zondag, maart 08, 2015

Hilarion - De Innerlijke Veranderingen die Bezig zijn Plaats te Vinden Beïnvloeden Iedereen - Maart 7-14, 2015Hilarion
De Innerlijke Veranderingen die Bezig zijn Plaats te Vinden Beïnvloeden Iedereen
Maart 7-14, 2015 
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Het verstrijken van de tijd versnelt of eerder, heeft die beïnvloeding op jullie levens. Er zijn vele tijdperken van de geschiedenis van de Aarde die in/naar de uitlijning komen met de huidige tijdlijn, en de informatie en de kennis die verloren waren in de nevelen van de antieke oudheid worden nu teruggebracht in een herziene en opgewaardeerde manier. Er is zich een proces van integratie aan het voordoen en ook een herijking voor de Nieuwe Aarde werkelijkheid van alles en iedereen op de planeet. Het is een uitdagende tijd voor heel veel mensen over de gehele wereld heen en huidige en onophoudelijke verhogende energieën brengen de noodzaak naar hen om hun eigen prioriteiten, hun doelstellingen en hun voornemens opnieuw te evalueren en opnieuw in te stellen. Deze activiteit zal doorgaan plaats te vinden door de komende jaren heen, terwijl ieder individu voorwaarts gaat in overeenstemming met diens eigen niveau van groei en uitbreiding. Tijdens dit versnelde proces van groei voor ieder individu, zullen er onderweg vele haltes en opstarten zijn. Het betaamt elk persoon om zichzelf en diens persoonlijke en planetaire cyclussen te kennen en om dan in harmonie met hen te beginnen te werken.
Ieder individu volgt nu doortastend diens eigen ster, diens eigen individuele pad en hogere bestemming. Het is belangrijk om geduldig met elkaar te zijn terwijl dit proces verder gaat, want er is ruimte voor de gehele mensheid in hun diversiteit om op wonderbaarlijke en verbazingwekkende manieren volledig uit te breiden. Wat voor één individu verkeerd lijkt te zijn is precies een goed iets voor de ander. Ieder persoon is lerende om te luisteren naar, afgestemd en gevoelig te raken voor, hun eigen innerlijke aansporingen. Dit mag bij tijden een botsing van voornemens creëren, en er moet voor gezorgd worden om iedereen in diens omgeving en gebied van beïnvloeding diens individuele recht toe te staan om op diens eigen snelheid te gaan, terwijl zij de metamorfose die zich binnenin hen voordoet verwerken. De innerlijke veranderingen die bezig zijn plaats te vinden beïnvloeden iedereen en het is belangrijk om je dit te herinneren wanneer er met elkaar gewisselwerkt wordt. Besef dat iedereen het beste doet dat zij op ieder moment kunnen en slechts op hun eigen niveau van begrip kunnen assimileren. Laat wat voor strakgespannen of stijve ideeën en verwachtingen dan ook los en geef je over aan de natuurlijke stroom van evenementen. Maak het jezelf en anderen niet moeilijk en beoefen onthechting in alle situaties.

Diegenen van jullie die al door het merendeel van het reinigings-, opruimings- en zuiveringsproces heengegaan zijn, zijn werkzaam om hun vijf lichamelijke systeem te verfijnen. Jullie hebben geleerd om de schoonheid van ieder moment in jullie persoonlijke wereld en de mensen daarin te zien. Terwijl Liefde, respect en waardering voor elkaar en voor jullie wereld uitbreidt en groeit, zal het loslaten van de voormalige waargenomen begrenzingen in alle gebieden van jullie levens en hen te vervangen met de vastberadenheid om door deze uitdagende kansen in eenheid en vrede heen te komen, de hoofdzakelijke motivatie binnenin ieder persoon diens hart zijn. Daar is een grotere samenkomst van de mensen van de Aarde die zich voordoet. Ieder persoon op de Aarde is belangrijk in het goddelijke schema van de dingen en zij helpen elkaar met een open hart. Het is de manier van bescheidenheid, eerlijkheid, vriendelijkheid en generositeit waarop de veranderingen te creëren die jullie wensen om in/naar deze wereld te brengen.
Men begrijpt nu dat Liefde, mededogen en vriendelijkheid de motiverende krachten zijn achter elk woord en iedere actie, achter iedere gedachte en elk gevoel dat jullie binnenin jullie hart vasthouden om een meer vreedzaam, voorspoedig en overvloedig leven te creëren. In het bedachtzaam zijn over de keuzes die je maakt en hoe deze keuzes anderen rondom jou heen kunnen beïnvloeden, streef altijd alleen maar naar hun hoogste en grootste goede bij alles dat je doet. Terwijl een ieder van jullie jullie tuin van het leven verzorgt, schiet het hoogste potentieel wortel en groeit in/naar de werkelijkheid van ieder persoon en wordt met hun zorg, geduld en toewijding gevoed. Er is een verbazingwekkende kracht in een sterk voornemen welke door Liefde van brandstof voorzien wordt. Wanneer je het zegenen van de wereld uitoefent, zegent de wereld jou in tienvoudigheid terug.
Door de uitoefening te cultiveren van je te focussen op de dingen in je leven die jou vreugde brengen, en jou rondom wat voor afleidingen dan ook die op jouw weg komen manoeuvreren, kan je ervan verzekerd zijn dat je focus en vastberadenheid zullen beginnen dit in je leven op prachtige synchronistische manieren te manifesteren. Geloof in jezelf, dierbaren, dat je de kracht en de bekwaamheid hebt om het leven van je dromen te creëren. Volhard in jullie vastberaden inspanningen om een positieve verandering in jullie leven, in de levens van jullie geliefden, en in jullie wereld teweeg te brengen. Jullie verdienen het dat alles dat jullie hart wenst hier volledig op Aarde manifesteert.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten