maandag, maart 23, 2015

Mary Magdalene - Zuivere Liefde Activering - 22 Maart 2015 / Fran Zepeda


Mary Magdalene
Zuivere Liefde Activering
22 Maart 2015 / Fran Zepeda
Opmerking van Fran: Dit is een Activering' boodschap welke een poosje geleden aan mij gegeven werd door Mary Magdalene, en ik werd begeleid om te wachten en om het nu met jullie te delen. Deze boodschap inspireerde ook een Meditatie/Activering MP3* die ik op mijn website aanbied, om de ervaring en het effect van de Actievering te verdiepen en te intensiveren. Ik heb de link daarvan onder deze boodschap gezet* … Geniet ervan!
****
Groeten, Ik ben het, Mary Magdalene, je ware Wezen infiltrerend met zuivere zachte Liefdesenergie, het uitbreidend door al je cellen heen en het incorporerend in je Gehele Wezen. IK BEN de zachtheid van zuivere energie waar jij een overeenkomst mee hebt - De Liefde van de Schepper in iedere cel van je Wezen - De Liefde breidt uit met zuivere, zachte zingende essentie dat je ware Wezen overneemt - De zuivere zachte kleur van Goud en Magenta geplant en verankerd en uitbreidend naar eindeloze mogelijkheden.
Voel het nu terwijl ik je ware Eindeloze Essentie incorporeer met Liefdesenergie welke zo zuiver en compleet is dat je het met iedere cel voelt, met iedere molecule van iedere cel, en ieder atoom, en ga zo maar verder, voor altijd, naar het kleinste deeltje van je Wezen, in die zin dat het alle onzuiverheden absorbeert, en met alchemistische precisie, verdrijft en transmuteert het alle onzuiverheden in/naar de zuivere zachte Liefde die je bent, door slechts je intentie om de onzuiverheden in/naar je ware essentie te absorberen en te verwelkomen terwijl het tegelijkertijd transmuteert naar de Goddelijke essentie die je bent - Zuivere Gouden Energie met vele kleuren van de regenboog infiltreren en verblijven in iedere cel terwijl de kristallijne natuur (van jou) duidelijker wordt.  

En dit is jou alchemie. Dit is je ware aard. Dit is jouw essentie. Het is allemaal één en hetzelfde: Liefde wordt Jou en jij wordt liefde, en voor altijd en eeuwig verblijf je daar binnenin. Het verblijft binnenin jou. Het is de opmaak van ieder kleinste deeltje van je Wezen. Het allemaal tezamen vermengd het in/naar de Liefde welke jij bent.
En dierbaren, dit is de sleutel voor jullie ascentie. Voel alsof je zwevende Liefde bent, geïncarneerde Liefde, Bewegende Liefde, Liefde in actie, Liefde tussen iedereen in - Geheel tussen jullie in, in Liefde en Zuiverheid.
De essentie van je Wezen is de essentie van het Al, als je de zuivere zachte energie verwelkomt te zijn in de kern van ieder woord, iedere gedachte, iedere actie, alles dat je waarneemt, en alles dat je denkt en dat je doet - alles dat je bent. Nu en Altijd.
Denk erover na om in plaats van je cellen gevuld te zien met fysieke materie, dat je hen gevuld ziet met gouden en zacht roze en magenta vleugjes van zachtheid, wervelend en vloeibaar in de opmaak. Het straalt uit om alle ruimte in en rondom je cellen te bedekken. Je wordt vloeibaar met Liefde. Je wordt substantieel in Liefde. Jij … wordt … Liefde - Niets anders dan Liefde.
Sta deze Liefde toe te vormen en alles in je wereld te creëren. Laat het de basis van je Gedachten en Creatie worden, en zie het manifesteren als wat je wenst te zien in je wereld, wat je wenst te ervaren in je wereld - Wat jij in deze wereld Bent.
De Liefde welke Jij bent wordt dan een geschenk aan de wereld en een geschenk aan jou welke je altijd koestert. Jij bent het Geschenk. Jij bent de Liefde. Jij bent de Alles in deze wereld. Want jij bent er Eén mee. Jouw Liefdesdeeltjes stimuleren alle andere deeltjes in jou, en verder buitenwaarts om alle andere deeltjes en Wezens te stimuleren, alsof je daar gewoon bent, en het zet de andere deeltjes aan verder en buitenwaarts naar de Oneindigheid.
Dus nu zijn er vele Liefdesdeeltjes die alles in jullie lichaam en Lichtlichaam opmaken, alles in jullie omgeving, alles in jullie Universum en Multiversum. Alles wordt Liefde omdat het Liefde IS. Het wordt alleen maar aangezet om diens werkelijke essentie te herinneren. Het neemt de Wereld over; het neemt het Multiversum over, deze alchemie in/naar de Ware Goddelijke Liefde dat alles in het Multiversum opmaakt.
En ik geef dit aan jullie met de zuivere intentie dat jullie dit jullie eigen waarheid maken. En ik ondersteun elk en iedereen van jullie bij deze inspanning.
Voor nu en altijd, IK BEN Mary Magdalene in Zuivere Liefde Essentie.
Namaste.

Oorspronkelijk ontvangen op 1 Januari 2015
Voor de ZUIVERE LIEFDE ACTIVERING/MEDITATIE MP3* (Engelstalig) klik alsjeblieft hier. (Deze is niet gratis en de kosten bedragen … $3.33) Dit is een geleide meditatie voor de bovenstaande Activering om de Zuivere Liefde Essentie binnenin ons te activeren, uit te breiden en te verdiepen in de verdere vooruitgang van de Ascentie. Geniet!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Copyright © 2011-2015 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com    www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen