dinsdag, maart 31, 2015

Ruim Je 3D Creatie Overtuigingen Op - 30 Maart 2015 / Brenda Hoffman


Ruim Je 3D Creatie Overtuigingen Op
30 Maart 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Je denkt dat je beter verdient, dat de Universums je in de steek gelaten hebben, dat manifestatie een sprookje is, iets dergelijks is niet jouw waarheid - slechts wat je gedurende eonen geloofd hebt is waar.
Er mag voor sommigen een goede fee zijn - voor diegenen die rijk zijn, prachtig, deskundig of wat voor bestemming dan ook die je vaststelt dat aangeeft dat zij beter of gelukkiger dan jij zijn.
Hoewel je comfortabel was met hartzeer; het gaat nooit gebeuren; anderen zijn beter dan jij, ben je nu deze overtuigingen aan het adresseren. Want om waarlijk van jezelf te houden - zoals waar was voorafgaand aan je Aarde entree in dit leven - moet jij je overtuigingen die op zoveel manieren aangeven dat je minder waardig of deskundig bent dan bijna iedereen her/erkennen.
Neem de volgende paar dagen een paar momenten om te her/erkennen hoe vaak je tegen jezelf zegt, "Die persoon is zo gelukkig omdat…….."
Waarom denk je dat een ieder van jullie andere interesses en noden heeft? Merk je niet op dat wat voor één persoon belangrijk, benijdenswaardig of deskundig is, voor een ander helemaal niet interessant is? Iets dergelijks is aldus omdat een ieder van jullie een uniek pad heeft.
Wat is het waar je naar verlangd waarvan je niet geloofd dat je het kunt bereiken - een nieuwe woning, baan, relatie, auto, mobiele telefoon?
Wat je nog niet her/erkend hebt is dat deze stukjes die nu belangrijk zijn of in je leven missen deel uitmaken van je nieuwe pad. Dat is niet te zeggen dat een mobiele telefoon alles is dat je nodig hebt om je nieuwe pad te bereizen. Maar dat de mobiele telefoon je beginpunt/erkenning is dat het tijd is om te creëren wat er nodig is voor je nieuwe pad. En dit eerste stukje is zeer waarschijnlijk iets zeer tastbaars in jouw wereld.

Misschien beoefenden sommigen van jullie je manifestatie vaardigheden maanden of zelfs jaren geleden door de perfecte parkeerplaats of munten op de straat te vinden. Geen van beide was groot genoeg voor jou om te geloven dat je jouw wereld - en universum - zou kunnen creëren.
Het creëren van jullie persoonlijke Universum lijkt absurd te zijn voor bijna iedereen die dit materiaal leest, want je hebt nu moeilijkheden met het creëren van een bepaald inkomen of relatie.
Jullie hebben jullie creatie vaardigheden op zoveel niveaus in zoveel levensspannen begrensd, dat jullie geloven dat jullie een nieuwe baan ZOUDEN KUNNEN creëren, maar zeer zeker geen nieuw universum of alles dat riekt naar werelden voorbij jullie "comfortabele" Aarde. Aldus is het dat jullie doorgaan in jullie zandbak te spelen voorbij jullie peuterjaren.
Velen zullen aanstoot nemen aan die laatste verklaring want jullie hebben gemediteerd, gechant, gechanneld, gereinigd en gedaan waar jullie van dachten dat belangrijk was in jullie 3D wereld - en bereikten misschien jullie 3D droom(en). Maar jullie hebben niet langer deze vaardigheden meer om naar te smachten of ermee te spelen.
Je bent een andere entiteit resulterend in nieuwe vaardigheden en paden - hoewel je doorgaat te proberen om met vaardigheden te manifesteren die niet langer meer van toepassing zijn. Als je een nieuwe cellulaire structuur hebt - dat heb je; nieuw DNA - dat heb je; en een nieuw pad - dat heb je; waarom zou je dan aannemen dat je 3D creatie vaardigheden verenigbaar zijn met de Nieuwe Jij?
Je bent een nieuw wezen, in een nieuwe wereld je innerlijke-wezen negerend als het probeert om je manifestatie/creatie vaardigheden bij te sturen. Je hebt een nieuwe vaardigheidsset - die veel toegankelijker en gemakkelijker is dan wat in de 3D waar was. Maar je moet nochtans je geloofprocessen verschuiven om te weten dat iets dergelijks zo is.
Eenvoudig is het sleutelwoord voor je nieuwe manifestatie vaardigheden. Je hoeft niet te chanten, te mediteren, in vraag te stellen of toe te passen om iets voor je nieuwe pad te creëren. Je hoeft slechts te geloven dat iets dergelijks zo is.
Iets dergelijks lijkt misschien moeilijker te zijn dan de programma's die je gebruikte voorafgaand aan de Nieuwe Jij overgang. Want er waren door vele bronnen concrete acties gecreëerd, inclusief wij, die een stap-na-stap proces aanboden. En als het beoogde item niet gecreëerd werd, konden jullie jezelf de schuld geven voor het niet emotioneel of spiritueel op de juiste plaats te zijn, of dat je niet ijverig genoeg chante/mediteerde. Het was jouw fout of die van de Universums voor het niet begrijpen van je behoefte of al het andere dat jij je verbeelde dat jou vertelde dat manifestatie mogelijk was - het was gewoon niet voor jou.
Aldus is het dat je steeds maar weer opnieuw terugkeert naar die plaats dat er iets verkeerd met jou is, tot aan dat manifestatie verhalen mythes zijn - geen werkelijkheid - niet voor jou. Eonen van het verbergen van je vaardigheden hebben de anonimiteit bereikt die je wenste toe je voor de eerste keer de Aarde betrad.
Helaas, is het resultaat van die prestatie dat je niet langer meer gelooft dat je kunt creëren wat je wenst - en zeer zeker niet dat voor jou creatie gemakkelijker is dan ooit - gezien de nieuwe vaardigheidsset die je creëerde/introduceerde.
Zal je over het hek springen dat eens jou op de Aarde beschermde, maar nu een barrière is? Natuurlijk. Sta jezelf slechts toe om je geloofspatronen te adresseren die aanverwant zijn aan creatie/manifestatie. Want de dromen die je nu hebt zijn louter de tip van jullie nieuwe Multidimensionale Wereld.
Sommigen van jullie die dit stuk lezen geloven dat jullie je geloofprocessen niet aan kunnen passen, dat dit niet anders is dan het oude chanten, de oude meditatie methode dat slechts zo nu en dan werkte - of helemaal niet.
Geef jullie zelf alsjeblieft hulde voor het verbergen van jullie ware wezen voor zolang terwijl jullie van de Aarde zijn. Want inderdaad, zelfs diegenen die jullie bewonderen - wereldfiguren, filmsterren, artiesten - hadden zeer vaak moeilijke stukken waar zij mee te kampen hadden voorafgaand, tijdens of na hun grote sterrenstatus. Dat was jullie manier - want velen van jullie zijn wereldfiguren/leiders/sterren geweest in eerdere Aarde ontmoetingen - van het beperken van jullie luister. Dus zelfs tijdens jullie grootste prestaties (in jullie geest/gedachten) op Aarde, beperkten jullie je luister, beperkten jullie hoeveel vreugde jullie bereikten.
Het tegenovergestelde wordt nu door jullie van jullie geëist. Geen grenzen voor jullie luister of creaties. Geen grenzen voor jullie. Maar iets dergelijks kan alleen bereikt worden als jullie je 3D overtuigingen/geloven teniet doen en je herenigen met de Universums om jullie nieuwe pad te creëren.
Eerder in dit stuk, zinspeelden wij op dat waar jullie nu over dromen de inwijding is van jullie nieuwe pad. Jullie huidige droom is gelijkaardig aan het leren van jullie alfabet voorafgaand aan het lezen van Oorlog en Vrede.
Jullie hebben geen creatie limieten - anders dan deze die jullie gedurende eonen op jullie zelf plaatsten. Er zijn geen regels of structuren om jullie beter te helpen het pad te creëren waar jullie nu naar smachten. Slechts jullie geloof dat jullie niet langer meer jullie leven/wereld hoeven in te dammen naar de kleinheid welke jullie steunpilaar was gedurende ieder ander leven op de Aarde.
Creëer groot - veel groter dan alles dat jullie je tot nu toe voor konden stellen. En begin dit aldus te doen door deze overtuigingen/geloven die door jou gecreëerd werden om een kleine jij op de Aarde te handhaven te her/erkennen en op te ruimen.
Vraag aan jezelf wat deze beperkingen zijn. Ruim hen dan op zoals jullie zoveel andere stukken opgeruimd hebben in de laatste paar maanden. Ga door met jullie dromen - breid hen net zo snel uit als de uitbreidingen in/naar de gedachten komen en verwacht dat alles in overeenstemming met jouw plan voortgezet zal worden.
Misschien wens je om deze stukken van je pad die logisch schijnen te zijn te manifesteren en op te bouwen naar tijdreizen, dimensie springen, frequentie verschuiven of wat het ook is waarvan je nu aanneemt dat het voorbij jouw vaardigheidsniveau is. Of misschien wens je om Aardse stukken te negeren en eraan voorbij te gaan. Het is niet van belang.
Weet slechts dat het tijd is om deze creatie overtuigingen/geloven te transmuteren die je gedurende eonen gehandhaafd hebt, aldus je zou kunnen passen binnenin de zwaarte en kleinheid van de 3D. En dat er geen juiste manier is om deze beperkende overtuigingen/geloven op te ruimen, slechts de manier die voor jou juist is.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten