maandag, maart 09, 2015

De Raad via Ron Head - 8 Maart 2015De Raad
Niemand Kan Het Waar Jij Bent Beter Doen dan dat Jij het Kunt
8 Maart 2015 / Ron Head

Onze boodschap vandaag zal vergiffenis betreffen. Wederom spreken wij over iets dat niet nieuw voor de meesten van jullie is. Echter, het is een belangrijk iets voor jullie om in deze tijd in overweging te nemen.
Je mag denken dat je meer dan genoeg tijd hieraan besteed hebt in eerdere meditaties, eerdere genezingsuitoefeningen, eerdere innerlijke verkenningen. En voor een groot aantal van jullie, is het waar dat jullie zeer nauwlettend geweest zijn betreffende de vergiffenis van anderen. Sommigen hebben er zelfs tamelijk veel aan gewerkt om zichzelf te vergeven. Sommigen hebben de noodzakelijkheid begrepen van het uitgraven van hun haatdragendheid richting het Universum en zelfs de goddelijkheid Zelf voor vroegere situaties. En deze zijn allemaal lovenswaardig. Echter, het is nu tijd om het gehele concept opnieuw te bezoeken.
Waarom dat is? Wel, het is omdat jullie het zo goed gedaan hebben. Het is precies omdat jullie nu zover gekomen zijn dat er nu voor jullie de kans aanwezig is om een laatste stoot in/naar het volgende niveau van bewustzijn te maken. En dus worden jullie nu, met het oprijzen, met dingen in jullie dromen en meditaties gepresenteerd waarmee jullie dachten dat jullie klaar waren. "Wat is dit?" denken  jullie. "Ik heb dit jaren geleden beëindigd!"

Ben alsjeblieft niet misnoegt met jullie zelf hierover. We zouden in een lang proefschrift kunnen gaan over de cyclische aard van de tijd. We zouden het "pellen van de ui" ding kunnen doen. En, ja, daar zijn diegenen die nog steeds en in veel vroegere stadiums van dit soort van opruiming en vergiffenis zijn. Dus, wat voor methode jullie ook kennen of kunnen vinden voor het opruimen van deze dingen, doe dat. Als, echter, jij iemand ben van diegenen die wij hierboven beschreven, en je hebt lange jaren toegewijd aan het reinigen van jezelf, ben je er dan van bewust dat het mogelijk is dat slechts de kleinste spoortjes van deze dingen in jullie bewustzijn over mag blijven om eindelijk opgeruimd te worden. Je hoeft alleen maar rechtstreeks te kijken naar wat er aan je gepresenteerd wordt, het te her/erkennen, en het toestaan op diens weg te gaan. Stuur het terug naar het Licht om getransformeerd te worden. "Ik ben dit niet. Ik verbind me er niet mee. Ik ben nu klaar met deze dingen."
Het is een prachtig iets dat zo velen van jullie nu in een plaats zijn die ons toestaat om jullie een dergelijke boodschap te brengen. De snelheid die jullie bereikt hebben is niets minder dan opmerkelijk. Jullie mogen er accuraat aan denken als een ontsnappingssnelheid. Alsjeblieft, denk niet dat dit betekent dat jullie jullie lieve planeet verlaten. Maar jullie zijn zeker gereed om de negativiteit achter jullie te laten. Jullie zijn meer dan gereed, denken wij, om veel meer van jullie tijd door te brengen met het vinden en vieren van de schoonheid rondom jullie heen. Zie het overal. Zie het zelfs meer in deze plaatsen waar het goed verborgen lijkt te zijn. Leg het bloot. Herstel het. Het is tijd om met de taak te beginnen van het hercreëren van de schoonheid op/in jullie wereld. Zoals altijd, zal het van binnenuit komen. Zoals altijd, kan niemand het waar jij bent beter doen dan dat jij dat kunt. Ben onze handen, ben onze voeten. Voel onze Liefde, onze aanwezigheid en onze vreugde.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten