donderdag, maart 26, 2015

Karen Dover - Het Openen van "Kwetsuren" om in WAARHEID te Genezen - 23 Maart 2015


Karen Dover
Het Openen van "Kwetsuren" om in WAARHEID te Genezen
23 Maart 2015
Voor velen in deze tijd mogen de energieën van de afgelopen paar lineaire dagen intens aangevoeld hebben. Op een Menselijk bewust wakend niveau wordt de verklaring als "zonnevlammen" gegeven en deze moeten gezien worden in de context zoals zij verschijnen. Alles is frequentie in het Universum en deze uitbarstingen van energie werken eraan om het menselijke voertuig uit de dichte patroonvorming vandaan te verhuizen, die gedurende een eeuwigheid binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie onderwezen werd. Zoals ik herhaaldelijk geblogd heb zijn er uiteenlopende aspecten van het evolutieproces, daar is de opwaardering en de uitbreiding van onze menselijke voertuigen op het cellulaire niveau, de uitbreiding van onze spirit welke binnenin het menselijke voertuig zit en de bredere planeet Aarde waar wij op leven. Alles is bezig in uitlijning te komen met het bredere Universum, dus op ieder specifiek moment breiden wij op elke/alle van deze niveaus uit, en aangezien deze voor de blote menselijke ogen verborgen zijn wordt deze uitlijning er vaak uitgefilterd.
In deze tijd brengen de verhoogde energieën de lagere dimensionale frequenties die binnenin ons bestaan naar de oppervlakte. Deze manifesteren als emoties en "herinneringen" welke de genoemde emoties aansturen. Het menselijke ras werd herhaaldelijk onderwezen dat "liefde pijn doet" en dit is geen WAARHEID. In deze tijd zullen uiteenlopende scenario's en "vroegere kwesties' naar boven komen om losgelaten te worden via genezing.
Zij mogen intense pijn naar boven brengen en mogen de vraag naar boven brengen van waarom het scenario opnieuw bezocht moet worden. Dit is om de genezing toe te staan wat alleen bereikt kan worden door los te laten en de hogere dimensionale energieën toe te staan door ons heen, rondom ons en binnenin ons te stromen.

Zoals ik geblogd heb, wordt er aan ons gevraagd om te accepteren dat onze menselijke wil alleen deel uitmaakt van het grotere plaatje dat het menselijke leven genoemd wordt. Door het proces dat onze spirit aan ons presenteert te accepteren en eraan over te geven kunnen wij wonderen accepteren. De 'kwetsuren' kunnen niet meegenomen worden in/naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden aangezien zij, op wat voor moment dan ook dat wij ernaar streven om ons zelf te verdedigen door het geloof dat als wij dat niet doen wij gekwetst zullen worden, geen WAARHEID zijn. Het leven door de lens van dit geloof is vervormd en genezing kan zich niet voordoen terwijl er stevig vastgehouden wordt aan dit geloof. Dus nu worden wij gepresenteerd met een venster om onze visie op te ruimen en om Liefde en mededogen voor IEDEREEN te hebben. Om te begrijpen dat met het verdedigen van onze hartruimte wij in feite pijn aan onszelf en aan diegenen rondom ons heen veroorzaken. Aangezien ons geleerd werd om dit herhaaldelijk te doen in de oude 3D Aarde gecreëerde constructie moeten wij allereerst mededogen voor onszelf hebben. Wijsheid achteraf en spijt zijn gereedschappen van de oude 3D Aarde constructie. Vergiffenis van ZELF gaat vooraf aan alle genezing en aan ons wordt gevraagd om deze "kwetsuren" toe te staan volledig te genezen.
Toen ik een kind was, was mijn moeder het gewoon mij te vertellen dat de snelste manier voor een snee om te genezen was om er frisse lucht bij te laten. Ja, je kon er een verband of pleister op doen maar dit vertraagde in feite het natuurlijke genezingsproces. De oude 3D Aarde moedigt ons aan om een verband over onze verwondingen te plaatsen en het dan met rust te laten, en zoals de gepresenteerde analogie vertraagt dit de feitelijke genezing. Velen geloven dat de pijn van het opnieuw bezoeken zo groot zal zijn dat het ondraaglijk zal zijn, maar dit filtert de veranderingen en de groei eruit vandaan die al plaats gevonden hebben. Wij zijn niet dezelfde mensen die wij bijvoorbeeld gisteren waren. Wij verschuiven en groeien onophoudelijk. Daarom zal de vrees voor pijn veel groter zijn dan dat wat van ons gevraagd wordt om toe te staan te genezen.
De LIEFDE welke IS omhelzen en accepteren dat in onze menselijke gestalte wij niet en nooit perfect kunnen zijn, staat toe voor deze genezing om plaats te vinden. Inderdaad, zonder deze genezing toe te staan zullen wij op onze plaats gehouden worden, aangezien alleen WAARHEID kan manifesteren in de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden.
Ik blogde onlangs over te verbinden met de Christus om God te bereiken. Het symbolisme van het kruis is belangrijk in de loslating van pijn. "Kwetsuren" zijn ook voorvaderlijk en lopen binnenin families. Van ons wordt gevraagd om dit kruis te overhandigen en te beseffen dat ons louter ONDERWEZEN werd dat het van ons was om te dragen. Velen zullen proberen vast te houden aan het te geloven dat er geen genezing kan zijn, maar dat is de kracht van de LIEFDE welke IS eruit vandaan filterend. "LIEFDE is het antwoord ongeacht de vraag", maar niet de definitie van de liefde welke binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie onderwezen wordt. Om de volle kracht van de LIEFDE welke IS te voelen moeten wij accepteren dat wij alleen maar een fractie hebben van een veel groter plaatje op dit ons menselijk bewuste niveau.
God loopt altijd bij ons en wij hoeven alleen ons hart te openen om het stromen van de LIEFDE welke IS toe te staan volledig te stromen. Dat is alles dat er vereist wordt en dan zal de situatie beginnen te ontbinden. Velen in de menselijke gestalte zullen blijven proberen om dit stromen te controleren zoals de oude 3D Aarde gecreëerde constructie ons onderwees, niet alleen maar om de pijn vast te houden maar ook om onszelf erdoorheen te definiëren. Dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund in de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden.
Wie zou je zijn zonder de pijn van X? Deze vraag schijnt niet te beantwoorden te zijn totdat wij accepteren dat het antwoord zich zal ontvouwen als we X loslaten. Ons wordt nooit het antwoord voorafgaand aan het loslaten getoond.
In deze tijd worden wij volledig ondersteund in dit proces en aan ons wordt gevraagd om in de richting te treden welke voor velen hun grootste angsten zal zijn. Alleen door dit te doen kunnen wij onszelf laten zien dat de angst de illusie is, geplaatst voor ons om ons in te dammen en te onderdrukken. De "kwetsuur" is de zelfgecreëerde gevangenis die ons geleerd werd te creëren en er binnenin te leven in de oude 3D Aarde werkelijkheid. Uitbreiding en groei zijn daarom voorbij deze zelfgecreëerde gevangenismuren. Om hen te ontbinden hoeven wij alleen naar hen toe te lopen met een open hart en GELOOF en VERTROUWEN in het proces.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen