dinsdag, april 14, 2015

Ben Jij In Een Leegte? - 13 April 2015 / Brenda Hoffman


Ben Jij In Een Leegte?
13 April 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Laat ons jullie gevoelens van wanhoop adresseren; van niet genoeg; van "waar zijn mijn beloningen?"
Jullie hebben op vele manieren door dit proces heen beloningen ontvangen, maar zeer zeker niet in lijn met de risico's die jullie genomen hebben om de Nieuwe Jij te worden. Jullie verduurden fysieke, emotionele en spirituele eenzaamheid, angst en kwaadheid. Jullie ruimden op en reinigden. Jullie werden bont en blauw geslagen door de Universele energieën. Jullie deden deze chant en die mantra zoals voorgeschreven door anderen of door jezelf. En nochtans wachten jullie op iets groots om aan jullie zelf te bewijzen dat het allemaal de inspanning waard was.
Velen beweren dat jullie beloningen ontvingen van binnenuit jullie wezen - en aldus doen jullie dat. Maar jullie fysicaliteit is in een 3D/4D omgeving hoewel de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Jij dat niet zijn.
Iets dergelijks is aldus omdat jullie wezen een verdeeldheid tussen de werelden ervaart die niet noodzakelijkerwijs verklaard kan worden met chanten, meditaties of woorden.
Jullie hebben een gevoel van, "Is dat alles dat er is?" Zeker moet er het één of andere teken zijn want jullie geloven dat jullie niet geworsteld en jullie wezen niet bezig gehouden hadden voor dit gevoel van niets. Een leegte die aanvoelt alsof jullie 3D wereld tamelijk zonder bedoeling is en jullie Nieuwe Aarde, de Nieuwe Jij niets anders dan een droom.

Jullie zijn op het kruispunt van jullie wezen. Sommigen zijn eroverheen gesprongen en kunnen hun Nieuwe Wezen in hun Nieuwe Wereld voelen. Maar anderen voelen zich - en dat zijn de meesten van jullie mogen wij daaraan toevoegen - alsof het allemaal voor niets is geweest. Jullie huidige wereld is niet zozeer anders dan jullie 3D leven, anders dan dat er misschien minder innige/nabije familie en vrienden zijn.
Jij creëert jouw werkelijkheid. Maar er is een stukje buiten die mantra die jullie nog niet kunnen begrijpen. Hoewel jullie je werkelijkheid creëren, betekent die mantra vaak een geloof in een ogenblikkelijke beweging van angst naar vreugde. Dat alle structuren binnenin jullie en de wereld tegelijk ineen zullen storten en opgebouwd zullen worden in minuten of dagen.
Iets dergelijks is noodzakelijkerwijs niet accuraat. Terwijl het mogelijk is voor een ogenblikkelijke, gigantische "heropstart" wordt iets dergelijks vermoedelijk niet gegeven, aangezien jullie wezen en de Aarde zich moeten aanpassen aan de nieuwe frequenties en gewaarwordingen/inzichten.  
Misschien heb jij je aangepast.
Maar als jij je leeg en hol voelt, een gebrek aan interesse hebt in de meeste activiteiten - zelfs die activiteiten die je eens grote vreugde gaven - ben je in een lege staat van zijn. Deze staat zal niet lang duren aangezien deze overgang aldus zeer snel aan het gebeuren is en je weldra de vreugde weer zult voelen van te verhuizen naar de Nieuwe Jij.
Sta jezelf toe deze leegte te voelen zonder zelf-kwaadheid of zelf-haat.
Je bent op een uniek pad, hoewel allen naar dezelfde plaats gaan.
Nu dat jouw unieke pad meer dramatisch ervaren wordt dan dat slechts een paar weken geleden waar was, voel jij je alsof je iets verkeerd gedaan hebt - terugkerend naar 3D angsten en een gebrek aan zelf-liefde.
Toen je in de puberteit zat, wist je dat je borsten zou ontwikkelen als je een jonge vrouw was en dat je de baard in de keel zou krijgen als je een jonge man was. Niettemin, was je kwaad op je lichaam voor er niet uit te zien of te klinken zoals jij wilde, wanneer je het wilde. Je oordeelde jezelf overeenkomstig aan anderen, specifiek diegenen die zich sneller ontwikkelden dan jij. Iets dergelijks is nu ook weer het geval.
Weet alsjeblieft dat jij je aan het ontwikkelen bent in/naar de Nieuwe Jij op het juiste tempo voor jou.
Diegenen van jullie die niet de vreugde voelen die uiteengezet werd door zoveel kanalen in de afgelopen paar dagen, wanhoop niet. Deze kanalen duiden louter jullie toekomst aan. Diegenen van jullie in de dieptes van wanhoop, verveling of lusteloosheid kunnen nog niet accepteren dat iets dergelijks waar is - niet meer dan dat jullie zouden kunnen accepteren dat jullie lichaam zich zou gaan ontwikkelen in de puberteit.
De creatie van de Nieuwe Jij is geen race. Het gaat ook niet over het aan anderen te laten zien hoe goed of wijs je bent. Het is louter en alleen jij die jij bent terwijl jij je wezen volledig ontwikkelt. Sta dat toe om te zijn.
Je bent niet alleen. Je bent niet iemand die langzaam leert. Je bent louter op een plaats waarin je leert van je toekomst - een toekomst die nog niet de jouwe is vanwege jouw creatie/ontwikkelingsbehoeften. Jij bent uniek. Je maakt niet langer deel uit van de massa's of van wie dan ook. Sta jezelf toe te zijn. Misschien is dat nu een moeilijkere gedachte dan dat waar was tijdens je klim op jouw reinigende berg. Niet omdat je geen vreugde zult bereiken, maar omdat diegenen waar je eens een partnerschap mee had met jouw beklimming nu van gescheiden paden mogen zijn.  
Je wenst voor iemand om precies zoals jij te zijn aldus jij je recente verschuivingen kunt rechtvaardigen en je waarlijk kunt verifiëren dat jij de Nieuwe Jij bent. Echter, je vergeet dat je niet langer meer deel uitmaakt van een massaal pad. Misschien moet je door aanvullende stukken heengaan. Misschien is jouw fysicaliteit nog niet voorbereid op alles dat eraan zit te komen. Misschien ontwikkel jij je zo snel dat wat vandaag vreugdevol zou zijn er morgen niet langer meer toe doet.
Wat met en voor anderen gebeurt, heeft weinig met jou te maken. Want jullie bewegen je allemaal in de richting van vreugde, maar op andere manieren.
Jij bent altijd een unieke god/godin geweest, maar je negeerde die uniekheid om te vermengen met de Aardse maatschappij. Nu dat je volledig je wezen opeist, ontdek je de vreugden van het zijn van jou - terwijl je ook ontdekt dat je niet langer een vriendschap, familie of maatschappelijke groep hebt om te bevestigen hoe juist jij het hebt.
Diegenen van jullie die nu vreugde ontdekken zijn bakens voor iedereen. Diegenen van jullie die nu in jullie leegte zitten zijn bakens voor iedereen. Ben jezelf en je bent een baken. Pretendeer dat je iets bent dat je niet bent - of niet voelt - en je keert terug naar de 3D angsten.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten