donderdag, april 30, 2015

Aartsengel Zadkiel - Manifestatie en Co-Creatie - Mei 2015 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
"Manifestatie en Co-Creatie"
Mei 2015 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag, wensen wij met jullie over manifestatie en co-creatie te spreken.
Jullie leven in een tijdperk waar manifestatie zich zeer snel voordoet. Met de hogere vibrationale energie, kan een gedachte veel sneller manifesteren in de fysieke werkelijkheid dan in het voormalige tijdperk, voorafgaand aan 21 December 2012.
Voorafgaand aan die tijd, vibreerde de energie op een lager niveau, en vereiste het een meer geconcentreerde gedachte en inspanning om vorm aan te nemen.
Vandaag de dag manifesteren gedachten met een fijnere en hogere vibrationale energie veel sneller in/naar de werkelijkheid. Een kortere lengte van focus is nu vereist voor de manifestatie om zich voor te doen.
Dit heeft positieve voordelen evenals voorzichtigheden.  
Het positieve voordeel is dat je dromen zich veel sneller in het etherische rijk vormen. Wanneer jij je focust op wat je wilt en geconcentreerde energie aan jouw visioen toevoegt, komen vele krachten tezamen voor de manifestatie om zich voor te doen.

De voorzichtigheid die deze snellere manifestatie begeleidt is om zorgvuldig te zijn met je gedachten. Wanneer je bij gedachten verblijft verzamelen zij energie. Wanneer dit vergezeld wordt door geconcentreerde emoties, kunnen zij manifesteren in/naar iets dat niet mag zijn wat je wenst. Daarom, is het zorgvuldig in de gaten houden van je gedachten essentieel.
Wanneer een gedachte je bewustzijn binnenkomt, mag je wensen om het eerst te onderzoeken vanuit het perspectief van een ontkoppelde waarnemer. Dan kan jij je afstemmen op je hartcentrum om te zien of het met je resoneert.
Als het niet met je resoneert, kan je het terzijde leggen alsof het een voorbijgaande bries is, of je mag aanpassingen maken aan je oorspronkelijke intentie. Als je intentie ervoor zorgt dat je hart zingt, dan kan je het meer zorgvuldig aandacht geven en beslissen of je er meer energie aan toe wilt voegen.
Met de nieuwe, hogere vibrationale energie, neem je een verhoogde rol van medeschepper op je. Je bent niet langer meer overgeleverd aan de genade van wat er op je weg mag komen. Je hebt nu een verhoogde rol van vast te stellen wat je wilt en de stappen te nemen om het in/naar de werkelijkheid te manifesteren.
Eén van de eerste stappen in je rol als medeschepper is om je intentie in te stellen voor wat je wilt om te manifesteren. Duidelijkheid in het definiëren wat je wilt is belangrijk en vereist onderscheidingsvermogen. Je mag gewaarworden dat je niet langer wilt wat je dacht dat je voorheen wilde. Eerdere wensen mogen niet langer een energetische overeenstemming zijn voor wie je bent in de hogere vibrationale energie. Je wensen actueel te houden met wie je nu bent zal jou toestaan om voorwaarts te gaan met duidelijke intenties.
In de nieuwe energie, speelt het hartcentrum een belangrijke rol. Als je intentie niet met jou in je hartcentrum resoneert, mag je wensen om die intentie te elimineren. Je mag ook beslissen om het te onderzoeken om te zien waarom het niet resoneert. Dit kan waardevolle informatie opbrengen als je voorwaarts gaat en kan je helpen actueel te blijven met je ascenderende energie.
Als het niet met je hartcentrum resoneert, dan kan je het met je heilige geest onderzoeken voor logistieke overwegingen.
Dus, het hart en de geest werken samen als jij je intentie instelt.
Wanneer jouw intentie voor jouw manifestatie voor het hoogste goede is, is het vibrationale niveau verhoogd. Het is niet langer van toepassing om alleen in overweging te nemen of de manifestatie voor jou voordelig is. De hogere benadering is dat het voor het hoogste goede is.
Nadat jij je intentie ingesteld hebt, kan een toepassing van gefocuste gedachten en hartenergie jou helpen om je intentie te manifesteren. Wanneer je een gefocuste gedachte uitstuurt vergezeld door corresponderende emoties of gevoelens, heb je een signaal aan het Universum en de hogere dimensies afgegeven dat je gereed bent om voorwaarts te gaan.
Door de Wet van Vibratie en de Wet van Aantrekking, trek je naar jezelf die dingen aan die zullen helpen bij de manifestatie van jouw intentie. Je mag gewaarworden dat je iets ziet in een magazine of op het internet. Je mag iemand in een winkel zien of bij een gebeurtenis die jou aanvullende inzichten of hulp kan geven. Je mag gewaarworden dat je ideeën of inzichten ontvangt vanuit de hogere dimensies terwijl met je dagelijkse werk bezig bent. Dit gebeurt omdat je een duidelijke intentie ingesteld hebt en toen gefocuste gedachten en gevoelens aan je visioen toevoegde.
Wanneer dit zich voordoet, verhuis je in/naar je rol van manifestatie en co-creatie. Je hebt een actieve rol in dit proces genomen en stapte meer volledig in/naar je rol als een medeschepper.
Geliefde, wij zijn blij dat jullie in/naar jullie rol als een medeschepper in jullie manifestaties verhuizen. Weet dat wij hier zijn om met jullie te werken terwijl jullie jullie intenties voor het hoogste goede manifesteren.
Weet dat er hogelijk van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten