maandag, maart 23, 2015

Het Team - Projectie van Jullie Bewustzijn - 18 Maart 2015 / Peggy Black


Het Team
Projectie van Jullie Bewustzijn
18 Maart 2015 / Peggy Black
Wij zijn hier om jullie te ondersteunen bij het herinneren van de toekomst. Deze zijn opwindende alsook uitdagende tijden voor jullie planeet. Er is een enorme toename van kosmische energie activiteiten die de mensheid voorbereiden op een krachtig keerpunt. Jullie zijn aan het verschuiven van ingestelde programma's, patronen en sjablonen naar een meer holistisch intuïtief partnerschap en wisselwerking met het kwantumgebied, waar vaak naar verwezen wordt als het verenigde gebied. De krachtige galactische energieën die jullie paneet nu overspoelen activeren veranderingen in jullie DNA. De mensheid is in een krachtig proces van evolutie.
Jullie interfacen, wisselwerken, vermengen altijd met dit kwantumgebied. Julie reageren op deze verhoogde hemelse vibraties, zoals het zou moeten zijn. Het doel is een ontwaakte, verlichte mensheid.
Daar zullen altijd diegenen zijn die wat voor type van verandering dan ook weerstaan, zelfs wanneer het aangeboden wordt in het werkelijke energiegebied waar zij leven en bewegen en hun ervaringen hebben. Dan zijn daar diegenen die uitgebreide verandering in het bewustzijn dat aangeboden wordt uitnodigen, omhelzen en het vieren.
Jullie zijn dit nieuwe besef aan het verankeren, een zaaien in en versterken deze toekomstige werkelijkheid.
Iedere bewuste actie, iedere verschuiving in gewaarwording/inzicht, iedere keer dat jullie een beperkend patroon van gedrag loslaten, doen jullie je transformationele werk.
Jullie beginnen te beseffen dat jullie deze kwantumenergie zijn. Jullie worden je bewust dat dit kwantumgebied reageert op wat jullie aanbieden. Dit neutrale trillingsgebied is in afwachting van jullie invoer en jullie vibrationale wisselwerking.


Het is bewustzijn dat jullie fysieke gestalte creëerde; het is, en wordt, vanuit dit gebied van alle mogelijkheden gecreëerd. Een deel van jullie ontwaking en jullie persoonlijke bekrachtiging is om deze waarheid te her/erkennen en om het je eigen te maken. De energie en trillingen van jullie gedachten, emoties, overtuigingen en intenties zijn verantwoordelijk voor het informeren van dit kwantumgebied van wie jullie zijn. Jullie fysieke gestalte is een creatie en projectie van jullie bewustzijn.
Sta jezelf gedurende een moment toe je voor te stellen, dat door deze persoonlijke kracht/macht te erkennen, je kunt beginnen te verschuiven wat er binnenin je lichaam gebeurt. Besef dat je opgemaakt bent van duizenden en duizenden energieatomen die met bliksemsnelheden bewegen en reageren op de door jou overhandigde patronen en overtuigingen.
Je zenuwstelsel heeft alles dat je ervaren en waargenomen hebt opgenomen en opgeslagen. Er wordt voor jouw patroon van het creëren van je fysieke gestalte van moment naar moment op een diep onderbewust niveau gezorgd. Aangezien dit patroon of deze blauwdruk op diens plaats is en je de uitkomst nooit betwist, gaan fysieke beperkingen door deel uit te maken van wat je ervaart.
Denk eraan, jij bent een stroom van intelligente energie. Echter, je werd geprogrammeerd om ongelooflijke beperkingen te accepteren. De matrix van beperking die deze planeet en de mensheid in een stevige greep van machteloosheid vasthoudt wordt onthuld. Steeds meer individuen ontwaken jegens de waarheid dat zij hun werkelijkheid creëren en bijdragen aan de collectieve werkelijkheid.
De dingen zijn aan het verschuiven en wij vieren die waarheid met jullie, eren en erkennen deze waarheid omdat jullie het zijn die deze verschuivingen werkelijkheid maken. Deze golf van bewustzijn dat ieder aspect van jullie wereld overspoeld wordt verankerd door wezens zoals jullie zelf.
Laten we ons nu focussen op jullie fysieke gestalte en de ongelooflijke onbegrensde mogelijkheden die van jullie zijn om op te eisen. Verbeeld je dat jouw DNA energie direct vanuit het verenigde/kwantumgebied van alle mogelijkheden ontvangt en doorgeeft.
Jullie geest is een deel van het verenigde gebied; materie en energie zijn ook een deel van dat gebied. Dus daar is een dans en uitwisseling van vibraties dat zich te allen tijd voordoet.
Verbeeld je dat je DNA ontvankelijk is en luistert naar je woorden en gedachten en je emotionele vibraties vertaalt in/naar boodschappen die naar iedere cel van het lichaam worden verzonden en door hen ontvangen worden. Besef dat je cellen en DNA, welke alle herinneringen, patronen en codes vasthouden, mettertijd voortdurend vervangen worden.  
Je hebt de kans om te herprogrammeren en opnieuw te beginnen. Je hebt de bekwaamheid om een portaal van besef te openen dat jou toestaat te interfacen en te verbinden met het bewustzijn van je eigen lichaam. Iedere cel heeft bewustzijn en reageert op de aard van de trillingen die het baden. Verschuif deze trillingen en je cellen zullen op een andere manier reageren.  
Denk eraan het is de energetische blauwdruk welke van generatie op generatie doorgegeven werd dat de fysieke gestalte in diens beperkte capaciteit gecreëerd heeft. Deze energetische blauwdruk zal deze patronen en grenzen op hun plaats houden.
Echter, dit is slechts een 3D werkelijkheid en aangezien je een multidimensionaal bewust wezen bent, kan je nu beginnen om deze beperkingen te verschuiven in in/naar de plaats te stappen van het opnieuw creëren van je fysieke gestalte, terwijl het begint zich aan te passen en aanpast aan steeds meer kosmische Lichtvibraties. Je kunt opwaarderen naar je onbegrensde potentieel. Er vindt een fysieke transmutatie plaats terwijl je fysieke gestalte aan het verschuiven is.
Terwijl je begint om deze waarheid voor jezelf te kennen, nodig je deze verschuivingen uit om te versnellen. Iedere cel in je fysieke lichaam is gemaakt om enorme hoeveelheden van kosmische Lichtvibraties te absorberen. Verwelkom dit besef.
Verbeeld je dat iedere cel steeds meer Licht ontvangt, wat die cel toestaat om in goddelijke integriteit met diens meer gunstige doeltreffendheid te werken. Jullie zonneschijn activeert jullie DNA. De DNA knoppen zijn uitgezet of aan en zelfs opnieuw gesynchroniseerd binnenin de cellen van het lichaam door deze hemelse frequenties en hemelse geschenken. Omhels dit besef terwijl het een hoger niveau van bewustzijn activeert door jullie DNA en jullie gehele lichaam heen.  
Begin je overtuigingen/geloven te verzachten rondom wat je denkt dat mogelijk is; doe net alsof, als dat nodig is, totdat je een nieuwe werkelijkheid op diens plaats kunt houden. Je lichaam is slechts een uitprint van je bewustzijn. Als je meer bewustzijn verankert is er meer lichtactivering. Dit besef is waar ascentie helemaal over gaat. Dit moet je waarheid op het diepste niveau van je besef worden.  
Hoe meer jij jezelf kunt kennen als een gebied van intelligente energie en Licht, en dan begint om op een diepere manier te verbinden met alle aspecten van je fysieke lichaam, hoe meer jij je bezig zult houden met de genezing van je vorm.
Jullie worden ondersteund door de rijken van Liefde en Licht, door de Hemelse wezens, en door de meesters van de vorm.
Jullie zijn capabel en onbegrensd. Jullie worden uitgenodigd om jullie persoonlijke kracht/macht te claimen om wat voor onjuiste gekwalificeerde energieën dan ook te transformeren, hoe het ook is dat zij zich in jullie lichaam manifesteren. Wij hebben ons vandaag op jullie fysieke lichaam gefocust, echter, het principe van het kwantumgebied dat jullie invoer reflecteert is op alles van toepassing.
Wij zijn beschikbaar, samen met al diegenen in de hemelse rijken die jullie verkiezen uit te nodigen, om jullie uitgebreide besef te ondersteunen terwijl jullie beginnen om alles dat beperkend is los te laten. Denk eraan jullie maken een verschil iedere keer dat jullie het één of andere beperkte gedrag of overtuiging opruimen en transformeren. Denk eraan jullie maken een verschil iedere keer dat jullie meer Lichtbewustzijn uitnodigen in/naar jullie werkelijkheid en activiteiten.
Jullie doen geweldig werk. Sta jullie zelf toe om erkend te worden voor alle persoonlijke uitdagingen die jullie verschoven en opgetild hebben. Wij omhelzen jullie met onze dankbaarheid.
Het Team

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Peggy Black All Right Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address.  www.morningmessages.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten