vrijdag, maart 13, 2015

Lord Michael - Lichtwijzers - 13 Maart 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Lichtwijzers
13 Maart 2015 /  Annemiek Coenen
Spannende tijden, zoveel Licht als er nu gestuurd wordt, lieve mensen blijf op jezelf afgestemd. De wereld gaat openen, veranderen. Vele verschillende wegen gaan u getoond worden.
Jullie zijn de Lichtwijzers, de Lichtwijzers die nu aan bod gaan komen. Lichtsignalen krijgen jullie allen en in blijdschap gaan jullie deze verspreiden.
Chaos ontstaat door het vele Licht, dit was u allen bekend, dit is de tijd van de ommekeer. Ben een Licht voor uzelf en voor anderen, de massa verdient dit Licht ook en gaat nu massaal openen. Dankzij jullie lieve harten, dank zij jullie worden veel verbindingen gemaakt, de Liefde gaat de mensheid overstromen.

Verbind je iedere dag met de energieën van die dag zodat het makkelijker is om jezelf af te stemmen in het moment. Het duurt niet lang meer lieve harten voordat jullie vervuld zullen zijn van je hartgevoel. Het thuiskomen in het ZIJN. Daarom lieve harten blijf in je energie en aanschouw. Heb mededogen en compassie met alles wat aan het gebeuren is en gaat gebeuren. Al dit is nodig om bij de eenheid uit te komen.
Wonderen gaan gebeuren voor een ieder die openstaat. Alles wordt versterkt op de 20e maart. Laat alles door jullie heen stromen en straal. Jullie zijn moe maar dit gaat voorbij, straal en omhels de natuur. De aardekracht zal jullie helpen om bij jullie zelf te blijven.
Lieve harten in Licht en Liefde verwarm ik jullie.
Ik Ben Lord Michaël

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten