maandag, maart 09, 2015

Ga Ik of Blijf Ik? - 8 Maart 2015 / Brenda Hoffman


Ga Ik of Blijf Ik?
8 Maart 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Maak je niet ongerust als jouw wereld geen vreugde bezit, alsof kleurloos het enige woord is om jouw gevoelens te omschrijven. Maar dan, is het waarschijnlijk moeilijk voor jou om voorbij dat te gaan of te denken wanneer dergelijke laagtes ervaren worden na verwachtingen van doorgaande hoogtes.
Doorgaande hoogtes zouden waarschijnlijk waar geweest zijn als je niet gekozen had voor het gestroomlijnde actieplan dat deze zeer recente energie uitbarstingen bij je langs lieten komen. Misschien geloof je dergelijke waarheden niet. Je hebt de vrijheid te geloven en te voelen zoals je wenst. MAAR de energieën die nu op je neer regenen zijn veel dieper en ja, zwaarder dan welke dan ook die je tot op heden ervaren hebt.
In plaats van deze fase van jullie overgang een paar maanden te verlengen, kozen jullie ervoor om deze fase nu te voltooien. Aldus is het dat jullie je overweldigd voelen met emoties van duizelingwekkend geluk naar diep verdriet; of jullie voelen kwalen en pijnen die jullie nog niet eerder gevoeld hebben - ten minste tot deze omvang; en/of stellen jullie de geldigheid van deze overgang in vraag. Want inderdaad, jullie geloven dat jullie niet zouden lijden, aldus onder de voorwaarde dat liefde het antwoord was, onder de voorwaarde dat de Universums/God werkelijk van Liefde zijn.
Jij creëert je werkelijkheid. Aldus is het dat jij jezelf nu bijna voorbij dat duwt wat mogelijk schijnt te zijn. Het is louter je behoefte om deze overgangsfase "gisteren" te voltooien in plaats van geduldig tot morgen te wachten. Zal je kapotgaan? Zal jij je in emotionele, fysieke of spirituele pijn oprollen? Misschien.

Maar dan; je bent vergeten hoe oncomfortabel de eerste energie uitbarstingen een paar jaren geleden voor jou waren. Hoewel je dacht dat je sommige van deze eerdere energie uitbarstingen niet zou kunnen overleven, werd jij jezelf daarna gewaar in een andere en een meer comfortabele plaats.
Uitspraken over het bespoedigen van deze fase zijn niet om "om je aan het lijntje te houden" of om een "wortel voor je neus te hangen", dus ga je verder met deze overgangsgekte. Eerder zijn deze uitspraken om de behoefte van jullie overgangsgroep om deze overgang te bespoedigen aan te duiden.
Jullie gaan verder en vlugger dan wie dan ook dacht, inclusief jij, dat mogelijk was voorafgaand aan de entree op Aarde in dit leven.
Jullie maakten deel uit van een overgangsteam dat jullie en deze geïnteresseerde entiteiten, inclusief de Aarde, voorbij de 3D verhuisde. Jullie hebben eonen van angsten en gerelateerde emoties in een paar jaren of maanden opgeruimd - dat is bijna een onmogelijkheid. Jullie hebben gemeenschappen van Liefde in een variëteit van manieren gecreëerd, niet als laatste waarvan jullie verbinding is met gelijkgestemde anderen via het Internet. Jullie hebben zorg gedragen voor en het slachtofferschap teniet gedaan. En de gehele tijd, gaan jullie met jullie werk door, jullie dagelijkse karweitjes, het 3D leven dat jullie verwachten.
Maar dan, toen jullie overgingen werd het leven ietwat kalm/gesetteld, jullie besloten en masse om deze overgang naar een sneller tempo te verhuizen. De Universums gehoorzaamden.
Velen van jullie geloven misschien dat een dergelijke verklaring slechts een cover-up is voor het astrologische, de zonnevlek, de persoonlijke onrust die jullie nu ervaren.
Het doet er niet toe als je een cover-up verklaring op prijs stelt, want je zult de glorie van deze gigantische energie uitbarsting ervaren of je nu gelooft dat je het creëerde of niet. Alles dat ertoe doet is dat jij de aangeboden geschenken accepteert, en dat je besluit om op je pad verder te gaan.
Sommigen zullen de energie niet hebben in deze tijd. Sta hen of jezelf toe te rusten. Daar zijn anderen die zo opgewonden zijn door de mogelijkheden, dat zij niet geven om het ongemak dat zij ervaren - fysiek, spiritueel of emotioneel. En daar zijn nochtans anderen die ten zeerste wensen om de bubbel of wie van de gelovigen dan ook te laten barsten, want zij wensen niet om hun angsten te verkennen. Sta allen toe deze gigantische energie uitbarsting te ervaren die door jullie voor jullie gecreëerd werd zoals zij wensen - inclusief jij.  
Deze energie uitbarsting is zoals extra krediet voor diegenen die wensen om hun overgang te bespoedigen. Alle actie of stilstand is correct - want allen creëerden deze energie uitbarsting. Maar niet iedereen hoeft erdoorheen te lopen. Net zoals jullie 3D maatschappij hoge onderricht creëerde, maar niet alle 3D mensen besloten om de geheimen te onderzoeken die verborgen waren binnenin de colleges en universiteiten op Aarde.
Jij bent een Lichtbaken zelfs als je niet deze enorme grote, binnenkomende energie uitbarsting accepteert. Net zoals de Amerikaanse pioniers pioniers zijn, zelfs als zij nauwelijks de Mississippi rivier overstaken voorafgaand aan het vinden van de gemeenschap van hun dromen. Een pionier is een pionier - hoe ver of hoe snel maakt geen deel uit van de definitie.
Sommigen van jullie zijn teleurgesteld in jullie zelf of anderen - dat zij of jij niet de moed heeft om in/naar en door deze energie uitbarsting heen te gaan, dat je bereid bent om het op te geven zoals je deed toen je een kind was en niet wenste dat anderen je kietelden of je op de één of andere manier irriteerden.
Maak je geen zorgen, je bent waar je verondersteld wordt te zijn. Of dat nu in/naar of door deze enorme grote energie uitbarsting heen te gaan is - of niet. Je zult weten dat iets dergelijks waar is door je ongemak. Als het ongemakkelijker aanvoelt te blijven waar je bent, zal je overgaan naar het volgende niveau. Als het veiliger aanvoelt om te blijven waar je bent, zal je dat. En hetzelfde is waar voor iedereen.  
Er is geen correct pad anders dan het pad dat je voor jezelf creëerde, je zult dat pad kennen door de gevoelens die je ervaart wanneer je nadenkt over ofwel nu door te gaan, of later of nooit. Sta jezelf toe om te zijn, en sta hetzelfde voor anderen toe.
Wanneer energie eenmaal de Aardse atmosfeer binnenkomt verdwijnt het niet. Het is voor jou om het je toe te eigenen wanneer je dat wenst.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten