zaterdag, maart 14, 2015

The El'ohim - Door de 14/3 ~ 21/3 ~ 30/3 Equinox "Toegangspoort-Stap" Datums - 13 Maart 2015 / Blue*Star*Lady*


The El'ohim
Door de 14/3 ~ 21/3 ~ 30/3 Equinox "Toegangspoort-Stap" Datums, Verwant aan het Verzetten van Schaakstukken
13 Maart 2015 / Blue*Star*Lady*
Wij spreken nu tegen jullie over het opwaarderen van het Spiraal Bewustzijn, op de manier van de fysieke gestalte. Jullie ervaren het samenpersen en trekken van de dichtheid van jullie huidige wereld en fysieke lichamen, welke tot nu toe nog niet "op snelheid" en in uitlijning zijn met de sjablonen van de nieuwe Fotonica Architectuur die nu vanuit jullie Galactische Centrum uitstralen.
Terwijl de weken in/naar April gaan zullen jullie een beslist "afwerpen" van materiaal van het fysieke voertuig opmerken. Dit neemt het voorkomen aan van ideeën, verstandelijkheden, emoties en gehechtheden die nu het lichaam via verhitting verlaten. Een nieuwe "schone lei" wordt nu in jullie vibrationale lichaamskern gebouwd, en moet in vorm gebracht worden.  
De stabilisering van dit nieuwe aspect zal ongeveer 4 weken aan tijd nemen, waarin velen verschoven worden naar nieuw territorium en fysieke gebieden op Gaia aangezien Zij jullie aan het verhuizen is, wat verwant is aan schaakstukken, naar de plaats welke het meest voordelig is voor de volgende dispensatie van Licht Activering.

Want zien jullie, jullie handelen allemaal zoals facetten op een groot stralend juweel, een zeer specifieke lens en harmonie van Licht, en deze frequentie zal in/naar het spel en de uitlijning geroepen worden in Haar "symfonie" op precies het juiste moment.
Nu KUNNEN jullie, en worden aangemoedigd om te VRAGEN om dat deel wat jullie leuk zouden vinden, ofwel pauken en staccato of de fluit en een zoete langzame melodie. Zij zal jullie echter antwoorden door jullie bijzonderheid van expressie in een precieze plaats in het gebied van uitlijning te plaatsen.
Denk aan een groot ballet, en een meester choreograaf. Hij/zij beweegt zijn dansers en arrangeert hen opnieuw als hij de *Dans* tot leven ziet komen. Het wordt in het ogenblik van de samenwerkende wisselwerking van de leden van het Dans Gezelschap van de Hemel gecreëerd.
Op dit moment zweten jullie je oude bagage, lasten, kwalen, pijnen en excuses uit, welke jullie verbonden houden aan dat wat statisch, stationair en niet-kinetisch is. Een nieuw niveau van stromen en vormen en finesse wordt in/naar de essentie gebracht, in/naar de accommodatie om gefiscaliseerd te worden. De nieuwe Dans is veel vloeibaarder dan de oude en gebruikt organische timing' handtekeningen, in plaats van de lineaire handtekeningen.
Jullie zijn aan het leren om te overbruggen in/naar het Spiraal Bewustzijn vanuit het lineaire, om heen en weer te gaan om de dimensionale dichtheden van spontaniteit en discipline/focus te weven. Dit is geen onbelangrijke taak, veel moet er "ongedaan" gemaakt worden. Oude gewoontes sterven moeilijk, heb geduld.
Wij zijn de El’ohim met deze Ene
daphne’ karan daniz/Kachina*blue*star*

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten