maandag, maart 09, 2015

Wereldwijde Ascentie Heropstart 20 Maart - 25 Februari 2015 / Meg Benedicte


Wereldwijde Ascentie Heropstart 20 Maart
25 Februari 2015 / Meg Benedicte 

Het wereldwijde voorbereidingsplan is nu op diens plaats en opent de poorten naar de Hemel aldus alle zielen die verstrikt waren in de karmische reïncarnatie kringloop naar huis terug kunnen keren naar de Bron, de Schepper. Aan ons wordt een kans gegeven om te beslissen te blijven om onze Nieuwe Aarde beschaving in te zaaien, te planten en te ontwikkelen of naar huis naar onze zielgroep terug te keren. Heel veel zielen zitten momenteel nog steeds op het hek en moeten beslissen in welke richting zij wijzen.
Ik heb besloten dat ik het Merkaba Lichtlichaam in diens volledige kristallisatie wil ervaren voordat ik naar huis terugkeer. Ik ben het nodig om te zien dat al het zware werk van de laatste 20-40 jaren op diens plaats is en werkt. In 2012 verhuisde ik naar Berg Shasta, de wortelchakra op het kristallen 5D raster, om me bij andere rasterwerkers aan te sluiten om ons Nieuwe Aarde sjabloon te verankeren en aan te steken. Alle stukjes zijn op hun plaats … alle Sterrenzaad Zielen verankeren het Goddelijke Licht aan het nieuwe raster en vele Zielen denken na over hoe zij graag zouden willen dat het Nieuwe Aarde paradigma gaat materialiseren.  
Wij zullen de vooruitgang van de Nieuwe Aarde waarnemen, hetgeen dit jaar begint als de laatste Uranus-Pluto vierkant de mensheid een duwtje geeft in/naar een hogere dimensionale ervaring - die van het 4de dimensionale Hartcentrum. Wanneer het hart open is, is er een kans van liefdevol mededogen om binnen te komen bij alles dat we doen. De mensheid heeft nu de kans om vanuit een oorlogvoerende, verdeelde wereld te verschuiven in/naar een nieuw paradigma van zorgzame verbinding.   


Wanneer we een beschaving het 4D Hartcentrum zien openen is er een doorgaande uitbreiding in/naar steeds meer inlevingsvermogen. Niemand zal in staat zijn schadelijk gedrag richting een andere levend wezen te tolereren. Het is dan van onze planeet af geëlimineerd. Ons werk is gedaan van het dragen van de toorts van het Goddelijke Licht! Wij zullen in ons leven getuige zijn van nieuwe niveaus van Licht dat overal rondom de globe aanwezig zal zijn. Het is een getuigenis voor onze toewijding als Lichtdragers!
Velen van de Ascentie Eerste Golf Generatie waren in leven tijdens de revolutionaire gebeurtenissen van de 1960er jaren, en dragen de codes en het bewustzijn van de Blauwdruk van hun Ziel om het planetaire paradigma te heropstarten. Ik ben één van de vele Sterrenzaad Zielen die de planeet bezoeken tijdens de vergankelijke tijden van ineenstortende beschavingen, om het hogere dimensionale bewustzijn in te zaaien. Wij verhogen het bewustzijn met onze energie handtekening en het Goddelijke Lichtquotiënt. Niets kan hetzelfde blijven onder de impact van zulke hoge frequenties van zuivere Liefde.
Gedurende de laatste twee jaren verloor de oude wereld de controle over de planeet. De voltooiing van de Maya Kalender op de December 2012 Zonnewende ontsloot alle controle van de Matrix - de schermen gingen blank. Dit is een kolossale herstructurering in alle gebieden van het leven. We kunnen de laatste Uranus-Pluto vierhoek op 16/17 Maart verwachten en de Maart Verduistering-Equinox op 20 Maart om als een planetaire heropstart te handelen - Het rimpelt door de wereldwijde Matrix heen zoals schokgolven, ernstige scheuren veroorzakend in de Matrix structuur.
Terwijl de sluiers ontbinden, zullen wij meer bewust worden van de strijd die gaande is tussen de strijdkrachten van het Licht en de Duisternis in het 4D astrale gebied. In de komende weken en maanden zullen wij in de scheuren van de Matrix de kristallen lichthologrammen van het Nieuwe Aarde paradigma invoegen. De bezoekende Sterrenzaad Zielen zijn de kristal Lichtcodes, systemen, structuren en werkelijkheden aan het inzaaien in het nieuw vormende Aardegebied.
Wanneer wij onze aandacht en intentie focussen op toewijding en het doel en de passie van de Ziel … beginnen wij regelmatige begeleiding, signalen, symbolen, visioenen en dromen te ontvangen die het grotere plan van onze Ziel verkondigen. Bijvoorbeeld, ik ontvang waardevolle inzichten over de huidige conditie van mijn energiegebied met "huis" dromen. In de laatste paar weken werd ik wakker in herhalende droomstaten waar muizen/ratten uit het houtwerk komen en amok maken. Deze droom deed zich tenminste drie keer per week voor gedurende verscheidene weken. Oké, het kreeg mijn aandacht! Ik vroeg Metatron om de boodschap van de droom aan mij uit te leggen … Hij voorspelt dat we steeds meer deugnieten buiten in de openheid zullen gaan zien, ontmaskerd voor wie zij zijn.
Vanwege de aard van het gepolariseerde 4D Astrale gebied, mogen we enige terugslag ervaren als de Duistere strijdkrachten wanhopig proberen om zich aan de planeet vast te houden. Veel van het werk van mijn Ziel heeft betrekking op het aanpassen en balanceren van het planetaire gebied met de Kwantum Draaikolk. Ik kan niet tellen hoe vaak ik te midden van enige globale energieverschuivingen, catastrofaal balanceren, kolossale opruimingen, en holografisch/rasterwerk herstructurering wakker geworden ben. Deze episodes zijn ook toegenomen in de laatste paar weken … afgelopen nacht nog werd ik 4 keer wakker terwijl ik betrokken was bij wereldwijde aanpassingen.
Dit is geen tijd om afgeleid te raken … krijg het leven in orde en in evenwicht, zorg dat je geaard bent, haal diep adem en handhaaf je Stilte Punt zo goed als je kunt. Beteugel je energiegebied, specifiek in het 3D-4D Astrale gebied waar de strijd woedt. We moeten alles doen dat we kunnen om onszelf te beschermen tijdens de overgang in/naar de hogere dimensionale werkelijkheid. Neem dit alsjeblieft niet licht op. We zullen het zo soepel als mogelijk is uitrijden.
De laatste 3 jaren van het Uranus-Pluto vierkant hebben ons geleerd hoe onze innerlijke kracht en emotionele zekerheid binnenin te vinden. Het pad om geïntegreerde Zielen te worden is een "inside job!" (binnenwerk) Breng tijd in stille meditatie door en verdiep je innerlijke verbinding met de Goddelijke Aanwezigheid van je Schitterende Ziel essentie.
Terwijl de oude wereld werkelijkheid uiteen breekt en ontbindt, hebben wij een buitengewone kans om nieuwe routines, nieuwe projecten, nieuwe visies, nieuwe levenspatronen en levensstijlen te creëren … omhels de verandering, ruim alle grenzen op, open je hart en geest voor de eindeloze mogelijkheden die aan de horizon tevoorschijn komen. Onze toekomst is NU!
Toegenegen, Meg

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Copyright (c) 2015 Meg Benedicte * All Rights Reserved * You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice. https://newearthcentral.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten