zondag, maart 01, 2015

Vanuit de Akashic Archieven - Maart 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Maart 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Maart 2015 verwachten?
De energie deze maand is samengeperst. Evenementen en zelfs de tijd zullen deze maand strak verpakt zijn. Zoveel zal er gebeuren in zo een korte tijd dat de maand zeer snel voorbij zal gaan en het aan zal voelen alsof alles en niets op hetzelfde tijdstip gebeurde.
Deze maand, kunnen jullie verwachten om tijdsafwijkingen te ervaren - momenten, uren en dagen die uitgebreid of samengeperst lijken te zijn. Dus maak je geen zorgen als je het spoor van de tijd bijster raakt of als je bij jezelf ontdekt dat je achterloopt. Maak je deze maand geen al te grote zorgen over streefdatums/deadlines. Als je kunt, maak je streefdatums flexibel. De meeste mensen zullen het spoor van de tijd doorheen deze maand bijster raken. Het zal bruikbaar voor jullie zijn om vergevend aangaande mensen te zijn wanneer zij te laat of wanneer zij het tijdspoor bijster zijn/de tijd vergeten.
Er is een gevoel dat er veel moet gebeuren in aldus een korte periode. Het is kenmerkend dat de energie van Maart loom en open is als jullie de lente in de noordelijke hemisfeer binnengaan. Maar dit jaar, is het zoals een zeer grote gehaastheid. Het is zoals te proberen een volledige zomer in een dag in te pakken. Deze energie kan zeer opwindend zijn, en fundamenteel is het goed en productief. Ja, het zal jullie niet dienen om te proberen om "bij te blijven" in de traditionele betekenis. Het zal het beste zijn om in ieder moment zeer aanwezig te zijn, of het nu als een groot moment of een klein moment aanvoelt. Dat is de beste manier om hier met de stroom mee te gaan.
Deze maand, zullen jullie bij jezelf gewaarworden te botsen met jullie eigen deadlines en jullie eigen verwachtingen. In plaats daarvan, ontwaak iedere ochtend en sta open voor hoe jij je voelt en wat voor die dag juist aanvoelt. Gedurende de dag, stop en vraag jezelf wat nu juist aanvoelt. Wat zou ik als volgende moeten doen? Doe wat juist aanvoelt in plaats van dat wat er in je agenda staat. Natuurlijk is het op sommige dagen gemakkelijker om dat te doen dan op andere dagen wat afhankelijk is van wat voor soort werk je doet en welke relaties je hebt. Neem over het algemeen deze benadering van open te staan voor wat het moment brengt en je zult jezelf in een ritme gewaarworden welke productief en bevredigend kan zijn.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om deze energie het beste toe te passen?
Ernaar te streven om in het huidige moment te blijven is echt de beste manier om de energie te gebruiken. Bijgevolg, zal het zeer voordelig voor jullie zijn om deze maand nieuwe dingen uit te proberen. Ben bereid om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe ideeën te verkennen, je oude ideeën in vraag te stellen en nieuwe activiteiten te proberen, specifiek met jullie fysieke lichaam.
Dit is een uitstekende tijd om een nieuwe sport of een nieuwe fysieke uitdaging uit te proberen. Het is een uitstekende tijd om een nieuwe vorm van training te beginnen. Het is zelfs een geweldige tijd om de manier waarop jij je lichaam houdt te veranderen. De manier waarop jij je postuur houdt, de positie waarin je slaapt, en al het andere dat je doet waarop je fysieke lichaam in deze tijd gewijzigd kan worden.
Dit is een geweldige tijd om het te doen, omdat er zoveel verandert en omdat er een energiegebied is waar de inspanning van de dag jou de resultaten zouden kunnen geven van een maand van trainen. Daar is dit gevoel dat de tijd op manieren die niet lineair zijn aan het uitwisselen is en je kunt dit ten gunste van jezelf gebruiken.
Is er wat dan ook dat we zouden moeten weten over de voortgang van de energie door de maand heen, vanaf de manier waarop de maand begint naar de manier waarop het zal eindigen?
De samengeperste, gefragmenteerde en krachtige energie van Maart 2015 bouwt langzaam en gestadig op. Iedere dag zal krachtiger worden, iedere dag zal meer non-lineair worden, en iedere dag wordt vreemder totdat jullie de Equinox bereiken. De Lente Equinox in de noordelijke hemisfeer (herfst in de zuidelijke hemisfeer) zal een keerpunt verstrekken. Velen van jullie zullen het als een breekpunt voelen.
Jullie mogen gewaarworden dat de Equinox dit specifieke jaar meer jullie aandacht op zal roepen dan gewoonlijk omdat het echt een breekpunt is. Aldus veel van de spanning die jullie opgebouwd mogen hebben, of  aldus veel opkomende onenigheid, zal een niveau van intensiteit bereiken dat zal moeten breken. Dit is ook waar voor alles dat in jullie lichaam en in jullie leven uit evenwicht is.
In de vijf dagen, zo ongeveer, rondom de Equinox, ben niet verrast als alles lijkt te veranderen of uiteen lijkt te vallen. Ben niet verrast als gemoedsstemmingen uitbarsten; ben niet verrast als iemand diens mening verandert op een manier die radicaal lijkt te zijn. Velen van jullie zullen ontdekken dat deze vijf dagen grote moeilijkheden schijnen te brengen. Maar wanneer jullie eenmaal jullie verwachtingen loslaten of jullie gaan er voor een poosje mee zitten, zullen jullie ontdekken dat jullie je aan kunnen passen aan de verandering en dat jullie in staat zullen zijn om je in te passen. Het zal jullie in feite iets beters dan voorheen brengen. Aanvankelijk mag deze tijd als een wanorde aanvoelen vanwege alle spanning die zich vooraf opgebouwd heeft.
Wij geven jullie deze informatie zodat jullie geduldig met jullie zelf kunnen zijn en het proces rondom de Equinox een klein beetje tijd kunnen geven. Aan het einde van de maand, is het waarschijnlijk dat velen van jullie zich harmonieus zullen voelen, zeer creatief en zeer vreugdevol, omdat dat de energie is die voor April binnenkomt. Maar jullie moeten geduldig zijn met het breekpunt dat er net aan voorafgaat.
Is er nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Maart 2015?
Deze samengeperste, niet-lineaire energie is werkzaam zoals een caleidoscoop of, meer accuraat, zoals fractals. In het fractal model, imiteert de vorm van iets de vorm van waar het deel van uitmaakt, en dat imiteert de vorm van waar het deel van uitmaakt, en ga zo maar verder. Als je uitbreidt naar een steeds groter perspectief, zijn alle componenten van iets hetzelfde gevormd als het algehele iets dat zij samenstellen. Je mag een overweldigende hoeveelheid aan deeltjes hebben, maar als je hen ziet als zijnde hetzelfde als het geheel, komt een harmonie naar boven ondanks de overweldigende hoeveelheid aan informatie. Dat gevoel van fractals is hier ook. Dit is een volmaakt model waar doorheen de evenementen van deze maand te bekijken. Je zult ontdekken dat ieder klein ding dat er in je leven gebeurt jou iets vertelt over de grote dingen die in je leven gebeuren. Alle grote dingen die in je leven gebeuren zullen je een begeleiding geven over wat te doen met de kleine dingen in je leven.  
Het is altijd waar dat alles in je leven deel uitmaakt van een algeheel patroon dat tot hetzelfde thema spreekt. Dit is nu meer waar dan ooit, en dat te begrijpen kan je helpen zin te maken van de intensiteit van deze maand. Het geheel zien in de deeltjes kan jou helpen om je gedachten en de evenementen van je leven te organiseren.
Als jij bij jezelf gewaarwordt te worstelen deze maand, zal het voordelig zijn om nota te nemen van de dingen die iedere dag je aandacht trekken. Sommige mogen dramatisch zijn, zoals een auto-ongeluk of het verlies van je baan. Maar vaker zal het iets kleins zijn zoals op te merken dat de hond van de buren smerig is, of dat je vrouw een nieuw parfum draagt. Geen gebeurtenis is te klein. Als jij het je aan het einde van de dag herinnert, schrijf het op. Maak iedere dag snel een lijstje van de dingen die jouw aandacht opriepen. Overweeg dan beknopt wat de dingen met elkaar gemeen hebben. Creëer een paar categorieën aan het einde van iedere dag. Als je dit iedere avond doet, zal je na ongeveer vier of vijf dagen ontdekken dat je een paar thema's hebt die terugkerend zijn. Niet alles zal volmaakt in het thema passen en niet alles zal zin maken, maar als je een paar van deze thema's identificeert, dan kan je deze gedurende de rest van de maand gebruiken om zin te maken van wat jouw kant op komt.
Het identificeren van thema's door kleine gebeurtenissen zal je helpen zin te maken van de samengeperste energie en gehaastheid/drukte van de maand. Je zult je geaard, georganiseerd en ontspannen met jezelf voelen als de dingen steeds weer opnieuw versnellen en vertragen. Dat is het laatste dat jullie tot voordeel zal strekken.
Over het algemeen, is het een vreugdevolle, creatief zeer, zeer nuttige maand voor iedereen, maar je moet jezelf met de stroom mee laten gaan. Dit is de grote les voor iedereen deze maand. Ga met de stroom mee, vertrouw dat wat er gebeurt en vertrouw jezelf er doorheen te komen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten