dinsdag, maart 17, 2015

Paradigma Verschuiving Nu: Uranus-Pluto Vierkant Vraagt Ons Te "Evolueren op onze Voeten" - 17 Maart 2015 / DL Zeta


Paradigma Verschuiving Nu: Uranus-Pluto Vierkant Vraagt Ons Te "Evolueren op onze Voeten"
17 Maart 2015 / DL Zeta

We zijn onder de beïnvloeding van het laatste exacte vierkant van Uranus-Pluto. We beginnen de effecten van de verbinding te voelen tussen deze twee krachthuizen zo ver terug als 2008. De energieën bouwen op met iedere 90-graden vierkant, de eerste welke zich voordeed in Juni van 2012. De spanning tussen Uranus en Pluto bleef sterk sinds 2012, en verhoogde zich met ieder exact vierkant. We zullen doorgaan de effecten van de Uranus-Pluto verbinding te voelen gedurende de volgende paar jaren.
Revolutie in onze Innerlijke en Uiterlijke Werelden
De vierkanten verhaasten een soort van revolutie in onze innerlijke en uiterlijke werelden. Deze grote verandering markeert de drempel van de nieuwe tijd, dat gedurende vele jaren nu binnenin de harten en geesten incubeerde. Het laatste volbrachte vierkant van deze maand is niet de laatste beïnvloeding van deze aspecten, wat uit zal strekken in/naar 2018 en daaraan voorbij. Dit is de meest krachtige astrologische beïnvloeding die we gedurende dit decennium zullen ervaren. De ingezaaide veranderingen tijdens deze tijd zullen de vorm van het voorwaarts gaande leven op het Aardse vlak bepalen.
De Uranus-Pluto verbinding markeert het definiërende moment van een generatie die zich de intenties en idealen herinnert achter de schoonvegende veranderingen van de Zestiger jaren. Deze intenties incubeerden gedurende decennia ondergronds en begonnen naar het oppervlak te komen toen wij 2012 naderden.
Onrust, Evolutionaire Verandering en Bliksemflits Inzichten
Het Uranus-Pluto vierkant signaleert generationele onrust en evolutionaire verandering. Het is één van de meest uitdagende van planetaire aspecten. Op het persoonlijke niveau brengt het uitdagingen en overgangsrites. Uranus gaat over verandering, revolutie, hoger besef, en de Bliksemflits inzichten geassocieerd met de spirituele ontwaking terwijl Pluto gaat over dood, vernietiging, transformatie en vernieuwing. De getriggerde uitdagingen onder de beïnvloeding van dit aspect zijn diepgaand, allesomvattend, en arriveren soms met een Tsunami-achtige kracht.

Schoonvegende Veranderingen vragen ons om "op onze Voeten te Evolueren"
Terwijl het Uranus-Pluto vierkant in intensiteit sterker wordt, mag je bij jezelf abrupte veranderingen gewaar geworden zijn te ervaren in de afgelopen jaren. Je mag de behoefte gevoeld hebben om letterlijk "op je voeten te evolueren", aangezien het leven zoals jij het kent het voor je ogen verandert.
Je mag niveaus van flexibiliteit, verantwoordelijkheid en aanpassingsvermogen hebben moeten oproepen waarvan je niet wist dat je het had. Oude structuren van je leven mogen weggevallen zijn terwijl nieuwe verantwoordelijkheden toegevoegd werden. Deze energieën vragen van ieder persoon om ieder deel van hun leven te onderzoeken om te zien wat hen niet langer meer van dienst is. Veranderingen zullen nu variëren van het opruimen en loslaten van rommel en items die je niet langer meer in je huis gebruikt, naar het beëindigen van relaties en andere verbindingen die niet langer meer het hoogste goed dienen. Velen zullen van carrière veranderen, nieuwe koersen van studie ondernemen of geconfronteerd worden met de noodzaak een reis van genezing te ondernemen.
Oude Structuren Afbreken
Het Uranus-Pluto vierkant zet de afbraak van de oude structuren in beweging, hetgeen essentieel is om de weg voor de nieuwe tijd vrij te maken. Gedurende deze laatste paar jaren terwijl het Uranus-Pluto vierkant een steeds bredere schaduw opwierp, waren wij getuige van versnelde Aarde veranderingen, klimaatveranderingen, en sociale onrust - dit alles spiegelt onze eigen persoonlijke onrust. Op het individuele niveau, brachten deze veranderingen ons van aangezicht tot aangezicht met onze eigen schaduw zelven en in sommige gevallen lanceerde het ons naar een immer verdiepende spirituele reis.
Hoewel massale veranderingen en transformatie in de wind zijn, hebben we nog steeds de bekwaamheid om deze veranderingen op een bewuste manier te navigeren, met de ogen open, volledig ontwaakt en aanwezig binnenin het moment, en volledig verbonden met onze spirituele begeleiding. Het is vanuit deze ontwaakte houding dat wij bijeen kunnen komen om een visie voor de Nieuwe Aarde te creëren die het hoogste goed van iedereen dient. Niemand hoeft een onfortuinlijk slachtoffer in dit proces te zijn.
Uranus/Pluto en de 60er jaren Revolutie
Dit Uranus-Pluto Vierkant manoeuvreert terug naar de revolutionaire idealen van de zestiger jaren toen Uranus en Pluto conjunct waren. We kunnen terugkijken naar de burgerrechten marsen, de hippie beweging, anti-oorlog demonstraties - alles dat tijdens de zestiger jaren ingezaaid werd komt nu opnieuw tevoorschijn terwijl Uranus en Pluto zich weer bij elkaar aansluiten.
De Uranus-Pluto Beïnvloeding in de Recente Jaren Nasporen
Om te begrijpen wat er van je gevraagd wordt tijdens deze tijd, kijk terug naar de eerste rommelingen van de naderbij komende Uranus-Pluto vierkanten in 2008. Wat waren de thema's van je leven tijdens die tijd? Wat voor onverwachte veranderingen en verschuivingen dan ook duidde op evenementen die in de ethers kristalliseerden. Kijk nogmaals om te zien wat er in je leven gebeurde rondom Juni 2012 (en tijdens de serie van verduisteringen daaraan voorafgaand); dan nogmaals naar September en Oktober 2012; Mei/Juni 2013; Oktober/November 2012; April 2014; November/December 2014; en nu van 11 Maart doorgaand naar 28 Maart 2015. Het hoogtepunt van het Uranus-Pluto vierkant was van 17 Oktober - 15 November 2013 zodat de evenementen van die tijd specifieke onthullende inzichten mogen aanbieden in de persoonlijke beïnvloedingen van dit aspect.
Het Uranus-Pluto vierkant kan je helpen om alles los te laten dat niet langer jouw hoogste goed dient: bezittingen, relaties, ideeën, overtuigingen, gewoontes en patronen. Dit gaat over het loslaten wat jou niet langer meer dient. Je mag jezelf geroepen voelen om je volledige manier van leven los te laten en in een volledige nieuwe richting te gaan. Wanneer de weerstand voor de veranderingen die binnenin ons en rondom ons heen doorsijpelen, openen wij de deur naar rijkdom voorbij wat wij ons voorgesteld hebben. Om gebieden van je leven te begrijpen die het meest beïnvloed zijn door iedere exacte vierkant, onderzoek je kaart om te zien welke huizen overgangen Pluto en Uranus in zijn gedurende deze tijdskaders.
Wij bieden enige suggesties aan voor het navigeren van de effecten van het Uranus-Pluto vierkant tijdens deze laatste exacte vierkanten en in/naar de volgende paar jaren wanneer diens beïnvloeding nog steeds een begeleidende kracht zal zijn.
1) Onderzoek jezelf. Wordt een detective van je leven door alles te observeren, alles in vraag te stellen. Dit helpt het cultiveren van het zelfbesef.
2) Stel je motiveringen in vraag. Laat los wat jou niet langer dient maar tegelijkertijd onderzoek je motieven voor het elimineren van langdurige structuren en verbindingen. Loop je weg van onopgeloste situaties uit je verleden of streef je ernaar om vrede te maken met het verleden en het los te laten?
3) Onderzoek hoe je ego het maken van beslissingen beïnvloedt. Het ego is een bruikbaar gereedschap zolang als het in overgave aan de goddelijke wil is.
4) Erken dat je allereerst een oneindig wezen bent en als zodanig verdienend van het hoogste en het beste dat het Universum te bieden heeft. Als een oneindig wezen, ben je bescheiden, mededogend, overvloedig, liefdevol en toegewijd aan het dienen van het hoogste goed van allen.
5) Maak dagelijks tijd vrij voor de stilte en rust dat jou toestaat de brug met je hogere zelf te versterken.
6) Cultiveer intuïtie en spirituele verbinding. Droomwerk, journalisering, meditatie, ademhalingswerk, chanten en talrijke andere technieken kunnen helpen bij het ontwaken van je innerlijke zintuigen.
7) Stel je intenties in om het besef uit te breiden, zelfs als het betekent bewust te worden van pijnlijke waarheden over jezelf en anderen. Wat het ook is dat je omhelst en vergeeft kan je genezen.
8) Deel het geschenk van je Licht om het pad verderop voor anderen te verlichten.
9) Omhels het idee dat alles vloeibaar is en verandert binnenin ieder moment en zie jezelf in harmonie bewegen met deze onophoudelijke levensstroom.
10) Om jezelf van alle inperkende beïnvloedingen te bevrijden, onderneem een vasten - niet slechts van voedsel maar van het internet, mobiele telefoons, televisie, films en alle andere afleidingen. Maak regelmatig ruimte in je leven om te journaliseren, mediteren en binnenin te luisteren.
11) Wordt aanwezig, alert en wakker binnenin het moment. Je huidige moment is je werkelijke punt van kracht. Vanuit het huidige moment ben je in staat het verleden te genezen, vreugde binnenin het heden te cultiveren en de toekomst te visualiseren.
12) Breng tijd door in de natuur, je verbindend met je natuurlijke innerlijke ritmes.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2015 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen