er schijnt over alles een Gouden waas … Het is het Licht waarin jullie zullen verblijven en diens Trilling is van een Hoge resonantie.
Oogcontact met Elkaar is voldoende en het hart zwelt op … alleen al bij de erkenning van Elkaar. De gedachte hoe je Het Geheel kunt helpen staat op de voorgrond van je overwegingen en je doel. Gelach klinkt door de lucht en vermengt zich met muziek … en creëert een harmonie die de oren goed doet … en dan de ziel bereikt.
En dan, Liefste, liefste, liefste zielen … die keer op keer worden uitgedaagd, zeggen we jullie … Wanneer jullie deze wereld binnengaan … en jullie kómen steeds dichterbij … dan zullen jullie VOELEN dat jullie thuis zijn!
Wij danken jullie voor het leiding nemen over jullie levens. Voor het ontdekken wie jullie zijn … op eigen houtje … voor het naar binnen gaan en jezelf LIEF TE HEBBEN.
Dit is jullie toegangskaartje.
Zó komen jullie deze nieuwe Gouden Eeuw binnen.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten